- 27 Mayıs 2014
- 832
- 1.659
Bazen fazla baskı da insanlara yasakları cazip getiriyor.Evden çıkamıyor kafa yapısı aile yapısı bunu kaldırmıyor. Adamla yatağa giriyor. Adam bi anda şe ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen fazla baskı da insanlara yasakları cazip getiriyor.Evden çıkamıyor kafa yapısı aile yapısı bunu kaldırmıyor. Adamla yatağa giriyor. Adam bi anda şe ediyor.
Erkekler için dürüstlük ıvır zivirlarina inanmıyorum.benim için doğru yaklaşım.Yani bu doğru bir yaklaşım değil. İnsanları kandırmak, olmadığın bir durumun rolünü yapmak erkeğe de kadına da yakışmıyor. Ama her erkek bunu yaşamıyor veya saklamıyor.
E peki bu kızın bundan sonra hayatına girecek kişi dürüst davranırsa veya gerçekten bir birliktelik yaşamadığını söylerse? Genellediğimiz erkekler bu durumu haklı çıkarır mı?
Ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyarım. Ama bence herkes karşısındaki insana dürüst olmalı. Çünkü bunu yapıyorsan bunun senin tercihin olması ve senin de bunun sorumluluğunu alabilmen lazım.
Ben arkadaşıma en önce onun değerli olduğunu, bunun onun hayatını bu denli etkilememesi gerektiğini ve aşamıyorsa da profesyonel bir yardım almasını söylerdim.
Dimi sonuçta vebali bana da kalacak.. başkasını kandiracak ve günahina ortak olucam ?Küçük falan da değil, 25 yaş yani. Ben parmağımı oynatmam valla. Arkadaşım diye de her türlü bataklığa beraber atlayacak değilim. Zamanında yaptım ve bir halt olduğu yok.
E sonu başından belli değil mi ? Saf mı arkadaşınız. Ne zannediyordu ki.Okula gitmemiş o gün daire kiralamislar
Herkesin tecrübesi sizinkiler gibi olmak zorunda değil. Olmadı siz diktirirsiniz,aldatırsınız, yalan söylersiniz ..Ama başkalarını bu şekilde gazlayarak yönlendirmek doğru değil.Erkekler için dürüstlük ıvır zivirlarina inanmıyorum.benim için doğru yaklaşım.
Napalim canım yapacak bisey yok herkes istediği dala vere yi çevirsin. Kimin kime gücü yetiyorsa ona kazık atsın.Fikrim bu, değişmez.
En doğru sizsiniz tamam, en doğru sizin fikirleriniz. Bu konuda otorite hanım " siz oylesiniz " imasinda bulunmasaniz şaşırdımHerkesin tecrübesi sizinkiler gibi olmak zorunda değil. Olmadı siz diktirirsiniz,aldatırsınız, yalan söylersiniz ..Ama başkalarını bu şekilde gazlayarak yönlendirmek doğru değil.
Bence aile baskıcı olduğunda koydukları ağır yasaklar cazip geliyor . Yasak cezbediyor.Tamam tamam biz de yedik. Böyle baskıcı bir ailenin kızı elin oğluyla şak diye yatağa giriyor, lak diye de elin oğlu içine giriyor. İlk şeysi ama nasıl olduğunu da anlamıyor. Sen gel benim vajişime gir hikayelerine konu olur
Valla ben hiç günaha sevaba girmeden, direkt kendimi kullandırmamak için yapmam.Dimi sonuçta vebali bana da kalacak.. başkasını kandiracak ve günahina ortak olucam ?
Napalim canım yapacak bisey yok herkes istediği dala vere yi çevirsin. Kimin kime gücü yetiyorsa ona kazık atsın.
Ailesi çarşaf bekleyen türden malesefff ki.. profesyonel yardım konusunda destekçi oldum..çok kötüydü ve elimden geldiğince hep elimi taşın altına koydum ama bu konu kafamı allak bullak rttiYani bu doğru bir yaklaşım değil. İnsanları kandırmak, olmadığın bir durumun rolünü yapmak erkeğe de kadına da yakışmıyor. Ama her erkek bunu yaşamıyor veya saklamıyor.
E peki bu kızın bundan sonra hayatına girecek kişi dürüst davranırsa veya gerçekten bir birliktelik yaşamadığını söylerse? Genellediğimiz erkekler bu durumu haklı çıkarır mı?
Ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyarım. Ama bence herkes karşısındaki insana dürüst olmalı. Çünkü bunu yapıyorsan bunun senin tercihin olması ve senin de bunun sorumluluğunu alabilmen lazım.
Ben arkadaşıma en önce onun değerli olduğunu, bunun onun hayatını bu denli etkilememesi gerektiğini ve aşamıyorsa da profesyonel bir yardım almasını söylerdim.
Off yemin ederim çok uyardım..çünkü (yanlış anlaşılmasın) çocuk zengin tipleri vardır ya tam o cinstendiValla ben hiç günaha sevaba girmeden, direkt kendimi kullandırmamak için yapmam.
Arkadaş olarak uyarmışsınız, dinlememiş. Yakışıklı surat cazip gelmiş. Eh şimdi sonuçlarıyla da yüzleşecek.
Hangi çağda yaşıyoruz ?Ailesi çarşaf bekleyen türden malesefff ki.. profesyonel yardım konusunda destekçi oldum..çok kötüydü ve elimden geldiğince hep elimi taşın altına koydum ama bu konu kafamı allak bullak rtti
Daire ye yemek yapmaya gitmediler herhalde bu dönemde bu kadar saflıkOkula gitmemiş o gün daire kiralamislar
Afedersiniz oha diyorum resmen daire kiralayıp işlerini bitirmişler arkadaşınız saf numarası yapmasin.Okula gitmemiş o gün daire kiralamislar
Tamam işte, arkadaş olarak göreviniz orada bitmiş. Annesi değilsiniz, uyarmışsınız bitmiş. Bundan gerisi onun seçimi.Off yemin ederim çok uyardım..çünkü (yanlış anlaşılmasın) çocuk zengin tipleri vardır ya tam o cinstendi