- 4 Temmuz 2007
- 4.634
- 9
- 40
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.621
Evet
Ben daha yeniyim 1 yılım yeni bitti de
Burda herkes neredeyse 20 yıllık
Ben onların yalancısıyım
Bizim bi arkadaş var, bekar
O sabahları yaklaşık 1 saat geç geliyo, iznimden düşsünler diyotatile çıkmıyo hiç
Evet
Ben daha yeniyim 1 yılım yeni bitti de
Burda herkes neredeyse 20 yıllık
Ben onların yalancısıyım
Bizim bi arkadaş var, bekar
O sabahları yaklaşık 1 saat geç geliyo, iznimden düşsünler diyotatile çıkmıyo hiç
Kızımın öğretmeni aradı, yarın için annannemizide listeye yazıyorum haberiniz olsun dedi.
Ne listesi hocam dedim, aaa dedi yarın anaokulu öğrencilerimize ve velilerimize 1. sınıf yemeği vereceğiz, sizin babanız yok, geç saatte gitmekte sıkıntı yaşamayın diye, hemde annannemizde ilgileniyor ya kızımızla oda görsün bilsin diye onuda listeye yazıyorum dedi.
Ama dedim kızımı bırakacağım yer yok akşam akşam, zaten bırakmayacağız ki, onlarda burada bizim gözetimimizde olacak dedi,
(ben bahaneleri sıralıyorum arka arkaya)
Ama uykusu gelir dedim, gelmezzzzzzz dedi. :)
İyi bari geliyim dedim, zaten gelmezsen kızımızı göremezsin, servise bindirmeyeceğim, gece evime götürür, sarılır mışık mışıl uyurum kızımla dedi.
Oysa daha fiyat için dönmediler.
Düştük bir kuyuya, bakalım sonu hayrola.
bu arada koku işinide hallettik öğle arasında, gider boruları düz olmıcakmış S şeklinde inmesi gerekiyomuş eşim düzeltti hepsini sorun çözüldü
Yağ yapıyolar gibi
benimde bildiğim borular u şeklinde olmalı düz olunca koku direk çıkıyomuş nerden biliyosun dersen annemlerin evinde de vardı koku mutfak lavabosunda u şekline getirdiler koku gitti bende onun yalancısıyım
U da olur maksat yukarı çıkamasın kıvrımlı olsun
tatil yapmadan olur mu hiç yahu :26:
pardon yanlış okumuşum düz şekle getirdiniz sandım da
bence kabul ettiler dediğiniz fiyatı...
Ya yağ değil okul çok ilgi herşeyi ile.
Mesela her sene mutlaka ev ziyareti okul, okul çıkışı servise biner kızımla eve gelirler, yaşadığı ortamı, evdeki durumunu incelerler.
Özel günleri asla unutmazlar,
Geçen hafta arkadaşı gözüne pipet batırmış kızımın hemen özel bir hastaneye götürmüşler bizi de çağırdılar.
2 kere arka arkaya düşse, ayağı takılsa, başına bişey gelse hemen nazar duası okurlar vs.
Ayyy Allahmı söyletti ya.
Dua edin bana cidden.
Kızım dün babasına diyorki kaydımı hemen yaptır baba dolmasın,
Bende dedim ki kızım paramız olmazsa devlet okuluna gitmek zorunda kalabilirsin, okuldan haber bekliyoruz.
Banane ben gitmem dedi, babam Hakkari de para kazanıyor işte, var paramız dedi geçti kenera.
Anladım
Teklifinize cevap gelmezken, çok ısrarcı olunca ben yağ olarak nitelendirdim
Ben ısrara gelemem de
yok canım bizde S yaptık
binaya doğalgaz boruları döşüyolar bizim ev sahibi kesin kirayı arttıralım der, zaten haziranda arttırcaz ama doğalgazı duyunca iyice sapıtır, her sene %20 zam yapma derdindeydi evi tutarken
yok canım bizde S yaptık
binaya doğalgaz boruları döşüyolar bizim ev sahibi kesin kirayı arttıralım der, zaten haziranda arttırcaz ama doğalgazı duyunca iyice sapıtır, her sene %20 zam yapma derdindeydi evi tutarken
yok artıkk yahuu peki kontratta ne yazıyor enflasyon oranı mı , işte gurbette olunca zor kendi memleketinde olsa inan belki kötü evsahibi insanı ev sahibi yapar muhabbetinden ev alma girişiminde bulunur insan ama uzak olunca ya dediği rakam kabul edilicek ya da taşınılacak taşınmak da kolay olmasa gerek
oran çok fazla yahu...
enflasyon oranı diye yazdırdık biz canım