Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

svdakahvesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
22
7
1
33
Merhaba arkadaşlar
5 Aydır gebelik istiyorum olmadı 1,5 senelik evliyim
28 yasındayım eşimin cevresinin bebek yokmu sorularından sıkılmış durumdayım,sanki yemek yapıyorum malzemeleri karıştırıp pişiriyimmi ne yani ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN..Sanırım insanların olumsuz anları başkalarını mutlu ediyor.
26 günde 1 adet oluyorum ve cok düzenli
Takvim uygulamasına göre bugün olmam gerekiyordu,uygulamaya göre 1 gün önce hep olurdum bugün olmadım

6 ocakta adet gördüm 18 ocak yumurtalama
12-15 ve 18 ocak değerlendirildi
Ayın 27 sinde regl agrısı yaşadım rahimde yanma ve ağrı vardı
1 aydır acayip uyuyorum psikolojimin bozulduğunu düşündüm evde oturmaktan canım sıkılmıştır dedim buna bağladım ve ağlama krizim oldu eşimle hiçbir sorunum yokken sinirimi ondan çıkardım
Evi toparlarken aşırı yorulmam ve kalp çarpıntım oldu bugün yine öyle..
Dün gece karın guruldamam ve acıkma hissim oldu uyurken tükürüğümle boğulma hissiyle uyandım
Gece 3 defa tuvalete gittim cok acık sarı su gibi ama sanki içinde çamaşır suyu var gibi parlıyor ve bulanık

Ancak ne mide bulantısı ne kusma var gayet rahatım saydığım belirtiler de kendimi dinlemesem pek önemsenecek şeyler değil..
Bunları yaşayan arkadaşlar var mı gebeliğin ilk dönemlerinde???
Umudumu kaybetmemek için şuan hastaneye de gitmedim

İnşallah hamilesindir canım. Bence git hastaneye emin ol bende 3 yıldır istiyordum üstelik adetlerimde düzensiz oluyordu 15 gün geçince doktora gittim 64 çıktı 2 gün sonra 72 derken kanamayla düştü keşke en başta gitseymişim

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah yeniden olur bebeğiniz Pazartesine kadar olmassam giderim hrlde.. Erken gidince ne değişiyor onu anlamadım bebeği orada tutmaya yardımcı ilaç falan mı veriyor

Adet gününüz bugün oluyor o halde. Geçmemiş yani. Ama 14 gün geçmiş yumurtlamanın üzerinden kan vermeye bile gerek yok idrarda çıkar bi test yapın isterseniz. Bilirim o duyguyu negatifi görmektense kırmızıları görmek daha kabul edilebilir geliyor insana. Ama yumurtlama gününden eminseniz bugün adet olmazsanız büyük ihtimalle gebelik vardır

Geçmiş olsun. Sizin yapabileceğiniz bişey yok ona sağlıksız gebelik ne yaparsanız yapın isterseniz kendinizi pamuklara sarın yine de düşüyor. Kimyasal yaşamışsınız. Genelde sonrasında kısa sürede tekrar hamile kalıyorlar. İnşallah sizde onlardan olursunuz

Bence kesinlikle Bi idrarda gebelik testi yapmalısınız erken gitmenin tabiki çok faydası var Bi düşük tehlikesi varsa doktorlar bunu görürse iğnelerle ilaçlarla destekliyorlar o yüzden şuan doktora gidemesen bile Bi test yap derim ben

Evet adet günüm geçmedi ama adet için hiçbir belirti olmayınca umutlanıyor insan

Arkadaşlar döllenmeden sonra kasık ağrıları jilet gibi batma yanma sizdede oldumu veya oluyormu kaç gün sürdü hamile olduğunuzu öğrendiğiniz güne kadar bu belirtiler devam ettimi yoksa bi kaç gün devam edip geçtimi adetime 7 gün var nerdeyse bi haftadır bende bu belirtiler mide bulantım arada oluyor sabah uyandığımdada mide bulantım oluyor akıntım hafif koyu sarı gelmeye başladı en son ilişkiden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi bir daha gelmedi ama rahmimde ağrı sanki bıçak diken batıyomu rahmimim aşağaya çekiyolarmiş gibi belirtilierim var rahmim iki gündür geçti ama ara ara oluyor hafif gene sağ tarafım üç gündür jilet kesiği gibi oluyor batma ve yanma oluyor sizdede bunlar oluyormu hamile olabilirmiyim acaba

Olabilirsin canım adet gününü bekle olmazsan 1-2 gün sonra gebelik testi yap

3-4 gündür yaşıyorum o durumu. Bacaklarım çekiliyor iğne batması gibi batmalar oluyor sağ kasığımda. Belim hiç ağrımazken belim ağrıyor. Yumurtlamamın 5nci günü. Yerleşme ağrılarından şüpheleniyorum bende. İlk hamileliğimde de aynı şeyleri yaşamıştım o yüzden ümitliyim ☺ Bi de sarı-beyaz kremsi akıntım var ilkinde de olmuştu aynı şekilde yumurtlamadan beridir. Sizde ki lekelenme de büyük ihtimalle yerleşme kanaması. Üzerinden 4-5 gün geçsin idrar testi yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Olabilirsin canım adet gününü bekle olmazsan 1-2 gün sonra gebelik testi yap
Adetime 7 gün var canım meraktan ölüyorum hatta erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı adetime yakın erken öğrenmek istiyorum iki gün önce yaptım testi bi daha yapsammiki acaba

Mide bulantısı ve kusma hemen olmuyor zaten canım enizandan benim 10. Haftadan sonra başladı İnşaALLAH hamilesindir test yap enazndan bilirsin canm

Adetime 7 gün var canım meraktan ölüyorum hatta erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı adetime yakın erken öğrenmek istiyorum iki gün önce yaptım testi bi daha yapsammiki acaba
Adetinden 1-2 gün sonra idrar testi ile gebeliği göremeyenler var. ama 1-2 gün sonra kanda çıkar hrlde. İdrar testi için 4-5 gün sonra daha sağlıklı olur bence

Amin canım inşallah

Amin inşaallah ben ilk kez bu durumu yaşıyorum adetime yakın bile bunları yaşamadım kasıklarım bi iki gün önce ağrıyordu ama rahim ağrım ve sağ kasığımda batma jilet kesiği gibi olmuyordu yanmada giriyor arada hem karnıma hemde kasığıma kaşıntıda oluyor arada kasığımda ve göbeğimde sanki içimde hafif bişey deviniyor gibi karıncalanıyor sanki sağ tarafım arada sizdede bunlar oldumu kaç gün sürdü acaba

Ben de bir yılı gecti bebek istiyorum. Yasamadığım belirti kalmadı. Regl gecikmesi bile yasadığım oldu ki benim şaşmaz hiç. Maalesef belirtilerin coğu psikolojik oluyo. Gebelik belirtileri çoğunlukla regl gecikmesinden sonra başlıyor. Insallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

Evet benim öyle oldu belirtilerim sadece bulantı 10. Haftadan sonra başladı.. bide göğüslerde şişkinlik ve aşırı hassasiyet birde açık renk pembe bir akıntı gelmişti birkereliğe mahsus .. Sonra günümü bekledm çünkü adet belirtileriyle aynı belirtiler 3 gün gecikince test yaptım çok şükür

Benimde böyle olmuştu aynı adetime 4 5 gün kalaya kadar devam etti sonra farketmedim hiç hatta hamile değilim kesin felan demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…