- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Yinede belli olmaz canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ne kadardır evlisinDün sarı geldi akıntım ama bugün beyaz ve birazda yapışkan gibi adet dönemime yakın gelen akıntı gibi sanki
Üç aylık evliyim bu ay karar verdik bebeğeYinede belli olmaz canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ne kadardır evlisin
Daha çok yenisiniz zaten drlar 1 sene veriyo süreÜç aylık evliyim bu ay karar verdik bebeğe
Evet hakkımda hayırlısı artıkDaha çok yenisiniz zaten drlar 1 sene veriyo süre
Aminİnşallah canım❤❤
Bekliyorum canım içindeki nasibin olsun inşaallahAmintest yapınca sonuç ne olursa olsun paylaşırım
Amin hakkımda hayırlısı yaBekliyorum canım içindeki nasibin olsun inşaallah ❤
Piskolejik olabilirAmin hakkımda hayırlısı yabugün hep midem bulandı başım çok döndü bugün baş ağrım oldu halsizim kasıklarım bir değişik bide bugün sürekli açlık hissettim psikolojikmi değilmi bilmiyorum
Belkide biliyorum artıkPiskolejik olabiliryine de tabi belli olmaz
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızdaHayırlı geceler kızlar nasılsınız benimde bat a 5 gun var inşallah gelmez onun yerine dunya güzeli bir kız bebek gelir inşallah adetim yaklasiyor ama sağ kasıkta batma hep devam ediyor biraz ayakta kalsam nasil batiyor iğne gibihatta bacağıma vuruyor ayriyeten bugun çok halsizdim cok istememe rağmen ve cok umut etmeme rağmen öyle bir durum varsa yani hamilelik çok şaşıracağım inşaallah hamileyimdir hayırla
Hayırlısı siz nasıl öğrendiniz gecikmeden sonra mı yaptınız testiİnşallah hayırlısı olsun hakkınızdabelli olmaz şu testlerde çıkana kadar kısmet bakalım
4 gün gecikti test yaptığımda belirgin bir pozitif gördüm bu hafta gidicem inşallah dr a en son adet tarihimde 23 aralıkHayırlısı siz nasıl öğrendiniz gecikmeden sonra mı yaptınız testi
O kadar bekleyebilir miyim ki bir gun gecikse kan veririm gibi4 gün gecikti test yaptığımda belirgin bir pozitif gördüm bu hafta gidicem inşallah dr a en son adet tarihimde 23 aralık
Hakkınızda hayırlısı olsunO kadar bekleyebilir miyim ki bir gun gecikse kan veririm gibi
Takvim ekledim dua niyetineHakkınızda hayırlısı olsun
Amin inşaallah hamilesindirHayırlı geceler kızlar nasılsınız benimde bat a 5 gun var inşallah gelmez onun yerine dunya güzeli bir kız bebek gelir inşallah adetim yaklasiyor ama sağ kasıkta batma hep devam ediyor biraz ayakta kalsam nasil batiyor iğne gibihatta bacağıma vuruyor ayriyeten bugun çok halsizdim cok istememe rağmen ve cok umut etmeme rağmen öyle bir durum varsa yani hamilelik çok şaşıracağım inşaallah hamileyimdir hayırla
Bebek istemiyor musunKizlar bide bana cvp verin
Adetim 7 gün gecikti
4 gün önce erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
Şimdi 10 gün dolsun tekrar test yapmayi planliyorum
Niye bu kadar gecikti ( hamile degilimdir insaAllah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?