Ay canım ne kadar ortak noktamız varmış:) çok sevindim bir işe yaradığıma:) çünkü 4 sene boşa beklemişim:) 14, 16 ve 18. günlerde yapıp bıraktık yıllarca biz de ama ben hep 20 günden sonra yumurtlamışım.
)) diyorum ya çok iyi hatırlıyorum kızım için 1 ocak sat tarihimdi, 14-16-18 ocakta yapıp bıraktık. Sonra ben şu jöle kıvamında şeffaf akıntıyı görünce ki ayin 26sıydı, yok artık dedim, Kocama koş dedim işimiz var. :)) Sonra baktım ki hamileyim:) düşünsene adet olacağım sanarken yumurtlamışım:)
Keçi Boynuzu kürünü yapmaya devam edin canım, eşimi bile tedavi ettiğine göre mucize olmalı, sorun olmasa bile kalitesini çok arttırıyor. Kaç aydır keçi Boynuzu kullanıyorsunuz? En onemlisi 35 günde bir oluyorsan 20.günden sonra çalışmalara başlayın. Eğer 40 günde bir ise 23 günden sonra deneyin dedi doktorum. Doç. Dr serdar Oğuz benim doktorum canım. Çok çok iyidir. Sayesinde çok rahat bir gebelik geçirdim. Çok az kilo aldım, sezaryen oldum ama gram göbeğim ve kilo fazlam yok. gitmeyi düşünürsen ücreti vb ozelden yazarım uygunsa gidersin. Kesinlikle fazladan para falan almaz ve boşa tahlil istemez. Doktorlar gebeliğin son aylarında her hafta çağırır ama o beni her ay sadece 1 kere çağırdı kontrole, o kadar da kendinden emindir. 8 aylık Hamileyken karnımın üstüne düştüm bisiklet çarptı,yüzümü yere vurdum hala izi durur hocayı aradım cepten birsey olmaz dedi mesela. Başkası olsa hemen koş gel bakalım der para alırdı.
İkinci bebek için 3 ay takip ederim büyük ihtimal gebe kalırsın demişti. Ben de iki ay deneyip gideceğim bakalım kısmetse.
Ay inşallah sen de sağlıkla gebe kalırsın. Dua edeceğim canım. Yarın özelden yazarım sana takip ayrıntılarını.