• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ateş ölçümü yok bu yüzden ölçemem zaten 😂 bugun gözlerimin içi bile yanıyor diken gibi batıyor sanki yüzümdede hafif ateş var gene 😂 peki canım döllenme olmuşsa döllenmenin kaçıncı gününden sonra adetten önce hamilelik olur ki 😂
Valla bu konuda bi fikrim yok yani normalde yumurtlama günümle adetim arasında 14 gün var ama tabi gebelikte hesaplarken son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyo :)

Valla bu konuda bi fikrim yok yani normalde yumurtlama günümle adetim arasında 14 gün var ama tabi gebelikte hesaplarken son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyo :)
Peki ilişki günüylemi 14 gün oluyor yoksa döllenmeden sonramı 14 gün oluyor 😂😁

Peki ilişki günüylemi 14 gün oluyor yoksa döllenmeden sonramı 14 gün oluyor 😂😁
Ben yumurtlama günümü değerlendirmiştim eğer o gün döllenme olduysa o günle beraber ama tabi bazen erken geç döllenmlerde oluyo çok fazla bilgim yok aslında yeni yeni öğreniyordum hamile kaldm 😁

Ben yumurtlama günümü değerlendirmiştim eğer o gün döllenme olduysa o günle beraber ama tabi bazen erken geç döllenmlerde oluyo çok fazla bilgim yok aslında yeni yeni öğreniyordum hamile kaldm 😁
Anladım canım bakalım ne olcak 😂

Arkadaşlar döllenmeden sonra kasık ağrıları jilet gibi batma yanma sizdede oldumu veya oluyormu kaç gün sürdü hamile olduğunuzu öğrendiğiniz güne kadar bu belirtiler devam ettimi yoksa bi kaç gün devam edip geçtimi adetime 7 gün var nerdeyse bi haftadır bende bu belirtiler mide bulantım arada oluyor sabah uyandığımdada mide bulantım oluyor akıntım hafif koyu sarı gelmeye başladı en son ilişkiden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi bir daha gelmedi ama rahmimde ağrı sanki bıçak diken batıyomu rahmimim aşağaya çekiyolarmiş gibi belirtilierim var rahmim iki gündür geçti ama ara ara oluyor hafif gene sağ tarafım üç gündür jilet kesiği gibi oluyor batma ve yanma oluyor sizdede bunlar oluyormu hamile olabilirmiyim acaba
Bencede olabilirsin gecikmen olduktan sonra test yap inşallah beklediğin sonucu alırsın hayırlısıyla😊

Merhaba arkadaşlar
5 Aydır gebelik istiyorum olmadı 1,5 senelik evliyim
28 yasındayım eşimin cevresinin bebek yokmu sorularından sıkılmış durumdayım,sanki yemek yapıyorum malzemeleri karıştırıp pişiriyimmi ne yani ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN..Sanırım insanların olumsuz anları başkalarını mutlu ediyor.
26 günde 1 adet oluyorum ve cok düzenli
Takvim uygulamasına göre bugün olmam gerekiyordu,uygulamaya göre 1 gün önce hep olurdum bugün olmadım

6 ocakta adet gördüm 18 ocak yumurtalama
12-15 ve 18 ocak değerlendirildi
Ayın 27 sinde regl agrısı yaşadım rahimde yanma ve ağrı vardı
1 aydır acayip uyuyorum psikolojimin bozulduğunu düşündüm evde oturmaktan canım sıkılmıştır dedim buna bağladım ve ağlama krizim oldu eşimle hiçbir sorunum yokken sinirimi ondan çıkardım
Evi toparlarken aşırı yorulmam ve kalp çarpıntım oldu bugün yine öyle..
Dün gece karın guruldamam ve acıkma hissim oldu uyurken tükürüğümle boğulma hissiyle uyandım
Gece 3 defa tuvalete gittim cok acık sarı su gibi ama sanki içinde çamaşır suyu var gibi parlıyor ve bulanık

Ancak ne mide bulantısı ne kusma var gayet rahatım saydığım belirtiler de kendimi dinlemesem pek önemsenecek şeyler değil..
Bunları yaşayan arkadaşlar var mı gebeliğin ilk dönemlerinde???
Umudumu kaybetmemek için şuan hastaneye de gitmedim
Öncelikle başkaları ne der aman çocuk yok mu o mu bu mu laflarına takılma. Çünkü şunu anladım ki o insanlar hiç susmayacak. Ne sorup duruyorsun yani belki şu anda düşünmüyoruz ya da belki olmuyor, beni üzmek hoşuna mı gidiyor yani 😩 Biz eşimle kimseye çocuk istediğimizi söylememe kararı aldık özellikle de onun tarafına. Sorduklarında şu anda düşünmüyoruz. Hatta ben öğretmenim biraz daha hayatımızı düzene sokalım öyle karar vereceğiz diyip geçiştiriyoruz. Doğruyu söylemek gerekirse 1 yılı geçti çocuk için uğraşıyoruz ama hiçbir problem olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. Doktorlarda daha yeni aşılama yapabileceklerini söylediler.
Neyse sanırım çok uzattım.
Bu söylediğin belirtilerin hepsini ben yaşadım. Hatta inanır mısın aşeriyordum. Herkes beni hamile sanıyordu bizde heveslendik tabi bu sefer oldu galiba dedik. Çok şiddetli bir ağrıyla doktora gittik ve biz bebek beklerken nur topu gibi 2 adet 7 şer cm toplamda 14 cm kistim olduğunu öğrendim. O ay ilaçlarla geçti kistim ama yine de ihmal etmemek lazımmış onu anladım. Sende mutlaka doktora git, ihmal etme canım

