Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

Ka

Kac gundur akintin var peki, agrin sancin falan var mi usutmus olabilir misin ki
16SINDAN BERİ. AMA DÜNDEN BERİ ÇOK VAR. AMA TEK BÖBREKLİYİM SOĞUKLARDA AYAKLARIM ÜŞÜYÜNCE YİNE AKINTIM OLUR.

Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de neler yaşadım, deney hayvanına döndüm valla. Yaz bana müsait olunca da dertleşelim...

Ozellikle Ovulasyon testi kullanan Kizlar birsey soracagim, ovulasyon testini saat kacta yapiyorsunuz? Ben hep aksam 7 de yapiyorum acaba saat etki eder mi? Sivi alimina dikkat ediyorum ve 3 saatlik sıkısıklik sonrasi yapiyorum

Kızlar size bir bilgi: yumurtlama tarihiniz iki adetin tam ortası değil yeni adet göreceğiniz tarihin 14 gün oncesidir. Örnek ayın 7 sinde adet oldunuz 45 gunde bir adet oluyorsunuz. Yeni adetiniz yeni ayın 15inde ise yumurtlama tarihiniz ayın 1i oluyor. Tabii yaklaşık olarak. İki gun ileri ya da geri olabilir. İnsan vücudu bu randevulu çalışmıyor :)

canım ben her ayın 7si yada 8side adet oluyom mesala 8 kasımda oldum 7 aralıkta oldum öbür ay ya 7 si ya 8 de olurum ..benim hangi gün kafam karıştı.biride adet olduğun günden say 13 gün dediği için ben 19 aralık yumurtlumu günü olduğu düşündüm.

Evet canim degerlendirmeye bak sen

kızlar ben tam olarak adet oldum.3-4 gündür kahverengi bişeyler geliyodu yerleşme kanaması mı diye şüphelenmiştim ama olmadı yarın doktora gidiyorum

kızlar ben tam olarak adet oldum.3-4 gündür kahverengi bişeyler geliyodu yerleşme kanaması mı diye şüphelenmiştim ama olmadı yarın doktora gidiyorum
Hauirlisi olsun tatlim.git bakalim neler dicek doktor.yeni adet yeni umutlar. Sakin umutsuzluga dusup pes etmek yok

amin canım sağol bugün gidip kan vercem hayırlısı artık

Gunaydin hanimlarrrr, dun ki ovulasyon testimde her zamanki gibi ayni silik cikti bi gidim bile koyulasma olmuyor yaaaa ama adetime 17 gun kaldi bakalimmm ne zaman koyulasacak

Gunaydin hanimlarrrr, dun ki ovulasyon testimde her zamanki gibi ayni silik cikti bi gidim bile koyulasma olmuyor yaaaa ama adetime 17 gun kaldi bakalimmm ne zaman koyulasacak
Günaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.

günaydın arkadaşlar, benimde adet döngüm çoğu zaman 30 günü geçiyor. doktor ultrasonda ileri derece de olmasa da pko var dedi. bu ay soğan kürü denedim, 2 gün kaldı soğan kürünün bitmesine. ama bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. halbuki adet olalı 23 gün geçti. soğan küründen olabilir mi?
bu arada ovulasyon testi de yapıyorum bi yandan :) 2 gün önce koyu çizgiyi yakaladım ve o gün ilişki oldu. biraz karışık anlattım, neyse umarım bir an önce hepimiz güzel haberler veririz buradan. herkese bol şanslar & sevgiler

Günaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.
Evet canim muhtemelen oyle olabilir, takvimim programindada haftasonu yumurtlama donemi baslamis gosteriyor bakalim dogru mu cikcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…