Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu konuda bi fikrim yok yani normalde yumurtlama günümle adetim arasında 14 gün var ama tabi gebelikte hesaplarken son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyo :)

Valla bu konuda bi fikrim yok yani normalde yumurtlama günümle adetim arasında 14 gün var ama tabi gebelikte hesaplarken son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyo :)
Peki ilişki günüylemi 14 gün oluyor yoksa döllenmeden sonramı 14 gün oluyor

Peki ilişki günüylemi 14 gün oluyor yoksa döllenmeden sonramı 14 gün oluyor
Ben yumurtlama günümü değerlendirmiştim eğer o gün döllenme olduysa o günle beraber ama tabi bazen erken geç döllenmlerde oluyo çok fazla bilgim yok aslında yeni yeni öğreniyordum hamile kaldm

Ben yumurtlama günümü değerlendirmiştim eğer o gün döllenme olduysa o günle beraber ama tabi bazen erken geç döllenmlerde oluyo çok fazla bilgim yok aslında yeni yeni öğreniyordum hamile kaldm
Anladım canım bakalım ne olcak

Bencede olabilirsin gecikmen olduktan sonra test yap inşallah beklediğin sonucu alırsın hayırlısıyla

Öncelikle başkaları ne der aman çocuk yok mu o mu bu mu laflarına takılma. Çünkü şunu anladım ki o insanlar hiç susmayacak. Ne sorup duruyorsun yani belki şu anda düşünmüyoruz ya da belki olmuyor, beni üzmek hoşuna mı gidiyor yani Biz eşimle kimseye çocuk istediğimizi söylememe kararı aldık özellikle de onun tarafına. Sorduklarında şu anda düşünmüyoruz. Hatta ben öğretmenim biraz daha hayatımızı düzene sokalım öyle karar vereceğiz diyip geçiştiriyoruz. Doğruyu söylemek gerekirse 1 yılı geçti çocuk için uğraşıyoruz ama hiçbir problem olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. Doktorlarda daha yeni aşılama yapabileceklerini söylediler.
Neyse sanırım çok uzattım.
Bu söylediğin belirtilerin hepsini ben yaşadım. Hatta inanır mısın aşeriyordum. Herkes beni hamile sanıyordu bizde heveslendik tabi bu sefer oldu galiba dedik. Çok şiddetli bir ağrıyla doktora gittik ve biz bebek beklerken nur topu gibi 2 adet 7 şer cm toplamda 14 cm kistim olduğunu öğrendim. O ay ilaçlarla geçti kistim ama yine de ihmal etmemek lazımmış onu anladım. Sende mutlaka doktora git, ihmal etme canım

Amin inşaallah hayırlısı artık siz hamilemisiniz bu belirtiler sizdede oldumu erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Benim o bahsettiğin kasık ağrılarım ikinci ayın başına kadar olmuştu hatta doktor hamilesiniz dediğinde ultrosanda keseyi görmeden inanamamıştım şimdide 12 haftayı doldurcaz inşallahAma bence siz bekleyin sürekli yapmayın bir iki gün geçince yapın ilk idrarınızla bizede haber verin

Maşaallah gözünüz aydın ben çok sabırsızlanıyorum ya ondan erken yaptım adetime 6 veya 5 gün var ama şimdi bile test yapmak istiyorum hamilemiyim değilmiyim diye iyice kafayı yemiş durumdayım nette araştırmadığım yer kalmadı sizindemi sağ kasığınız ağrı yapıp jilet kesiği gibi kesiliyordu

Birden girip çıkan heran regl olacakmış gibi olan karın kasık ve bel ağrım vardı ama hepsinden ziyade göğüs hassasiyetim daha barizdi hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Birden girip çıkan heran regl olacakmış gibi olan karın kasık ve bel ağrım vardı ama hepsinden ziyade göğüs hassasiyetim daha barizdi hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Bende göğüs hassasiyeti yok adetime yakın adetimde bile olmaz hiç o yüzden göğüslerimde bi değişiklik yok ama sağ kaşığımda batma jilet kesiği gibi var düne göre bugün azaldı biraz sanki sağ tarafımın içinde etimde devinme oluyor gibi yüz üstü yatamıyorum sağ tarafım şiş ve taş gibi sanki

Canım öncelikle hamile olabilirsin bunu bilemem ama bende ugraştıgm 1,5sene içinde o dedign belirtilern hepsni yaşadım ama gercek öyle degilmiş .tüp bebek tedavisyle yeni hamile kaldım ve sadece belim inanilmaz agırdı 5dk ayakta duramıyrdum. Ne bulantı ne sık idrar hala yasamiyrum 7.haftadaym

Bende bulantı çok yok ama sabah uyandığımda ve gün içinde ara ara oluyor veya yemek yedikten sonra hafif oluyor... sağ kasığım düne göre bugün hafifledi biraz ara ara oldu.. ben geçen ay soğan kabuğu suyu ve fındık kabuğu suyu içtim netten araştırdım baya faydası var yumurtalıklarıda çalıştırıyomuş tabi ben hamile kalmak için içmedim idrar yollarımda enfeksiyon intahap vardı ondan içim hiç hap kullanmadığım halde bu sularla düzeldim ... bu yüzden suları içtiğim için acaba dahamı çabuk hamilelik olur hissine kapıldım

Benimde yemekten sonra bulantım oluyo ara ara hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…