Ay canim yaaa kusuruma bakmaa okumus hatta cevaplamisim ama yine sormusum, telf takip zor oluyor isimlere bakamiyorumdündü adet tarihim ama 2-3 gündr kahverengi bişeyler geliyor.cuma doktora gidicem
olsun :) bazen ben de karıştırıyorum.öyle yapcam sonucu yazarım burdanAy canim yaaa kusuruma bakmaa okumus hatta cevaplamisim ama yine sormusum, telf takip zor oluyor isimlere bakamiyorumanladim canim bir iki gun daha bekle doktora git hatta kan ver derim
Tamam canim, hayirli guzel haberlerini bekliyoruz ins. Bebis yoksa bile kotu bir durum olmaz ins ve adet olursun ins.. Ay o bile ayri stres zaten gec oluyoruz bide ekstra uzatmalari gormek daha bi ayri stres olurdu .en azindan yeni adet yeni umutlar demekolsun :) bazen ben de karıştırıyorum.öyle yapcam sonucu yazarım burdan
kesinlikle öyle.zaten artık bu ay bebek umudu bitti.adet olayımda bitsin çalışmalara başlayalım peşindeyimTamam canim, hayirli guzel haberlerini bekliyoruz ins. Bebis yoksa bile kotu bir durum olmaz ins ve adet olursun ins.. Ay o bile ayri stres zaten gec oluyoruz bide ekstra uzatmalari gormek daha bi ayri stres olurdu .en azindan yeni adet yeni umutlar demek
Nasilsim canim var mi bir gelisme, yola koyulmaya baslamis mi senin kirmizilarGünaydın pambix
evet. ama yumurtlama dönemine baktım internettin 19 diyodu bakalım.7 aralikta adet gordun mu canim?
inş.kızlaaar size ümit vermeye geldim.ben de uzun aralıklarla adet oluyordum. doktora gidiyordum herşey normal diyordu. 6 ay denedim ve sonunda başardım. doktorum bana gebe kalmak istiyorsan folik asit kullan dedi bu biiir. ikincisi bol su iç sağlıklı beslen. üçüncüsü stres yapma; bebek meselesini kafandan at. alkol sigara hem anne hem babaya yasak. ve mutlaka bir gün arayla aksatmadan ilişki.adet görene kadar devam edin asla pes etmeyin. bir de benim bir şansım oldu. geç adet gördüğüm için 42. günde falan doktoraa gittim belki tutmuştur diye.O gün gebelik yoktu ama tam o gün yumurtlama günümdü. doktor sol yumurtalıkta olgun bir yumurta olduğunu söyledi. ben de o üç gün boyunca her ilişkiden sonra sol tarafıma dönüp yan yatıp uyudum.( abdest meselesini sabaha bıraktım artık. bebeğimin abdest uğruna kayıp gitmesine izin veremezdim:))) ). o hafta her hareketime dikkat ettim. iki hafta meraktan çatlasam da sabrettim iki haftanın sonunda test yaptım. veeee hamileydim. şu an 13 haftalık hamileyim. siz de başarabilirsiniz. önceden çok kafama takardım. ama iş değiştirdim o dönemde. ilgim yeni işlere dağılınca oldu. allah sizlere de nasip etsin. her kadın anneliği tatsın inşallah.
günaydın inş canım.Günaydın herkese. Yeni gün yeni umutlar getirir inşallah.
Canim 14 aralikta temizlendiysen 19 aralikta yumurtlama olmasi zor gib . Bence o dedigin akinti yumurtlama habercisi yeni yumurtlamissindir o akinti zamani .gunleri degerlendirdiysen insallah guzel haberleri alirizevet. ama yumurtlama dönemine baktım internettin 19 diyodu bakalım.
7 de adettim 14 de yıkandım 2 günde bir yaptık.. zorla yaptık hemde eşim çok yorgundu hep fabrikada mesaiye kaldı. yinede kırmadı beni. inş yumurtlamışlardır.
