- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
16SINDAN BERİ. AMA DÜNDEN BERİ ÇOK VAR. AMA TEK BÖBREKLİYİM SOĞUKLARDA AYAKLARIM ÜŞÜYÜNCE YİNE AKINTIM OLUR.Ka
Kac gundur akintin var peki, agrin sancin falan var mi usutmus olabilir misin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16SINDAN BERİ. AMA DÜNDEN BERİ ÇOK VAR. AMA TEK BÖBREKLİYİM SOĞUKLARDA AYAKLARIM ÜŞÜYÜNCE YİNE AKINTIM OLUR.Ka
Kac gundur akintin var peki, agrin sancin falan var mi usutmus olabilir misin ki
:) evet gercekten cok ortak noktamiz var ben 1 aydir deniyorum keciboynuzunu 1 hafta sabah aksam icti simdi aksamlari iciyor sadece umarim bizde olumlu sonuc aliriz ovulasyon testide kullaniyorum ben suan 24. Gunum hic iki cizgiyide koyu yakalayamadim dr hangi hastanede ya da muaynehanesi nerde doktor gercekten cok onemli 3 ayri doktora gittim hatta bi maceram var ozelden yazicam baya uzucu
Anladim canim birkac gun daha bekle bakim sonra bi git doktora cunku usutmus olabilirsin ihmale gelmez canim16SINDAN BERİ. AMA DÜNDEN BERİ ÇOK VAR. AMA TEK BÖBREKLİYİM SOĞUKLARDA AYAKLARIM ÜŞÜYÜNCE YİNE AKINTIM OLUR.
canım ben her ayın 7si yada 8side adet oluyom mesala 8 kasımda oldum 7 aralıkta oldum öbür ay ya 7 si ya 8 de olurum ..benim hangi gün kafam karıştı.biride adet olduğun günden say 13 gün dediği için ben 19 aralık yumurtlumu günü olduğu düşündüm.Kızlar size bir bilgi: yumurtlama tarihiniz iki adetin tam ortası değil yeni adet göreceğiniz tarihin 14 gün oncesidir. Örnek ayın 7 sinde adet oldunuz 45 gunde bir adet oluyorsunuz. Yeni adetiniz yeni ayın 15inde ise yumurtlama tarihiniz ayın 1i oluyor. Tabii yaklaşık olarak. İki gun ileri ya da geri olabilir. İnsan vücudu bu randevulu çalışmıyor :)
Evet canim degerlendirmeye bak sencanım ben her ayın 7si yada 8side adet oluyom mesala 8 kasımda oldum 7 aralıkta oldum öbür ay ya 7 si ya 8 de olurum ..benim hangi gün kafam karıştı.biride adet olduğun günden say 13 gün dediği için ben 19 aralık yumurtlumu günü olduğu düşündüm.
ozaman benimki 25-26-27 ozaman bu günleri iyi değerlendirelim.
Hauirlisi olsun tatlim.git bakalim neler dicek doktor.yeni adet yeni umutlar. Sakin umutsuzluga dusup pes etmek yokkızlar ben tam olarak adet oldum.3-4 gündür kahverengi bişeyler geliyodu yerleşme kanaması mı diye şüphelenmiştim ama olmadı yarın doktora gidiyorum
amin canım sağol bugün gidip kan vercem hayırlısı artıkCanım yerleşme kanaması da çok az olur zaten. Az olarak devam eder, 2-3 gün sonra kesilir. Aslında idrar testi şu an pozitif çıkar eğer gebe isen. İdrar testi alıp yapsana. Yakın arkadaşım da aynı senin gibi 2-3 damla adet oluyordu. Test yaptık pozitifti:) Kızı 6 aylık şimdi. Senin de öyledir inşallah. Allah gönlüne göre versin canım. Tez zamanda evlat sahibi olursun inşallah.
Canim var mi bir gelismeamin canım sağol bugün gidip kan vercem hayırlısı artık
Günaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.Gunaydin hanimlarrrr, dun ki ovulasyon testimde her zamanki gibi ayni silik cikti bi gidim bile koyulasma olmuyor yaaaa ama adetime 17 gun kaldi bakalimmm ne zaman koyulasacak
negatif canım yine hüsranCanim var mi bir gelisme
Evet canim muhtemelen oyle olabilir, takvimim programindada haftasonu yumurtlama donemi baslamis gosteriyor bakalim dogru mu cikcakGünaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.
Hayirlisi olsun tatlim, burda birburimize destek olalim, fikirlerimizi paylasarak ysrdimci olalim ins, inan bizi birbirimizden baska anlayan yok...negatif canım yine hüsran