- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Ben sabah yapcam dayanamıyorum4 gün gecikti test yaptığımda belirgin bir pozitif gördüm bu hafta gidicem inşallah dr a en son adet tarihimde 23 aralık
Bak takvim yaptım nare yarın kan versek miAmin inşaallah hamilesindir
2 cocugum var Allah onlara hayirli uzun ömür versin insaAllahBebek istemiyor musun
Maşallah bnmde iki tane biraz büyüdüler ama senin daha küçükmüş2 cocugum var Allah onlara hayirli uzun ömür versin insaAllah
Kücük daha 2.5 yaşında zorlanirim
Bak takvim yaptım nare yarın kan versek mi
[/
mi
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-10-2020
Hamileliğimin 4. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 258 gün kaldı.
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
Yaklaşık boyu : 0,15-0,20 mm (Baştan Popoya)
Takvim bumu oluyor
InsaAllah hamilesinizdir sizdeMaşallah bnmde iki tane biraz büyüdüler ama senin daha küçükmüş
Takvimin bu olduğunu bilmiyodum çünküKız niye güldün evet o
Evet bnm takvimin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için dokunun yazan yere tıkla ordaki yönlendirmeye göre yaparsınTakvimin bu olduğunu bilmiyodum çünkünasıl yaptın ben yapamadım ay inşaallah hamileyizde bunlar gerçek olur
Tamam canım test yapim çıkarsa yapim artık takvimiEvet bnm takvimin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için dokunun yazan yere tıkla ordaki yönlendirmeye göre yaparsın
Bencede bem kız kardeşim adetine 6 gün kala yaptı çıktı onun kiTamam canım test yapim çıkarsa yapim artık takvimi
Siyah beyaz yaparmisin resimi daha net görünürKızlar sizce var mı? Çok ince silik bi çizgi görüyorum ben
Böyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlarSiyah beyaz yaparmisin resimi daha net görünür
Şu an daha iyi görüyorum çizgiyi gebelik çok yeni olduğu için olabilir en iyisi kan vermek hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBöyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar
Aynen öyle teşekkür ederimŞu an daha iyi görüyorum çizgiyi gebelik çok yeni olduğu için olabilir en iyisi kan vermek hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Bende de çıkmadı ya tek çizgi çıktıBöyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar
Belki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımdaBende de çıkmadı ya tek çizgi çıktıbide erken gebelik testi ilişkiden sonra döllenme olursa 10 gün sonra çıkartır diyolar yalan
Bilmiyorum ki adet olcakmışım gibi belirtilerim var bugünBelki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımdane kadar acele etmişim bi de erken gebelik testi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?