Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim, pazartesi ver bakalim kan bende merak ettim.aklimiza kotuyu getirmeylim hayirlisini isteyelim ins ki guzeli yasayalimBugun 6.gun cnim.testi yptgmda 2 gun gcmisti.pazrtesi tahlil yplm ddi dktr.ama idrarda hala negatf.(
ya kızlar neden se hala ateşim düşmedi gelen giden de yok hala umudum var biliyomusunuzHayirlisi olsun tatlim, burda birburimize destek olalim, fikirlerimizi paylasarak ysrdimci olalim ins, inan bizi birbirimizden baska anlayan yok...
Canim lekelenmelerin tam sokulmedi mi yani adet olmadin mi hala? O zaman yerlesme dediklero olabilir mo acaba? Bi kan testi yaptirsan aslinda cok iyi olurdu net sonucu gorurdun. atesin kac cikiyorya kızlar neden se hala ateşim düşmedi gelen giden de yok hala umudum var biliyomusunuz
canım ateşim hala 36,6 civarında çıkıyor lekelenme şeklinde 3 gün geldi ilk gün kahve rengi sonra pembe ve sadece tuvalette geliyordu 2, gün kan testi yaptırdım yani 32. günümde ama sonuç negatifti 3 gündür bişey yok 35 gün oldu bugün yarın bidaha yaptırsam mı acaba göğüslerim hala acıyoCanim lekelenmelerin tam sokulmedi mi yani adet olmadin mi hala? O zaman yerlesme dediklero olabilir mo acaba? Bi kan testi yaptirsan aslinda cok iyi olurdu net sonucu gorurdun. atesin kac cikiyor
Cok ilginc ya , canim bencede yaptir sonra dogru doktora git bakalim ne var ne yokmus ogrenmek lazim.canım ateşim hala 36,6 civarında çıkıyor lekelenme şeklinde 3 gün geldi ilk gün kahve rengi sonra pembe ve sadece tuvalette geliyordu 2, gün kan testi yaptırdım yani 32. günümde ama sonuç negatifti 3 gündür bişey yok 35 gün oldu bugün yarın bidaha yaptırsam mı acaba göğüslerim hala acıyo
2 güne kızarır inşallah canımm bende yarın görmeye gidicem yumoşumu inşallah el sallar banaBugunki testim de biraz koyulasmaya basladi insallah yumurtalama gunum yarindir.beklemekten yoruldum beee ne zaman kizarcak benim yumosum yaaa
Yumos takibi mi yapiyorsun? Haber ver bizede insalalh guzel haberlerle gelirsin.bende bu ay olmazsa onumuzdeki ayda tekrar ovulasyon kitiyle takibimi yapicam bebis haberini alamazsam doktorda yumos takibi yaptirnayi dusunuyorum ama merak ediyorum nasil yapiliyor?2 güne kızarır inşallah canımm bende yarın görmeye gidicem yumoşumu inşallah el sallar bana
Adetin bitince 8. 9. Gun gidiyorsun ultrasonla bakiyor sonra 2 3 gun sonra yine cagiriyor buyuyor mu diye benim gecen ay çok yavas buyuyordu bakalim bu ay ne olacakYumos takibi mi yapiyorsun? Haber ver bizede insalalh guzel haberlerle gelirsin.bende bu ay olmazsa onumuzdeki ayda tekrar ovulasyon kitiyle takibimi yapicam bebis haberini alamazsam doktorda yumos takibi yaptirnayi dusunuyorum ama merak ediyorum nasil yapiliyor?
Hadi insallah el sallar yumoslarin ve diledigin gerceklesir hayirlisiyla ins bizlerde burda halay ceker kutlarizAdetin bitince 8. 9. Gun gidiyorsun ultrasonla bakiyor sonra 2 3 gun sonra yine cagiriyor buyuyor mu diye benim gecen ay çok yavas buyuyordu bakalim bu ay ne olacak
geldim canımm yumoşları gördüm ama pek el sallamadılar küçük küçük vardı bir tanesi 11mm dedi 9. güne göre küçük mü sence sen ne yaptın ov. testi ne durumda?Hadi insallah el sallar yumoslarin ve diledigin gerceklesir hayirlisiyla ins bizlerde burda halay ceker kutlariz
Yaaa hayirlisi olsun tatlim insalalh bir dahaki gittiginde sana el sallarlar ama sen yinede calismalari aksatma nolur nolmaz buarada 3 test yaptim ama malesef hicbirinde esit koyulukta cikmadi ya incir de yiyomgeldim canımm yumoşları gördüm ama pek el sallamadılar küçük küçük vardı bir tanesi 11mm dedi 9. güne göre küçük mü sence sen ne yaptın ov. testi ne durumda?
Bugun varmi bir hareket canimpambix .!.:Kaldi 16 gun ama testlerimde hala bir koyulasma yokkkk hep silikkk