• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

kızlaaar size ümit vermeye geldim. :KK36: ben de uzun aralıklarla adet oluyordum. doktora gidiyordum herşey normal diyordu. 6 ay denedim ve sonunda başardım. doktorum bana gebe kalmak istiyorsan folik asit kullan dedi bu biiir. ikincisi bol su iç sağlıklı beslen. üçüncüsü stres yapma; bebek meselesini kafandan at. alkol sigara hem anne hem babaya yasak. ve mutlaka bir gün arayla aksatmadan ilişki.adet görene kadar devam edin asla pes etmeyin. bir de benim bir şansım oldu. geç adet gördüğüm için 42. günde falan doktoraa gittim belki tutmuştur diye.O gün gebelik yoktu ama tam o gün yumurtlama günümdü. doktor sol yumurtalıkta olgun bir yumurta olduğunu söyledi. ben de o üç gün boyunca her ilişkiden sonra sol tarafıma dönüp yan yatıp uyudum.( abdest meselesini sabaha bıraktım artık. bebeğimin abdest uğruna kayıp gitmesine izin veremezdim:))) ). o hafta her hareketime dikkat ettim. iki hafta meraktan çatlasam da sabrettim iki haftanın sonunda test yaptım. veeee hamileydim. şu an 13 haftalık hamileyim. siz de başarabilirsiniz. önceden çok kafama takardım. ama iş değiştirdim o dönemde. ilgim yeni işlere dağılınca oldu. allah sizlere de nasip etsin. her kadın anneliği tatsın inşallah.
ne güzel...6 ay gerçekten kısa bi süre artık bebek için.biz 8 aydır deniyoruz ama hep negatif...sağlıkla al kucağıan bebeğini inşllah

ne güzel...6 ay gerçekten kısa bi süre artık bebek için.biz 8 aydır deniyoruz ama hep negatif...sağlıkla al kucağıan bebeğini inşllah

inşallah canım allah sizlere de en kısa zamanda meleklerinizi gönderir. ben daha evli değilken bile çocuk severdim. bir an evvel anne olmak için yanıp tutuşuyordum. dileğim her isteyene istediği kadar çocuk versin allah.

Aaa öylemi bende keçiboynuzu kürünü uyguluyorum bir problem varmı bilmiyoruz ama denemkten bişey olmaz dedim :) ayrıca benimde adet periyodlarım uzun senin gibi 14. Gün sanıyordum :) onuda yeni öğrendim ankaradasınız sanırım hangi doktora gidiyordunuz
Ay canım ne kadar ortak noktamız varmış:) çok sevindim bir işe yaradığıma:) çünkü 4 sene boşa beklemişim:) 14, 16 ve 18. günlerde yapıp bıraktık yıllarca biz de ama ben hep 20 günden sonra yumurtlamışım. ;))) diyorum ya çok iyi hatırlıyorum kızım için 1 ocak sat tarihimdi, 14-16-18 ocakta yapıp bıraktık. Sonra ben şu jöle kıvamında şeffaf akıntıyı görünce ki ayin 26sıydı, yok artık dedim, Kocama koş dedim işimiz var. :)) Sonra baktım ki hamileyim:) düşünsene adet olacağım sanarken yumurtlamışım:)
Keçi Boynuzu kürünü yapmaya devam edin canım, eşimi bile tedavi ettiğine göre mucize olmalı, sorun olmasa bile kalitesini çok arttırıyor. Kaç aydır keçi Boynuzu kullanıyorsunuz? En onemlisi 35 günde bir oluyorsan 20.günden sonra çalışmalara başlayın. Eğer 40 günde bir ise 23 günden sonra deneyin dedi doktorum. Doç. Dr serdar Oğuz benim doktorum canım. Çok çok iyidir. Sayesinde çok rahat bir gebelik geçirdim. Çok az kilo aldım, sezaryen oldum ama gram göbeğim ve kilo fazlam yok. gitmeyi düşünürsen ücreti vb ozelden yazarım uygunsa gidersin. Kesinlikle fazladan para falan almaz ve boşa tahlil istemez. Doktorlar gebeliğin son aylarında her hafta çağırır ama o beni her ay sadece 1 kere çağırdı kontrole, o kadar da kendinden emindir. 8 aylık Hamileyken karnımın üstüne düştüm bisiklet çarptı,yüzümü yere vurdum hala izi durur hocayı aradım cepten birsey olmaz dedi mesela. Başkası olsa hemen koş gel bakalım der para alırdı.
İkinci bebek için 3 ay takip ederim büyük ihtimal gebe kalırsın demişti. Ben de iki ay deneyip gideceğim bakalım kısmetse.
Ay inşallah sen de sağlıkla gebe kalırsın. Dua edeceğim canım. Yarın özelden yazarım sana takip ayrıntılarını.

