AdAm OLaCaK KıZLaR...

eyvahh,babası şarktan dönünce maaşıda etkilenicek ama iyi bi planlama yapmalısınız :26:

Maaş düşsede önemli değil, çünkü o paranın bize faydası yok ki canım, sizin gibi aynı evde olsak faydası olurdu ama biz şuan 2 ev geçindiriyoruz, ayda 1 milyar eşime gidiyor orada.

2 ev için elektrik faturası,

2 ev için internet,

2 ev için yakıt parası,

2 ev için mutfak masrafı,

2 ev için digitürk,

2 ev için su faturası vs. diye uzar gider liste.

doğru o da var dimi
hayırlısı olsun

Afiyet olsun kadEr.

%20 ZAM MI DEDİN NEMESİS.

ev sahibinin fantazisi o ama kontrata o şekilde yazdırmadık tabi
apartmanda bizden başka 2 dairesi daha var elektrik su falan hep ev sahibi üzerine, karşımızdaki dairede onun, adamlar kirayı elektrik suyu ödemeden çekip gitmişler tabi yazılı bişey olmayınca hakkınıda arayamadı, şimdi bize çok güveniyo kirası gecikmez bi sıkıntımız yok, ama apartmandakiler çok şikayetçi bizim ev sahibinden, bak şimdi doğalgaz tesisatı döşeniyo para ödemesi lazım ödemiyo, bize geliyolar siz kirayı eksik gönderseniz diye banane dedim, sizin hemşeriniz siz konuşun

sizin lojman hakkınız yokmuydu nemesis

migrenden çok çekiyorum.orta yaş işte

doktora gidip geliyorum.MR,EEG den sonra cipralex,agrı kesici ve diazomid verip gönderdi.çok gerginmişim.rahatlamam gerekiyormuş öncelikle.migren gergin insan hastalığıymış.

Son düzenleme:

geçmiş olsun artık sen ara ara bu baş ağrılarını çekiceksin bendede var ama benimki kulaktan sanırım

o zaman ilaçların yanında yogayada başlayıp sakin bi insan olmaya çalışcaksın sebatiye abla başka yolu yok

ahhh canım inan yoga spor gibi şeylere başlayamayacak kadar garip bir yaşantım var.koştur koştur işe geliyorum.10 dakka geç gelsek 10 dakka geç çıkmak zorundayız.trafik felan derken kuzumu akşam 7 de kreşten alabiliyorum.

geçmiş olsun.
migrenin baş etkeni stres diye duymuştum...
kayınvalidemde var bu rahatsızlık
15 günde bir tutar
nişanlılık döneminde daha çok tutardı
şimdi arası açıldı biraz
hiç ışık ve ses istemezdi
bütün gün yorganın altında yatardı

saol canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…