AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hayırdır gözüne kestirdiğin bir yer mi var? gideceğin yer daha mı iyi olacak? otur işte oturduğun yerde.

Banlıyken bakınmıştım
Çok yer var da beğenmemiştim
Sıkılıyorum bazen bilmiyorum
Hem ben topiklerin silinmediğini bilmeden, ev topiği açtım
Hem de peşimde kabus var
Püf

Banlıyken bakınmıştım
Çok yer var da beğenmemiştim
Sıkılıyorum bazen bilmiyorum
Hem ben topiklerin silinmediğini bilmeden, ev topiği açtım
Hem de peşimde kabus var
Püf
kader ozaman yenılenmen lazım ben yapıcam o işi gözumden çıkardım kalpçiklerimi yepisyenı gelicem

Değişim iyidir iyi
Saçlarımı da boyadım zaten

merhabalar tekrar

bende istiyorum güzel bir değişim saç boyamak güzel olabilir ama buğday tenliyim her renk te gitmiyor başka ne değişim yapılır ki , buğday tenli olanınız varmı aranızda saçınız ne renk sarıya yakın yapsam yüzüm iyice renksizleşiyor sürekli makyajlı dolaşmakda istemiyorum , kızıl yapsam yaşımı büyük gösteriyor , çikolata kahve sevmiyorum , siyahı uzun süredir kullanıyorum zaten

Kullu kahve yapıp uçlarına yoğun kirapeli balyaj attira bilirsin

Merhaba Sovr,

Ben pek bilmiyorum açıkçası
Saçımda kına vardı diye boyaya bulaştım. Şimdi de kendi tonlarıma yakın tonlara boyuyorum.
Ben küçükken sarışınmışım, sonra kumrala döndüm.

ben buğday tenli kumralım sovr, karamel tonları güzel gidiyor ama hemen boya aktığı için sık sık dip boyatmak zorunda kalıyorsun.
Resimlerindeki kendi rengnmydi boyamıydı ?

ben buğday tenli kumralım sovr, karamel tonları güzel gidiyor ama hemen boya aktığı için sık sık dip boyatmak zorunda kalıyorsun.
Resimlerindeki kendi rengnmydi boyamıydı ?

kendi rengimdi koyu kahve gibi bişi düğün zamanı siyah yapmıştım şimdi geçti gitti zaten , boyarken 10 kere düşünüyorum yüzümü solgun göstermesin diye karamel tonlarına da bakayım küllü kahve de hoşuma gitti , uzun süredir kendim için bişi yapmıyorum bi kendime gelim artık

olabilir renk çok güzel ama sen benden daha beyazsın sanırım yine de rengi öğreneyim kuaföre gidince fikirlerimi sunarım artık kendisi karar versinn,

bu arada çok tatlısın güleç güleç maaşşallah

sağol canım,
bu bide allık sürmüş halim,
bronzlaşınca iyi oluyor tenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…