kızlaaar size ümit vermeye geldim. :KK36: ben de uzun aralıklarla adet oluyordum. doktora gidiyordum herşey normal diyordu. 6 ay denedim ve sonunda başardım. doktorum bana gebe kalmak istiyorsan folik asit kullan dedi bu biiir. ikincisi bol su iç sağlıklı beslen. üçüncüsü stres yapma; bebek meselesini kafandan at. alkol sigara hem anne hem babaya yasak. ve mutlaka bir gün arayla aksatmadan ilişki.adet görene kadar devam edin asla pes etmeyin. bir de benim bir şansım oldu. geç adet gördüğüm için 42. günde falan doktoraa gittim belki tutmuştur diye.O gün gebelik yoktu ama tam o gün yumurtlama günümdü. doktor sol yumurtalıkta olgun bir yumurta olduğunu söyledi. ben de o üç gün boyunca her ilişkiden sonra sol tarafıma dönüp yan yatıp uyudum.( abdest meselesini sabaha bıraktım artık. bebeğimin abdest uğruna kayıp gitmesine izin veremezdim:))) ). o hafta her hareketime dikkat ettim. iki hafta meraktan çatlasam da sabrettim iki haftanın sonunda test yaptım. veeee hamileydim. şu an 13 haftalık hamileyim. siz de başarabilirsiniz. önceden çok kafama takardım. ama iş değiştirdim o dönemde. ilgim yeni işlere dağılınca oldu. allah sizlere de nasip etsin. her kadın anneliği tatsın inşallah.
Ne kadae mutlu ve umut verici bir yazi bu yaaa :KK68: insallah ben folik asite devam ediyorum ve gun asiri calismaya devam ediyorum insallah.

inşallah canım allah sizlere de en kısa zamanda meleklerinizi gönderir. ben daha evli değilken bile çocuk severdim. bir an evvel anne olmak için yanıp tutuşuyordum. dileğim her isteyene istediği kadar çocuk versin allah.
Aminnn canim insallah, gercekten hamilelerin duasi hayirlisiyla kabul oluyor insallah seninde bizler icin ettigin bu guzel dua kabul olur hayrlisiyla ...sende bebisini saglikla ve hayirla kucahina al ve bereketli omrumuz olur ins :KK46::nazar:

sakın bırakmayın. adet olmayı beklediğiniz gün bile yumurtlama olabilir. kırmızı kartı görene kadar çalışmaya devam :D allah gönlüne göre versin pambix pambix
Aynen canim ilk gebeligimde oyle olmusum meger ama ben gecikti sandim her zamanki gibi ve tatile esimin memlekete gitmistik yeni gelin olarak, o zamanda hamis olmus meger :KK16:

Kızlar ben çok umutsuzum yaa engel olamıyorum bu duyguya :(
Bir an önce hamile kalmak istiyorum sabredemiyorum.

:) umarım yaa.insan bazen yoruluyor beklemekten ama umutluyum yine de olacak ve burdan yazacağım :)
Yazcaz insalalh tatlim, ne kadarlik evlisin, yazdin mi hatirlamiyorum telf takip zor oluyor kacirmis olabilirim belki yazdiysa :KK47:

Kızlar ben çok umutsuzum yaa engel olamıyorum bu duyguya :KK43:
Canim yaaaa :cry: seni cok iyi anliyorum zaten birbirimize destek olacagiz insalalh burdan. Bana da beklemek o kadar zor ve uzun geliyor ki haliyle. Bu sayfada konu acmak istedim dertlesmek istedim sende daraldigin an yaz buraya tatlim birbirimize destek olacagiz burdan .calismalari da aksatmicaz :KK55::KK55::KK55:

Canim yaaaa :cry: seni cok iyi anliyorum zaten birbirimize destek olacagiz insalalh burdan. Bana da beklemek o kadar zor ve uzun geliyor ki haliyle. Bu sayfada konu acmak istedim dertlesmek istedim sende daraldigin an yaz buraya tatlim birbirimize destek olacagiz burdan .calismalari da aksatmicaz :KK55::KK55::KK55:
Çalışmaları 9 aydır aksatmıyorum.
3 aydırda ovülasyon testi kullanıyorum.
İnşallah en kısa sürede hepimiz alırız hayırlı haberleri.

Sen insallah adetini bi gor, sonra yeni umutlar gerceklesmek icin bekliyor olacak seniii. :KK74::KK37:

Çalışmaları 9 aydır aksatmıyorum.
3 aydırda ovülasyon testi kullanıyorum.
İnşallah en kısa sürede hepimiz alırız hayırlı haberleri.
Canim ovulasyon testin dogru sonucu veriyor mu guveniyor musun? Ben hala koyu cizgiye rastlamadim herhalde onumuzdeki haftaya dogru gorururm diye tahmin ediyom ama sanki hic koyulasmicakmis gibi bir hisse de kapildim ya o_O hangi marka seninki?

Kızlar ben çok umutsuzum yaa engel olamıyorum bu duyguya :KK43:

canım sabretmelisin. ve sürekli bu meseleyi düşünme. duygular hormonları, hormonlar da duyguları yönetir. kendine başka meşguliyetler bul. kafaya takarsan olmaz. inşallah hayırlı haberini de okuruz burdan. sen gönlünü ferah tut. olmayacak şey değil bu. ne insanlar hamile kalıyor. 60 yaşında olanlar mı dersin, hiç rahmi olmayıp da rahim nakli yaptıranlar mı dersin... ohooo... er ya da geç senin de olacak.öyle ya da böyle. ümitsiz olma. çok düşünme. herşeyin güzel olacağına hep inan canım. sevgiler.

Back