• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktı
Aa benimde sağ kasığımdaki ağrı ara ara böbreğime vuruyor 😂 hamilemiyim acaba ya

Arkadaşım bu şekilde öğrenmiş. Böbreklerimde taş var sanırım diyerek acile gitmiş orda öğrenmiş😬herşey olabilir
Benimde ara ara oluyor ya 😂 bide düne göre sağ kasığımda ağrım batma olmadı acaba hamile değilmiyim😏 sabahtan beri mide bulanıyor kekik suyu kaynattım kokusu midemi bulandırdı 😂

Canım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktı
Ozaman doğru olabilir kuzum
Bendede var ama.ben gebe olduğumu dusunmuyorum inşallah seninki doğrudur kan ver mutlaka kesin sonuç olur Insallah vardir canım 🤲🤲🤲🤗🌹

Merhaba canım evet ya ikimizde aynı 🤗 ben yumurtlama takvimini bilmiyordum ilk kez bu grupta öğrendim açtım baktım bilmeden çok dokurtkanlık gününde ilişkim oldu iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi lavaboda acaba hamilemiyim dedim 😂 çünkü bu hiç olmazdı diğer günler belirtiler başlayınca netten araştırınca anladım leke filan geliyormuş hatta erken gebelik testi yaptım çıkmadı 😂 adetimi nasıl beklicem inan bilmiyorum 🤗 bu uygulamanın adı ne acaba
Canım daha erken bekle birazdaha acele etme benimde daha var bat gunu yapicam kuzum 🤗
Inşallah vardır kuzu bendede leke geldi kahve pembe çok açık ton ama dedim gibi umudum yok benim
Takvimim canım adı çiçek şeklinde 🥰

Canım daha erken bekle birazdaha acele etme benimde daha var bat gunu yapicam kuzum 🤗
Inşallah vardır kuzu bendede leke geldi kahve pembe çok açık ton ama dedim gibi umudum yok benim
Beklicem artık 😂 peki bu takvim gerçekmi çıkıyomu hamilelik

Çiçek şeklinde yazdım bişey çıkmadı canım

Ya benim son yumurtlama günü ilişkim olmuş ve ben bilmiyordum yumurtlama tahine bakınca anladım benim yumurtlama zamanım adetten 16. Günmüş benim döllenmem olmuşsa eğer geç olmuş oluyor
Evet geç olmuş olabilir yumurtlamanı anlaya bilirsin 😊 akıntı geldiği zaman

Akıntıyı nasıl anlicam peki değişik olduğunu 😂
Canım adet bittiği zaman 4 5 gün sonra uzayan beyaz akıntı tabiri caizse sümüksü akıntı olur gün aşırı ilişki yap şeffaf olduğu zaman o akıntı yumurtan çatlamış demektir bazen 24 saat bazende 48 saat olabilir o zman da hemen yine ilişki olsun canım ❤️

Canım adet bittiği zaman 4 5 gün sonra uzayan beyaz akıntı tabiri caizse sümüksü akıntı olur gün aşırı ilişki yap şeffaf olduğu zaman o akıntı yumurtan çatlamış demektir bazen 24 saat bazende 48 saat olabilir o zman da hemen yine ilişki olsun canım ❤
Bende şuan öyle bir akıntı gelmiyor adetime 5 gün var beyaz akıntı gibi geliyor yapışkan bide biraz o zaman adet olcam hamile değilim demi

Bende şuan öyle bir akıntı gelmiyor adetime 5 gün var beyaz akıntı gibi geliyor yapışkan bide biraz o zaman adet olcam hamile değilim demi
Yumurta gününde geldi mi bende geldi kesildi şeffaf da oldu hatta kesildi ümitsizdim ya oralı olmadım o akıntıdan sonra hep sıvı beyaz gibi geldi sarı akıntı böyle krem gibi geldi tabi normal akıntıydı ama hamileymişim meğer 🥰

Yumurta gününde geldi mi bende geldi kesildi şeffaf da oldu hatta kesildi ümitsizdim ya oralı olmadım o akıntıdan sonra hep sıvı beyaz gibi geldi sarı akıntı böyle krem gibi geldi tabi normal akıntıydı ama hamileymişim meğer 🥰
Dün sarı geldi akıntım ama bugün beyaz ve birazda yapışkan gibi adet dönemime yakın gelen akıntı gibi sanki 😏

Back