- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.661
Hayırdır gözüne kestirdiğin bir yer mi var? gideceğin yer daha mı iyi olacak? otur işte oturduğun yerde.
kader ozaman yenılenmen lazım ben yapıcam o işi gözumden çıkardım kalpçiklerimi yepisyenı gelicem
Banlıyken bakınmıştım
Çok yer var da beğenmemiştim
Sıkılıyorum bazen bilmiyorum
Hem ben topiklerin silinmediğini bilmeden, ev topiği açtım
Hem de peşimde kabus var
Püf
kader ozaman yenılenmen lazım ben yapıcam o işi gözumden çıkardım kalpçiklerimi yepisyenı gelicem
Değişim iyidir iyi
Saçlarımı da boyadım zaten
Kızlar bisi sorcam yarin ameliyatım var ama bugün bugazlarim cok şişmiş anestezide bir sıkıntı cikarmiki?
merhabalar tekrar
bende istiyorum güzel bir değişim saç boyamak güzel olabilir ama buğday tenliyim her renk te gitmiyor başka ne değişim yapılır ki , buğday tenli olanınız varmı aranızda saçınız ne renk sarıya yakın yapsam yüzüm iyice renksizleşiyor sürekli makyajlı dolaşmakda istemiyorum , kızıl yapsam yaşımı büyük gösteriyor , çikolata kahve sevmiyorum , siyahı uzun süredir kullanıyorum zaten
merhabalar tekrar
bende istiyorum güzel bir değişim saç boyamak güzel olabilir ama buğday tenliyim her renk te gitmiyor başka ne değişim yapılır ki , buğday tenli olanınız varmı aranızda saçınız ne renk sarıya yakın yapsam yüzüm iyice renksizleşiyor sürekli makyajlı dolaşmakda istemiyorum , kızıl yapsam yaşımı büyük gösteriyor , çikolata kahve sevmiyorum , siyahı uzun süredir kullanıyorum zaten
Kullu kahve yapıp uçlarına yoğun kirapeli balyaj attira bilirsin
merhabalar tekrar
ben buğday tenli kumralım sovr, karamel tonları güzel gidiyor ama hemen boya aktığı için sık sık dip boyatmak zorunda kalıyorsun.
Resimlerindeki kendi rengnmydi boyamıydı ?
baktım şimdi netten çok hoşuma gitti küllü kahve çok hoşmuş bayıldım , tişkürederim
Benim tenim çok beyaz
ben buğday tenli kumralım sovr, karamel tonları güzel gidiyor ama hemen boya aktığı için sık sık dip boyatmak zorunda kalıyorsun.
Resimlerindeki kendi rengnmydi boyamıydı ?
olabilir renk çok güzel ama sen benden daha beyazsın sanırım yine de rengi öğreneyim kuaföre gidince fikirlerimi sunarım artık kendisi karar versinn,
bu arada çok tatlısın güleç güleç maaşşallah