Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

Merhaba canim, yumurtalama doneminden dolayi agri olabilir insallah tutar. Ama sogan suyunu kes daha yapma yumurtlama doneminde yapilmamasi gerek.hadi hayirli haberlerle gelirsin buraya ins

Merhaba canim, yumurtalama doneminden dolayi agri olabilir insallah tutar. Ama sogan suyunu kes daha yapma yumurtlama doneminde yapilmamasi gerek.hadi hayirli haberlerle gelirsin buraya ins

evet canım haklısın. tekrar hesapladım, bugün zaten son günüymüş soğan suyunun ( 15 gün dolmuş)

bu ay soğan suyunu denedik bakalım, olmazsa doktora gidip adamakıllı bi kontrol olucam :)

bi de şu stres işini çözebilsek eminim herşey daha kkolay olacak. hayırlısı bakalım :)

Off hic sormaaa, herseyin basi stres ... Birde uzun dongu olunca dahada cekilmez oluyor beklemek

Selam kizlar bisey sormak istiyorum adet dongusu uzun olunca adette uzun mu suruyor sizin kac gun surer mesela? Benim bugun 6. Gun ama hic bitecek gibi durmuyor normalde 6 gun suruyordu

Selam kizlar bisey sormak istiyorum adet dongusu uzun olunca adette uzun mu suruyor sizin kac gun surer mesela? Benim bugun 6. Gun ama hic bitecek gibi durmuyor normalde 6 gun suruyordu
Canim benimki 5 gun surer bazende 6 gune kadar beklerim ama 7 hic olmadim

Belki ilk gecikmen oldugy icin olabilir. Zaten adet suresi en az 3 en fazla 10 gune kadar surermis bekle bakalim bi.

Aaff afff, bugunde koyu cizgiyi bulamadim yaaa cok yoruldum beklemekten cok bunaldim ya.ben yumurtlamayi bulana kadaaarrr cildirmaSam iyidir cok zor beklemek ya ,yumurtlamadan sonra bide yeni adeti bejle gebelik var mi merak et catla

Aaff afff, bugunde koyu cizgiyi bulamadim yaaa cok yoruldum beklemekten cok bunaldim ya.ben yumurtlamayi bulana kadaaarrr cildirmaSam iyidir cok zor beklemek ya ,yumurtlamadan sonra bide yeni adeti bejle gebelik var mi merak et catla
kaçıncı günündesin canım?

kaçıncı günündesin canım?
Benim adetim yaklasik 45 gunde bir falan ve suan adetimin ilk gununden itibaren 25. Gundeyim. Adetime 17 gun var bakalim ne zaman kizaracak ovulasyon testim biz yinede gun asiri calismalara devam ediyoruz teste yinede tam guvenmemek lazim nolur nolmaz

Ama iste insanogluyuz sabirsizlaniyorum ben ya catlicam ya ben daha yumurtlamami beklerken millet ikinci adetini goruyor ohooooo ben hala yumurtlamayi bekle sonra adet gununu bekle bakalim var mi bebek onun stresini de yasa

doktorlar da öyle diyor canım sen çalışmaları sıkı tut yeter benim geçen ay 32. 33. günlerde koyuydu adete yakın koyu olursa gebelik olabilir diyorlar ya öyle zannettim meğer yumurtlamadanmış

Ama tahmini eger dogruysa yumurtlama gunlerim yakindir ins. Hergun sabah aksam incir yemeye basladim bu ay incirle de destekliyip gaza getircem yumoslarimi

doktorlar da öyle diyor canım sen çalışmaları sıkı tut yeter benim geçen ay 32. 33. günlerde koyuydu adete yakın koyu olursa gebelik olabilir diyorlar ya öyle zannettim meğer yumurtlamadanmış
Canim benim buyuk ihtimalle dedigin givi adete yakin yumurtluyorum nerden biliyosun diceksin cunku onceki hamileligimde oyle olmus megersem .ben bu ay bunu merak ettigimden test kullaniyorum bakalim ne zaman yumurtluyor gozukecegim.insallah tutsunda bebisimiz ben varsin olsun sabirsiz olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…