AdAm OLaCaK KıZLaR...

zaten bu zamana kadar ne zaman büyük konuşsam başıma gelir o yüzden konuşmamak lazım , aynı özelliklere sahibiz evlenmem demezdim ama benim özelliklerime yakın kafa dengi bi kocam olmasını dilerdim işte gönül ferman dinlemiyor :)

Bende o gün bugündür inşallah maşallah derim büyük konuşmamak adına :KK1:

Biz de pek kafa dengi sayılmayız ama
Benim çizgilerim nettir, onlar aşılmadığı müddetçe pek sorun olmaz
Ben zaten karışmam, kıskanç bi tip değilimdir hatta hiç..

Bende o gün bugündür inşallah maşallah derim büyük konuşmamak adına :KK1:

Biz de pek kafa dengi sayılmayız ama
Benim çizgilerim nettir, onlar aşılmadığı müddetçe pek sorun olmaz
Ben zaten karışmam, kıskanç bi tip değilimdir hatta hiç..

Kimse % 100 denk olmuyor ki Kader,
Ortak noktalarda arada buluşabiliyorsak ne mutlu bize,
Evlenmek çok da şart değil, toplum baskısı olmasa bide,
Tabi evlat sahbii olmak yuva kurmak güzel, Rabbimin emri hepimize,
Evlenmesek de olurmuş ama :)

Son düzenleme:
Kimse % 10 denk olmuyor ki Kader,
Ortak noktalarda arada buluşabiliyorsak ne mutlu bize,
Evlenmek çok da şart değil, toplum baskısı olmasa bide,
Tabi evlat sahbii olmak yuva kurmak güzel, Rabbimin emri hepimize,
Evlenmesek de olurmuş ama :)

Her ikisinin de iyi yanları var işte
İnsan ruh haline göre 'keşke' ya da 'iyi ki' diyor
Sorumluluğa girmek, bebek öncesi birşeyleri hazır etmek anlamında iyi birşey tabi ama
Bekarken de rahattık hani :KK23:

Biz de 1 haftayı Ramazandan önce kullanalım diyoruz

Bizim yaz döneminde 3-4 hafta izin alma hakkımız var, ben genelde 21 gün alıyorum, oh ne güzel 3 hafta evde oluyorum, 1 haftasını tatille geçiriyoruz, diğer 2 haftada evimizde oluyoruz, burada geziyoruz.

Son düzenleme:
Bizim yaz döneminde 3-4 hafta izin alma hakkımız var, ben genelde 21 gün alıyorum, oh ne güzel 3 hafta evde oluyorum, 1 haftasını tatille geçiriyoruz, diğer 2 haftada evimizde oluyoruz, burada geziyoruz.

Çok iyiymiş ne güzel
Bizim 2 hafta var sadece, hemde herkese kaç yıllık olursan ol artmıyo bu süre
Ve ayrı ayrı kullanman lazım bu 2 haftayı :KK19:

Bizde ayrı ayrı 1 er hafta şeklinde kullanabiliyoruz Özel sektör işte, neyse bunada şükür :)

Fethiye dedik bakalım, memnun kalırız inşallah.

Çok iyiymiş ne güzel
Bizim 2 hafta var sadece, hemde herkese kaç yıllık olursan ol artmıyo bu süre
Ve ayrı ayrı kullanman lazım bu 2 haftayı :KK19:

Haksızlık ya ama sizinki.

Ben burada işe gireli 12 yıl bitti,Allahnasip ederse 16. yılı görürsek 30 güne çıkacak iznimiz, şuan 20, ama cumartesileri de izin günümüzden düşüyor, pazarları düşmüyor.

Selam hoşgeldin. Nasılsın?