Evettt insallahhhGünaydın herkese. Yeni gün yeni umutlar getirir inşallah.
:) evet gercekten cok ortak noktamiz var ben 1 aydir deniyorum keciboynuzunu 1 hafta sabah aksam icti simdi aksamlari iciyor sadece umarim bizde olumlu sonuc aliriz ovulasyon testide kullaniyorum ben suan 24. Gunum hic iki cizgiyide koyu yakalayamadim dr hangi hastanede ya da muaynehanesi nerde doktor gercekten cok onemli 3 ayri doktora gittim hatta bi maceram var ozelden yazicam baya uzucuAy canım ne kadar ortak noktamız varmış:) çok sevindim bir işe yaradığıma:) çünkü 4 sene boşa beklemişim:) 14, 16 ve 18. günlerde yapıp bıraktık yıllarca biz de ama ben hep 20 günden sonra yumurtlamışım.)) diyorum ya çok iyi hatırlıyorum kızım için 1 ocak sat tarihimdi, 14-16-18 ocakta yapıp bıraktık. Sonra ben şu jöle kıvamında şeffaf akıntıyı görünce ki ayin 26sıydı, yok artık dedim, Kocama koş dedim işimiz var. :)) Sonra baktım ki hamileyim:) düşünsene adet olacağım sanarken yumurtlamışım:)
Keçi Boynuzu kürünü yapmaya devam edin canım, eşimi bile tedavi ettiğine göre mucize olmalı, sorun olmasa bile kalitesini çok arttırıyor. Kaç aydır keçi Boynuzu kullanıyorsunuz? En onemlisi 35 günde bir oluyorsan 20.günden sonra çalışmalara başlayın. Eğer 40 günde bir ise 23 günden sonra deneyin dedi doktorum. Doç. Dr serdar Oğuz benim doktorum canım. Çok çok iyidir. Sayesinde çok rahat bir gebelik geçirdim. Çok az kilo aldım, sezaryen oldum ama gram göbeğim ve kilo fazlam yok. gitmeyi düşünürsen ücreti vb ozelden yazarım uygunsa gidersin. Kesinlikle fazladan para falan almaz ve boşa tahlil istemez. Doktorlar gebeliğin son aylarında her hafta çağırır ama o beni her ay sadece 1 kere çağırdı kontrole, o kadar da kendinden emindir. 8 aylık Hamileyken karnımın üstüne düştüm bisiklet çarptı,yüzümü yere vurdum hala izi durur hocayı aradım cepten birsey olmaz dedi mesela. Başkası olsa hemen koş gel bakalım der para alırdı.
İkinci bebek için 3 ay takip ederim büyük ihtimal gebe kalırsın demişti. Ben de iki ay deneyip gideceğim bakalım kısmetse.
Ay inşallah sen de sağlıkla gebe kalırsın. Dua edeceğim canım. Yarın özelden yazarım sana takip ayrıntılarını.
Canim senin bence yumurtlama donemin su zamanlar. Cunku 7 sinde adet olup 14. De temizlenmissin . 7 sinden bugune kadar 17. Gun yani yumurtlama donemin olabiir..degerlendir derim.KIZLAR BENİM HALA AKINTIM VAR SİYAH KİLOT GİYİYOM BU AY. HERGÜN O AKINTI VAR.
Kac gundur akintin var peki, agrin sancin falan var mi usutmus olabilir misin kiKIZLAR BENİM HALA AKINTIM VAR SİYAH KİLOT GİYİYOM BU AY. HERGÜN O AKINTI VAR.
AMA İNTERNETTE FARKLI YAZIYODU. İNŞ ÖLEDİR. ÇÜNKÜ HALA O AKINTI DEVAM EDİYO. BEYAZ BEYAZ BİŞİ.Canim senin bence yumurtlama donemin su zamanlar. Cunku 7 sinde adet olup 14. De temizlenmissin . 7 sinden bugune kadar 17. Gun yani yumurtlama donemin olabiir..degerlendir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?