Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

dündü adet tarihim ama 2-3 gündr kahverengi bişeyler geliyor.cuma doktora gidicem
Ay canim yaaa kusuruma bakmaa okumus hatta cevaplamisim ama yine sormusum, telf takip zor oluyor isimlere bakamiyorum anladim canim bir iki gun daha bekle doktora git hatta kan ver derim

Ay canim yaaa kusuruma bakmaa okumus hatta cevaplamisim ama yine sormusum, telf takip zor oluyor isimlere bakamiyorum anladim canim bir iki gun daha bekle doktora git hatta kan ver derim
olsun :) bazen ben de karıştırıyorum.öyle yapcam sonucu yazarım burdan

Evet canim haklisin inanmakkk ve tevekkul etmek Rabbimin " ol "demesi insallah .bunun icinde cokca dua gerek insallah ediyoruzda

olsun :) bazen ben de karıştırıyorum.öyle yapcam sonucu yazarım burdan
Tamam canim, hayirli guzel haberlerini bekliyoruz ins. Bebis yoksa bile kotu bir durum olmaz ins ve adet olursun ins.. Ay o bile ayri stres zaten gec oluyoruz bide ekstra uzatmalari gormek daha bi ayri stres olurdu .en azindan yeni adet yeni umutlar demek

kesinlikle öyle.zaten artık bu ay bebek umudu bitti.adet olayımda bitsin çalışmalara başlayalım peşindeyim bakalım artık hayırlısı

7 aralikta adet gordun mu canim?
evet. ama yumurtlama dönemine baktım internettin 19 diyodu bakalım.
7 de adettim 14 de yıkandım 2 günde bir yaptık.. zorla yaptık hemde eşim çok yorgundu hep fabrikada mesaiye kaldı. yinede kırmadı beni. inş yumurtlamışlardır.

inş.

Canim 14 aralikta temizlendiysen 19 aralikta yumurtlama olmasi zor gib . Bence o dedigin akinti yumurtlama habercisi yeni yumurtlamissindir o akinti zamani .gunleri degerlendirdiysen insallah guzel haberleri aliriz

:) evet gercekten cok ortak noktamiz var ben 1 aydir deniyorum keciboynuzunu 1 hafta sabah aksam icti simdi aksamlari iciyor sadece umarim bizde olumlu sonuc aliriz ovulasyon testide kullaniyorum ben suan 24. Gunum hic iki cizgiyide koyu yakalayamadim dr hangi hastanede ya da muaynehanesi nerde doktor gercekten cok onemli 3 ayri doktora gittim hatta bi maceram var ozelden yazicam baya uzucu

KIZLAR BENİM HALA AKINTIM VAR SİYAH KİLOT GİYİYOM BU AY. HERGÜN O AKINTI VAR.

KIZLAR BENİM HALA AKINTIM VAR SİYAH KİLOT GİYİYOM BU AY. HERGÜN O AKINTI VAR.
Canim senin bence yumurtlama donemin su zamanlar. Cunku 7 sinde adet olup 14. De temizlenmissin . 7 sinden bugune kadar 17. Gun yani yumurtlama donemin olabiir..degerlendir derim.

Canim senin bence yumurtlama donemin su zamanlar. Cunku 7 sinde adet olup 14. De temizlenmissin . 7 sinden bugune kadar 17. Gun yani yumurtlama donemin olabiir..degerlendir derim.
AMA İNTERNETTE FARKLI YAZIYODU. İNŞ ÖLEDİR. ÇÜNKÜ HALA O AKINTI DEVAM EDİYO. BEYAZ BEYAZ BİŞİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…