Geçen sene side pren............. otele gittik, ceylin çok sevdi bu senede aynı yeri istiyor. Sırf kızım istediği için yine aynı yere gideceğiz, oradaki animasyonculara bayıldı.

iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?

demek kızınız istiyor aynı yeri benim kızdada böyle takıntılar var...tatil konuusnda bizde iki sene üstüste gitmiştik:):):) o üzülmesin diye...ama gününü kısa kesmiştik

benim eşiminde izni 1 ay
yat kalk yat kalk bitmiyor günler diye sıkılıyordu.
benimde 2 hafta olurdu ev oda 1 er haftaya bölünürdü...

Kızımın öğretmeni aradı, yarın için annannemizide listeye yazıyorum haberiniz olsun dedi.

Ne listesi hocam dedim, aaa dedi yarın anaokulu öğrencilerimize ve velilerimize 1. sınıf yemeği vereceğiz, sizin babanız yok, geç saatte gitmekte sıkıntı yaşamayın diye, hemde annannemizde ilgileniyor ya kızımızla oda görsün bilsin diye onuda listeye yazıyorum dedi.

Ama dedim kızımı bırakacağım yer yok akşam akşam, zaten bırakmayacağız ki, onlarda burada bizim gözetimimizde olacak dedi,

(ben bahaneleri sıralıyorum arka arkaya)

Ama uykusu gelir dedim, gelmezzzzzzz dedi. :)

İyi bari geliyim dedim, zaten gelmezsen kızımızı göremezsin, servise bindirmeyeceğim, gece evime götürür, sarılır mışık mışıl uyurum kızımla dedi.

Oysa daha fiyat için dönmediler.

Düştük bir kuyuya, bakalım sonu hayrola.

Haksızlık ya ama sizinki.

Ben burada işe gireli 12 yıl bitti,Allahnasip ederse 16. yılı görürsek 30 güne çıkacak iznimiz, şuan 20, ama cumartesileri de izin günümüzden düşüyor, pazarları düşmüyor.

Evet
Ben daha yeniyim 1 yılım yeni bitti de
Burda herkes neredeyse 20 yıllık
Ben onların yalancısıyım

Bizim bi arkadaş var, bekar
O sabahları yaklaşık 1 saat geç geliyo, iznimden düşsünler diyo :KK1: tatile çıkmıyo hiç

Kızımın öğretmeni aradı, yarın için annannemizide listeye yazıyorum haberiniz olsun dedi.

Ne listesi hocam dedim, aaa dedi yarın anaokulu öğrencilerimize ve velilerimize 1. sınıf yemeği vereceğiz, sizin babanız yok, geç saatte gitmekte sıkıntı yaşamayın diye, hemde annannemizde ilgileniyor ya kızımızla oda görsün bilsin diye onuda listeye yazıyorum dedi.

Ama dedim kızımı bırakacağım yer yok akşam akşam, zaten bırakmayacağız ki, onlarda burada bizim gözetimimizde olacak dedi,

İyi bari geliyim dedim, zaten gelmezsen kızımızı göremezsin, servise bindirmeyeceğim, gece evime götürür, sarılır mışık mışıl uyurum kızımla dedi.

Yağ yapıyolar gibi :KK19:

bence kabul ettiler dediğiniz fiyatı...

iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?

demek kızınız istiyor aynı yeri benim kızdada böyle takıntılar var...tatil konuusnda bizde iki sene üstüste gitmiştik:):):) o üzülmesin diye...ama gününü kısa kesmiştik

Geçen sene 1 hafta kaldık, havuzuna, yemek bölümüne alıştı, kendi işini kendisi hallediyordu, otelde temiz, güzel, nezih, büyükte bir otel. Bizde memnun kaldık.

Tunuslu animasyoncuları ile iyi anlaştı, hatta cep telefon numaralarını vs. aldırdı bize o derece.

Bakalım kısmet.

canım eşin ne diyo bu konuda, bak bu sene beklediğimden 2 bin tl fazla dedin seneye %10 daha binecek, ikinci çocuk planınız olacakmı olacaksa onada aynı şeyleri sunmanız gerek kanımca, sunmasan ilerde her başarısızlığında ya da eksikliğinde önünüze koyar falan filan, bencede yağ yapıyolar garanti görmüşler sizi

X