- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Hamilelik mi. Emin değilim oladabilir olmayadabilirÇok haklısın ama aşırı istiyorum niyeyseaay bana dese havaya uçarım herhalde şuan yok değil mi
Benim kuzenimde hamile doğumdan üç ay sonra o yöntemle koruncakAklımda o araştıracağım ikinci çocuktan sonra
Hahaha ya bende okudum onlarııBenim adete yakın bile hiç gögüslerim şişmez ve ağrı olmaz kiminin adet dönemine yakın oluyormuş bende yok.. benim araştırmadığım yer belirtiler kalmadı evde karbonat limon testi bile yaptım çıkmadıeşim teli elime alınca sen genemi hamilelik için araştırma yapıyorsun diyor hamilelikte idrar rengi değişir diyolar benim idrarım altın sarısı gibimi desem zerdaçal rengi gibimi desem öyle geliyor yoksa banamı öyle geliyor bilemedim bide bende hem reflü hemde gastirit var hap kullanmasam perişanım korkumdam hamileyim zararı olurmu diye korkuyla kullanıyorum eğer hamileysem hamilelikte ne yapcam bilmiyorum
Hayırlısı inşallahHamilelik mi. Emin değilim oladabilir olmayadabilirdaha adetim geçmedi
AminnAmiin inşallah rabbim sizede nasip ederr tez vakitte❤
Niğde bulantısı ve kusma hariç bütün belirtilerini yasıyorum saydığınız belirtiler bendede var henüz 1 aylık bile değilim muhtemelen gebesiniz miğde ekşimedik ve koku hassasiyeti en erken belirti bunlardan biri varmıMerhaba arkadaşlar
5 Aydır gebelik istiyorum olmadı 1,5 senelik evliyim
28 yasındayım eşimin cevresinin bebek yokmu sorularından sıkılmış durumdayım,sanki yemek yapıyorum malzemeleri karıştırıp pişiriyimmi ne yani ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN..Sanırım insanların olumsuz anları başkalarını mutlu ediyor.
26 günde 1 adet oluyorum ve cok düzenli
Takvim uygulamasına göre bugün olmam gerekiyordu,uygulamaya göre 1 gün önce hep olurdum bugün olmadım
6 ocakta adet gördüm 18 ocak yumurtalama
12-15 ve 18 ocak değerlendirildi
Ayın 27 sinde regl agrısı yaşadım rahimde yanma ve ağrı vardı
1 aydır acayip uyuyorum psikolojimin bozulduğunu düşündüm evde oturmaktan canım sıkılmıştır dedim buna bağladım ve ağlama krizim oldu eşimle hiçbir sorunum yokken sinirimi ondan çıkardım
Evi toparlarken aşırı yorulmam ve kalp çarpıntım oldu bugün yine öyle..
Dün gece karın guruldamam ve acıkma hissim oldu uyurken tükürüğümle boğulma hissiyle uyandım
Gece 3 defa tuvalete gittim cok acık sarı su gibi ama sanki içinde çamaşır suyu var gibi parlıyor ve bulanık
Ancak ne mide bulantısı ne kusma var gayet rahatım saydığım belirtiler de kendimi dinlemesem pek önemsenecek şeyler değil..
Bunları yaşayan arkadaşlar var mı gebeliğin ilk dönemlerinde???
Umudumu kaybetmemek için şuan hastaneye de gitmedim
Sen ne zaman test yaptında hamile olduğunu öğrendin canım erken test yaptın mı... evet ya hamilelikte ilaç sıkıntı şimdi hamileysem nasıl mide ilacı kullancağım diye telaş sardıHahaha ya bende okudum onlarııidrar rengine bende baktım ama adet günüm geçtikten sonra koyulaştı biliyo musun hamile olduğumu öğrenmiştim yani yaa hiç bilmiyorum hamilelikte ilaçlarda sıkıntı gerçekten
Niğde bulantısı ve kusma hariç bütün belirtilerini yasıyorum saydığınız belirtiler bendede var henüz 1 aylık bile değilim muhtemelen gebesiniz miğde ekşimedik ve koku hassasiyeti en erken belirti bunlardan biri varmı
inşaallah hamilesindir canımMerhaba arkadaşlar
5 Aydır gebelik istiyorum olmadı 1,5 senelik evliyim
28 yasındayım eşimin cevresinin bebek yokmu sorularından sıkılmış durumdayım,sanki yemek yapıyorum malzemeleri karıştırıp pişiriyimmi ne yani ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN..Sanırım insanların olumsuz anları başkalarını mutlu ediyor.
26 günde 1 adet oluyorum ve cok düzenli
Takvim uygulamasına göre bugün olmam gerekiyordu,uygulamaya göre 1 gün önce hep olurdum bugün olmadım
6 ocakta adet gördüm 18 ocak yumurtalama
12-15 ve 18 ocak değerlendirildi
Ayın 27 sinde regl agrısı yaşadım rahimde yanma ve ağrı vardı
1 aydır acayip uyuyorum psikolojimin bozulduğunu düşündüm evde oturmaktan canım sıkılmıştır dedim buna bağladım ve ağlama krizim oldu eşimle hiçbir sorunum yokken sinirimi ondan çıkardım
Evi toparlarken aşırı yorulmam ve kalp çarpıntım oldu bugün yine öyle..
Dün gece karın guruldamam ve acıkma hissim oldu uyurken tükürüğümle boğulma hissiyle uyandım
Gece 3 defa tuvalete gittim cok acık sarı su gibi ama sanki içinde çamaşır suyu var gibi parlıyor ve bulanık
Ancak ne mide bulantısı ne kusma var gayet rahatım saydığım belirtiler de kendimi dinlemesem pek önemsenecek şeyler değil..
