- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.601
bende gidip sıcak bi çorba içiyim kendime geleyim sanada afiyet olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten bu zamana kadar ne zaman büyük konuşsam başıma gelir o yüzden konuşmamak lazım , aynı özelliklere sahibiz evlenmem demezdim ama benim özelliklerime yakın kafa dengi bi kocam olmasını dilerdim işte gönül ferman dinlemiyor :)
​selam tünaydın kızlarrrr
Eşimin ne zaman geleceği belli olmadığı için tatil zamanımız bile belli değil, gideceğimiz yer belli ama gideceğimiz zaman belli değil.
Bende o gün bugündür inşallah maşallah derim büyük konuşmamak adına
Biz de pek kafa dengi sayılmayız ama
Benim çizgilerim nettir, onlar aşılmadığı müddetçe pek sorun olmaz
Ben zaten karışmam, kıskanç bi tip değilimdir hatta hiç..
Kimse % 10 denk olmuyor ki Kader,
Ortak noktalarda arada buluşabiliyorsak ne mutlu bize,
Evlenmek çok da şart değil, toplum baskısı olmasa bide,
Tabi evlat sahbii olmak yuva kurmak güzel, Rabbimin emri hepimize,
Evlenmesek de olurmuş ama :)
Biz de 1 haftayı Ramazandan önce kullanalım diyoruz
​selam tünaydın kızlarrrr
nereye gidiyorsunuz ?
Bizim yaz döneminde 3-4 hafta izin alma hakkımız var, ben genelde 21 gün alıyorum, oh ne güzel 3 hafta evde oluyorum, 1 haftasını tatille geçiriyoruz, diğer 2 haftada evimizde oluyoruz, burada geziyoruz.
Çok iyiymiş ne güzel
Bizim 2 hafta var sadece, hemde herkese kaç yıllık olursan ol artmıyo bu süre
Ve ayrı ayrı kullanman lazım bu 2 haftayı
Selam hoşgeldin. Nasılsın?
Geçen sene side pren............. otele gittik, ceylin çok sevdi bu senede aynı yeri istiyor. Sırf kızım istediği için yine aynı yere gideceğiz, oradaki animasyonculara bayıldı.
Haksızlık ya ama sizinki.
Ben burada işe gireli 12 yıl bitti,Allahnasip ederse 16. yılı görürsek 30 güne çıkacak iznimiz, şuan 20, ama cumartesileri de izin günümüzden düşüyor, pazarları düşmüyor.
Kızımın öğretmeni aradı, yarın için annannemizide listeye yazıyorum haberiniz olsun dedi.
Ne listesi hocam dedim, aaa dedi yarın anaokulu öğrencilerimize ve velilerimize 1. sınıf yemeği vereceğiz, sizin babanız yok, geç saatte gitmekte sıkıntı yaşamayın diye, hemde annannemizde ilgileniyor ya kızımızla oda görsün bilsin diye onuda listeye yazıyorum dedi.
Ama dedim kızımı bırakacağım yer yok akşam akşam, zaten bırakmayacağız ki, onlarda burada bizim gözetimimizde olacak dedi,
(ben bahaneleri sıralıyorum arka arkaya)
Ama uykusu gelir dedim, gelmezzzzzzz dedi. :)
İyi bari geliyim dedim, zaten gelmezsen kızımızı göremezsin, servise bindirmeyeceğim, gece evime götürür, sarılır mışık mışıl uyurum kızımla dedi.
Oysa daha fiyat için dönmediler.
Düştük bir kuyuya, bakalım sonu hayrola.
Kızımın öğretmeni aradı, yarın için annannemizide listeye yazıyorum haberiniz olsun dedi.
Ne listesi hocam dedim, aaa dedi yarın anaokulu öğrencilerimize ve velilerimize 1. sınıf yemeği vereceğiz, sizin babanız yok, geç saatte gitmekte sıkıntı yaşamayın diye, hemde annannemizde ilgileniyor ya kızımızla oda görsün bilsin diye onuda listeye yazıyorum dedi.
Ama dedim kızımı bırakacağım yer yok akşam akşam, zaten bırakmayacağız ki, onlarda burada bizim gözetimimizde olacak dedi,
İyi bari geliyim dedim, zaten gelmezsen kızımızı göremezsin, servise bindirmeyeceğim, gece evime götürür, sarılır mışık mışıl uyurum kızımla dedi.
iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
demek kızınız istiyor aynı yeri benim kızdada böyle takıntılar var...tatil konuusnda bizde iki sene üstüste gitmiştik:):):) o üzülmesin diye...ama gününü kısa kesmiştik