- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
Buarada sen adet olabildin mi canim, adet olunca mutlaka hormon tahlilife ver bakalim.Günaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada sen adet olabildin mi canim, adet olunca mutlaka hormon tahlilife ver bakalim.Günaydın canım adetine 17 varsa 3 güne kadar yumurtlaman gerek. Cumartesi pazar koyulaşabilir testin.
Merhaba canim, yumurtalama doneminden dolayi agri olabilir insallah tutar. Ama sogan suyunu kes daha yapma yumurtlama doneminde yapilmamasi gerek.hadi hayirli haberlerle gelirsin buraya insgünaydın arkadaşlar, benimde adet döngüm çoğu zaman 30 günü geçiyor. doktor ultrasonda ileri derece de olmasa da pko var dedi. bu ay soğan kürü denedim, 2 gün kaldı soğan kürünün bitmesine. ama bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. halbuki adet olalı 23 gün geçti. soğan küründen olabilir mi?
bu arada ovulasyon testi de yapıyorum bi yandan :) 2 gün önce koyu çizgiyi yakaladım ve o gün ilişki oldu. biraz karışık anlattım, neyse umarım bir an önce hepimiz güzel haberler veririz buradan. herkese bol şanslar & sevgiler
Merhaba canim, yumurtalama doneminden dolayi agri olabilir insallah tutar. Ama sogan suyunu kes daha yapma yumurtlama doneminde yapilmamasi gerek.hadi hayirli haberlerle gelirsin buraya ins
Olmadım canım ama bugün belirtiler başladı.Buarada sen adet olabildin mi canim, adet olunca mutlaka hormon tahlilife ver bakalim.
Off hic sormaaa, herseyin basi stres ... Birde uzun dongu olunca dahada cekilmez oluyor beklemekevet canım haklısın. tekrar hesapladım, bugün zaten son günüymüş soğan suyunun ( 15 gün dolmuş)
bu ay soğan suyunu denedik bakalım, olmazsa doktora gidip adamakıllı bi kontrol olucam :)
bi de şu stres işini çözebilsek eminim herşey daha kkolay olacak. hayırlısı bakalım :)
Canim benimki 5 gun surer bazende 6 gune kadar beklerim ama 7 hic olmadimSelam kizlar bisey sormak istiyorum adet dongusu uzun olunca adette uzun mu suruyor sizin kac gun surer mesela? Benim bugun 6. Gun ama hic bitecek gibi durmuyor normalde 6 gun suruyordu
Anladm canim benim bu ay 15 gun gecikti ya ondanmi uzun suruyor diye dusundumCanim benimki 5 gun surer bazende 6 gune kadar beklerim ama 7 hic olmadim
kaçıncı günündesin canım?Aaff afff, bugunde koyu cizgiyi bulamadim yaaa cok yoruldum beklemekten cok bunaldim ya.ben yumurtlamayi bulana kadaaarrr cildirmaSam iyidir cok zor beklemek ya ,yumurtlamadan sonra bide yeni adeti bejle gebelik var mi merak et catla
Benim adetim yaklasik 45 gunde bir falan ve suan adetimin ilk gununden itibaren 25. Gundeyim. Adetime 17 gun var bakalim ne zaman kizaracak ovulasyon testim biz yinede gun asiri calismalara devam ediyoruz teste yinede tam guvenmemek lazim nolur nolmazkaçıncı günündesin canım?
doktorlar da öyle diyor canım sen çalışmaları sıkı tut yeter benim geçen ay 32. 33. günlerde koyuydu adete yakın koyu olursa gebelik olabilir diyorlar ya öyle zannettim meğer yumurtlamadanmışBenim adetim yaklasik 45 gunde bir falan ve suan adetimin ilk gununden itibaren 25. Gundeyim. Adetime 17 gun var bakalim ne zaman kizaracak ovulasyon testim biz yinede gun asiri calismalara devam ediyoruz teste yinede tam guvenmemek lazim nolur nolmaz
çatlasın yumoşlaaarrrAma tahmini eger dogruysa yumurtlama gunlerim yakindir ins. Hergun sabah aksam incir yemeye basladim bu ay incirle de destekliyip gaza getircem yumoslarimi
Canim benim buyuk ihtimalle dedigin givi adete yakin yumurtluyorum nerden biliyosun diceksin cunku onceki hamileligimde oyle olmus megersem .ben bu ay bunu merak ettigimden test kullaniyorum bakalim ne zaman yumurtluyor gozukecegim.insallah tutsunda bebisimiz ben varsin olsun sabirsiz olayimdoktorlar da öyle diyor canım sen çalışmaları sıkı tut yeter benim geçen ay 32. 33. günlerde koyuydu adete yakın koyu olursa gebelik olabilir diyorlar ya öyle zannettim meğer yumurtlamadanmış
Ay insallahçatlasın yumoşlaaarrr
Canim sen naptin kan testini yeniledi . mbi yukselme var mi ? Merak ediyorumHcg 12 ckti negatf mi
Bugun 6.gun cnim.testi yptgmda 2 gun gcmisti.pazrtesi tahlil yplm ddi dktr.ama idrarda hala negatf.(Canim sen naptin kan testini yeniledi . mbi yukselme var mi ? Merak ediyorum