Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Siyah beyaz yaparmisin resimi daha net görünür
Böyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar

Eklentiler

• A719D5C8-26DB-446A-8C77-60F18EA584BB.png
    316,6 KB · Görüntüleme: 52
Böyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar
Bende de çıkmadı ya tek çizgi çıktı bide erken gebelik testi ilişkiden sonra döllenme olursa 10 gün sonra çıkartır diyolar yalan

Bende de çıkmadı ya tek çizgi çıktı bide erken gebelik testi ilişkiden sonra döllenme olursa 10 gün sonra çıkartır diyolar yalan
Belki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımda ne kadar acele etmişim bi de erken gebelik testi değil

Belki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımda ne kadar acele etmişim bi de erken gebelik testi değil
Bilmiyorum ki adet olcakmışım gibi belirtilerim var bugün erken gebelik testi değil derken ne demek istedin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…