Bunları yaşayan arkadaşlar var mı gebeliğin ilk dönemlerinde???
Umudumu kaybetmemek için şuan hastaneye de gitmedim
Ben adetimden bi gün sonra yaptım bekledim o gün adet olmayınca sabah eşime test aldırdımSen ne zaman test yaptında hamile olduğunu öğrendin canım erken test yaptın mı... evet ya hamilelikte ilaç sıkıntı şimdi hamileysem nasıl mide ilacı kullancağım diye telaş sardı
Ben adetimi bile bekleyemiyorum 1 gün sonrasında nasıl yapimBen adetimden bi gün sonra yaptım bekledim o gün adet olmayınca sabah eşime test aldırdım
Bende böyle olmadı çok kişiden okudum böyle batmalardan ağrılardan o tarafa yatamadıklarınıBen adetimi bile bekleyemiyorum 1 gün sonrasında nasıl yapimakşam yüz üstü yatamadım ben yüzüstü olmadan yatamam ve yüzüstü uzanınca sağ tarafım çok ağrı ve battı sanki sağ tarafım taş gibi olmuş şiş gibi hissettim sende bu belirtiler oldumu
İnşaallah ya hakkımda hayırlısı olsunBende böyle olmadı çok kişiden okudum böyle batmalardan ağrılardan o tarafa yatamadıklarınıbence sende kesin var çünkü insanın vücut dengesi gerçekten değişiyo hamilelikle ve sende farkediyosun bazı şeyleri ya ben hayal kırıklıgı yaşarım mutsuz olurum diye yapmadım açıkcası beklemek istedim zaten adet olmayınca ağzım kulaklarımdaydı çünkü benim adetim düzenliydi sabah saatlerinde oluyordum hatta yinede bekledm
Ama sen baya erken bakmışsın 3 gün kala bak bide bence :) benimde batmalarım adetime yakın durmuştu sankii. Akıntının artması hamilelik belirtisi diyolar amaİnşaallah ya hakkımda hayırlısı olsunben dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı şimdi bile yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor kafayı yedin iyice diyip duruyo bugün düne bakarsan fazla batmam olmadı sağ tarafta sanki akıntımda düne bakılırsa bugün biraz daha fazla gibi adet olma belirtilerim gibi başladı bugün sanki adet olcakmışım gibi akıntım gelmeye başladı acaba hamile değilmiyim
Ben adet olmadan bi kaç gün önce akıntım çoğalıyor adet olcağım zamanda kesiliyor adet oluyorum akıntım gelirken hafif kasık ağrım oluyor sanki adet olmuşum gibi ordan anlıyorum adet olacağımı bugünden sanki herzamanki gibi belirtilerim başladı sabah uyandığımdan beri düne göre batmam jilet kesiği gibi olmadı bi kere oldu.. ondan dolayı acaba hamile değilmiyim diye içime şüphe girdiAma sen baya erken bakmışsın 3 gün kala bak bide bence :) benimde batmalarım adetime yakın durmuştu sankii. Akıntının artması hamilelik belirtisi diyolar amasen adet olcağın gün ağrın felan oluyomuydu nasıl anlıyodun
Bence şüphe girmesin çünkü benimde öyle oldu akıntım kesildi bende senin gibi düşündüm batmalarımda olmadı adetime yakın hatta adet öncesi sivilcem bile çıkmıştı ama diğer gün kuruyo gitti kendi kendineBen adet olmadan bi kaç gün önce akıntım çoğalıyor adet olcağım zamanda kesiliyor adet oluyorum akıntım gelirken hafif kasık ağrım oluyor sanki adet olmuşum gibi ordan anlıyorum adet olacağımı bugünden sanki herzamanki gibi belirtilerim başladı sabah uyandığımdan beri düne göre batmam jilet kesiği gibi olmadı bi kere oldu.. ondan dolayı acaba hamile değilmiyim diye içime şüphe girdi
Bendede adet olmadan önce sivilce çıktı döllenme olmuşsa eğer o zamandan bi kaç gün sonra sivilcem çıktıBence şüphe girmesin çünkü benimde öyle oldu akıntım kesildi bende senin gibi düşündüm batmalarımda olmadı adetime yakın hatta adet öncesi sivilcem bile çıkmıştı ama diğer gün kuruyo gitti kendi kendine
Ateş takibi yapıyo musunBendede adet olmadan önce sivilce çıktı döllenme olmuşsa eğer o zamandan bi kaç gün sonra sivilcem çıktısanki bugün biraz ateşim var gözlerimde ağrıyo bugün
Yok onu hiç yapmadım normal derece ilemi yapılıyorAteş takibi yapıyo musun
Aynen bende hiç yapmadım ama normal derecryle ölçüyolarmış benimde adetime 10 gün felan vrken aşırı yüzümde yanma hissetmiştim o zaman acaba mı dedim ama çok erken diye umutlanmamıştım dahada hissetmedim zatenYok onu hiç yapmadım normal derece ilemi yapılıyoryoktu ateşim ama bugün biraz yanıyorum gibi elimi yüzüme koyunca yüzüm yanıyor sanki grip gibide olmuşum ondan dır belki
Bende ateş ölçümü yok bu yüzden ölçemem zatenAynen bende hiç yapmadım ama normal derecryle ölçüyolarmış benimde adetime 10 gün felan vrken aşırı yüzümde yanma hissetmiştim o zaman acaba mı dedim ama çok erken diye umutlanmamıştım dahada hissetmedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?