• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

Bende simdi.yazacaktim
Bugun varmi bir hareket canim
Kasiklarimda agri var sag tarafimda aklima geldi belki yumosum hareketlenmistir :D ama bugun test yapamicam eve gec gidicem.ancak 9 a dogru yapabilirim dogru sonuc verir mi ki o_O

Bende simdi.yazacaktim

Kasiklarimda agri var sag tarafimda aklima geldi belki yumosum hareketlenmistir :D ama bugun test yapamicam eve gec gidicem.ancak 9 a dogru yapabilirim dogru sonuc verir mi ki o_O
VErmez buyuk ihtimalle canm ama fazla testin varsa yap aklinda kalacagina

Yanimda yok malesef dun yanimda tasidiklarimi bitirdim evde var...ama bu aksami nolur.nolmaz kacirmayalim :oops:

canım ateşim hala 36,6 civarında çıkıyor lekelenme şeklinde 3 gün geldi ilk gün kahve rengi sonra pembe ve sadece tuvalette geliyordu 2, gün kan testi yaptırdım yani 32. günümde ama sonuç negatifti 3 gündür bişey yok 35 gün oldu bugün yarın bidaha yaptırsam mı acaba göğüslerim hala acıyo
Canim.sen naptin ?

Evet canim baslamak istiyorum ama insallah g kalmaz bebis kontrollerine baslariz hepimiz :KK33: sen ne kadarlik evlisin tatlim,
Ah insallah canim keseyi gormeye gideriz :) 5senelik evliyim canim 5aydir ugrasiyoruz bebis icin sizin ne kadar pldu

Canim.sen naptin ?
valla dün doktora gittim kist felan bişey yok herşey normal dedi lekelenme için olabilir arada öyle dedi test değerim 0,4 çıktı adet söktürücü verdi en geç 10 ocakta adet olursun dedi öyle işte ama hapı içip içmemekle karasızı sat tan 58 gün sonra hamile olduğu öğrenenler var bu forumda 2 3 gündür ölçemedim zaten ateşimi bıraktım artı ne zaman gelirse...

Ah insallah canim keseyi gormeye gideriz :) 5senelik evliyim canim 5aydir ugrasiyoruz bebis icin sizin ne kadar pldu
Ben daha cicim aylarindayim :KK48::KK53: 6 ayi tamamlayip 7 ye girdik .ama dusukten sonra daha bir ister oldum.unutamiyorum :KK61:

valla dün doktora gittim kist felan bişey yok herşey normal dedi lekelenme için olabilir arada öyle dedi test değerim 0,4 çıktı adet söktürücü verdi en geç 10 ocakta adet olursun dedi öyle işte ama hapı içip içmemekle karasızı sat tan 58 gün sonra hamile olduğu öğrenenler var bu forumda 2 3 gündür ölçemedim zaten ateşimi bıraktım artı ne zaman gelirse...
Tatlim bence ilaci icmelisin daha onceki kan testinde negatifti simdikide negatif cikmis malesef ve en azindan ilaci icip adet ol ki yeniden calismalara baslarsin.yada sogan suyu icip adetin sokulmesine yardimci olabilirsin

Ben daha cicim aylarindayim :KK48::KK53: 6 ayi tamamlayip 7 ye girdik .ama dusukten sonra daha bir ister oldum.unutamiyorum :KK61:
Insallah melegin hepsini unutturur tatlim bende 3sene once yasadim cokk zor :( insanin aklindan cikmiyor tez zamanda kavusuruz insallah bebislerimize

İyi aksamlar hanimlar ya benim testlerim kizarmiyor yaaa :KK43: en koyuyu sadece 27 aralikta gormustum diger gunlere bakarsam. ayrica adetimin 27. Gunu oluyordu ogun. Ama kopkoyu esit cizgiye hala denk gelmedim ya moralim cok bozuk :cry:

Eklentiler

• 20141231_204640.jpg
    20141231_204640.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 101
  • 20141231_204732.jpg
    20141231_204732.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 102
Hayirli kandillerimiz olsun hanimlar,inanin hepinize dua ettim hemen yazayim haber vereyim dedim . Bu baslik altinda yazan yazmayan herkese, her isteyene dua ettim mevlam kabul etsin ins.:KK46:

[QUOTEpambix, post: 38649392, member: 452496"]Hayirli kandillerimiz olsun hanimlar,inanin hepinize dua ettim hemen yazayim haber vereyim dedim . Bu baslik altinda yazan yazmayan herkese, her isteyene dua ettim mevlam kabul etsin ins.:KK46:[/QUOTE]
Aminn canim bende bol bol dua ettim Allah kabul eder insallahh

Selam kızlar benim adet döngülerin hep uzundu 32 gün civarı bu ay 26 ya düştü aralıkta ovulasyon testide kullandım hiç iki çizgiyide koyu yakalıyamadım:( bu ay ne zaman başlamalıyım test yapmaya :((

Selam kızlar benim adet döngülerin hep uzundu 32 gün civarı bu ay 26 ya düştü aralıkta ovulasyon testide kullandım hiç iki çizgiyide koyu yakalıyamadım:KK43: bu ay ne zaman başlamalıyım test yapmaya :KK43:(
Merhaba canim..bence adetin biter bitmez basla derim ve yapabilirseniz gunasiri yani birgun yapin birgun dinlenin seklinde calismayada devam edin.

Bende adetimin 35. Gunu koyu cizgiyi yakaladim ilk defa ovulasyon testini denedim.adet dongum 45 gunde bir.

Eklentiler

• 20150106_204432.jpg
    20150106_204432.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 82
Back