AdAm OLaCaK KıZLaR...

Benim şu an , altın karamel

beyaazmışsın beyazlara her renk güzel gidiyor ne güzel , ben yüzüm solmasın diye panik oluyorum bide hemen göz altlarım yorgun gözüküyor yüüzm solunca o yüzden pek boyamam saçları ama düğün sonrası acayip beyazlarım çıktı artık düzenli boyanın zamanı geldi

ya da riske giricem beğendiğim bi rengi yaptırıcam biraz açık sürekli kokoş dolaşıcam artık hiç yapmadım aslında denemekten zarar gelmez , kuaföre gitsem yüzüme uygun aç saçımın rengini desem sarımtırak tonlarında artık atsın aralara bişiler tüm rengi değiştirmeden olur mu

fazla makyajı da sevmem ki yada gidiyim aralara azar azar attırayım açık renk , gözüm alışınca sonrasında arttıtrırım rengi beyenirsem

beyaazmışsın beyazlara her renk güzel gidiyor ne güzel , ben yüzüm solmasın diye panik oluyorum bide hemen göz altlarım yorgun gözüküyor yüüzm solunca o yüzden pek boyamam saçları ama düğün sonrası acayip beyazlarım çıktı artık düzenli boyanın zamanı geldi

Bende fazla beyazım
En ufacık bi sivilce bile kıpkırmızı sırıtıyor hemen :KK1:

Bir de benim saçım bi değişik, fındık kabuğu iyi olur dediler koyu bi renk. Ben yaptım havuç gibi oldum :KK1: Bi arkadaş yaptı koyu oldu

Bende fazla beyazım
En ufacık bi sivilce bile kıpkırmızı sırıtıyor hemen :KK1:

Bir de benim saçım bi değişik, fındık kabuğu iyi olur dediler koyu bi renk. Ben yaptım havuç gibi oldum :KK1: Bi arkadaş yaptı koyu oldu

aslında bazı kuaförlerde düşündüğün rengi söylüyosun fotonu çekip bilgisayarda yapıyorlar burda nerde var acaba

kendimi kibariye dinlerken buldum şu an bu demek oluyor ki saç boyama işini hızlandırmam gerek :18::18:

ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem
unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir
acının insana kattığı değeri bilirim üzemem
acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir...:KK14:

$jeni.jpg $saç.jpg $saç 2.jpg

bunlarda buğday tenli demi

Işıktan dolayı koyu görünmüş
Daha açık tonlarda aslında :KK6:[/FONT][/QUOTE]

Karamel kızıl karışımı gibi duruyor Kader

Diğer konu da çocuk mevzusuna girmiş arkadaşlar da
Konu dışına girmekten korktuğumdan yazmadım

Sahi zor mu çok.. Çocuk olunca herşeyin değişiyo mu.. :KK31:

1 ve 2 hakkında yorum geldiğine göre 2 si arasında seçim yapim o zaman birde kuaföre soarım artık kafasına göre takılsın...

X