Amin inşaallah hayırlısı artık 🤗 siz hamilemisiniz bu belirtiler sizdede oldumu 😂 erken gebelik testi yaptım çıkmadı 😁
Benim o bahsettiğin kasık ağrılarım ikinci ayın başına kadar olmuştu hatta doktor hamilesiniz dediğinde ultrosanda keseyi görmeden inanamamıştım şimdide 12 haftayı doldurcaz inşallah😊Ama bence siz bekleyin sürekli yapmayın bir iki gün geçince yapın ilk idrarınızla bizede haber verin 😂😂

Benim o bahsettiğin kasık ağrılarım ikinci ayın başına kadar olmuştu hatta doktor hamilesiniz dediğinde ultrosanda keseyi görmeden inanamamıştım şimdide 12 haftayı doldurcaz inşallah😊Ama bence siz bekleyin sürekli yapmayın bir iki gün geçince yapın ilk idrarınızla bizede haber verin 😂😂
Maşaallah gözünüz aydın 🥰 ben çok sabırsızlanıyorum ya ondan erken yaptım adetime 6 veya 5 gün var ama şimdi bile test yapmak istiyorum hamilemiyim değilmiyim diye iyice kafayı yemiş durumdayım nette araştırmadığım yer kalmadı 😂 sizindemi sağ kasığınız ağrı yapıp jilet kesiği gibi kesiliyordu 🤗

Maşaallah gözünüz aydın 🥰 ben çok sabırsızlanıyorum ya ondan erken yaptım adetime 6 veya 5 gün var ama şimdi bile test yapmak istiyorum hamilemiyim değilmiyim diye iyice kafayı yemiş durumdayım nette araştırmadığım yer kalmadı 😂 sizindemi sağ kasığınız ağrı yapıp jilet kesiği gibi kesiliyordu 🤗
Birden girip çıkan heran regl olacakmış gibi olan karın kasık ve bel ağrım vardı ama hepsinden ziyade göğüs hassasiyetim daha barizdi hakkınızda hayırlısı olur inşallah😄😄

Birden girip çıkan heran regl olacakmış gibi olan karın kasık ve bel ağrım vardı ama hepsinden ziyade göğüs hassasiyetim daha barizdi hakkınızda hayırlısı olur inşallah😄😄
Bende göğüs hassasiyeti yok adetime yakın adetimde bile olmaz hiç o yüzden göğüslerimde bi değişiklik yok 😂 ama sağ kaşığımda batma jilet kesiği gibi var düne göre bugün azaldı biraz sanki sağ tarafımın içinde etimde devinme oluyor gibi yüz üstü yatamıyorum sağ tarafım şiş ve taş gibi sanki 😂

Canım öncelikle hamile olabilirsin bunu bilemem ama bende ugraştıgm 1,5sene içinde o dedign belirtilern hepsni yaşadım ama gercek öyle degilmiş .tüp bebek tedavisyle yeni hamile kaldım ve sadece belim inanilmaz agırdı 5dk ayakta duramıyrdum. Ne bulantı ne sık idrar hala yasamiyrum 7.haftadaym

Canım öncelikle hamile olabilirsin bunu bilemem ama bende ugraştıgm 1,5sene içinde o dedign belirtilern hepsni yaşadım ama gercek öyle degilmiş .tüp bebek tedavisyle yeni hamile kaldım ve sadece belim inanilmaz agırdı 5dk ayakta duramıyrdum. Ne bulantı ne sık idrar hala yasamiyrum 7.haftadaym
Bende bulantı çok yok ama sabah uyandığımda ve gün içinde ara ara oluyor veya yemek yedikten sonra hafif oluyor... sağ kasığım düne göre bugün hafifledi biraz ara ara oldu.. ben geçen ay soğan kabuğu suyu ve fındık kabuğu suyu içtim netten araştırdım baya faydası var yumurtalıklarıda çalıştırıyomuş tabi ben hamile kalmak için içmedim idrar yollarımda enfeksiyon intahap vardı ondan içim hiç hap kullanmadığım halde bu sularla düzeldim ... bu yüzden suları içtiğim için acaba dahamı çabuk hamilelik olur hissine kapıldım

Bende bulantı çok yok ama sabah uyandığımda ve gün içinde ara ara oluyor veya yemek yedikten sonra hafif oluyor... sağ kasığım düne göre bugün hafifledi biraz ara ara oldu.. ben geçen ay soğan kabuğu suyu ve fındık kabuğu suyu içtim netten araştırdım baya faydası var yumurtalıklarıda çalıştırıyomuş tabi ben hamile kalmak için içmedim idrar yollarımda enfeksiyon intahap vardı ondan içim hiç hap kullanmadığım halde bu sularla düzeldim ... bu yüzden suları içtiğim için acaba dahamı çabuk hamilelik olur hissine kapıldım
Benimde yemekten sonra bulantım oluyo ara ara 😊 hakkınızda hayırlısı olsun

Back