kızlaaar size ümit vermeye geldim.
ben de uzun aralıklarla adet oluyordum. doktora gidiyordum herşey normal diyordu. 6 ay denedim ve sonunda başardım. doktorum bana gebe kalmak istiyorsan folik asit kullan dedi bu biiir. ikincisi bol su iç sağlıklı beslen. üçüncüsü stres yapma; bebek meselesini kafandan at. alkol sigara hem anne hem babaya yasak. ve mutlaka bir gün arayla aksatmadan ilişki.adet görene kadar devam edin asla pes etmeyin. bir de benim bir şansım oldu. geç adet gördüğüm için 42. günde falan doktoraa gittim belki tutmuştur diye.O gün gebelik yoktu ama tam o gün yumurtlama günümdü. doktor sol yumurtalıkta olgun bir yumurta olduğunu söyledi. ben de o üç gün boyunca her ilişkiden sonra sol tarafıma dönüp yan yatıp uyudum.( abdest meselesini sabaha bıraktım artık. bebeğimin abdest uğruna kayıp gitmesine izin veremezdim:))) ). o hafta her hareketime dikkat ettim. iki hafta meraktan çatlasam da sabrettim iki haftanın sonunda test yaptım. veeee hamileydim. şu an 13 haftalık hamileyim. siz de başarabilirsiniz. önceden çok kafama takardım. ama iş değiştirdim o dönemde. ilgim yeni işlere dağılınca oldu. allah sizlere de nasip etsin. her kadın anneliği tatsın inşallah.