AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşgeldiniz kızlar bugün ben karşıladım sizi,

piyoniisstttt Allh bozmasın keyfinii

gofretto ne güzeli yahuu hava soğuk ve yağmurlu bir de karın ağrısıyla uyandım nası bi pazatesidir bu yahu

bu ctsi geldim kimsecikler yoktu.. topiği ctsi yabancılar istila ediyor sanki..
quarta falan da çalışıyor aslında..

günaydın herkese,buralar da çok yağmurlu 40 derecelerden 15 e düştü kış tekrar geldi,yağmuru da hiç sevmme..ayyy sinirli sirin gibi oldum sabah sabah
ipekcim ben cts çalışmıyorum ki:):)sabah 8 akşam 6 her gün,cts iptal artık bizde..:)

iyi haftalar olsun kuzular..

sağlık olsun kuzucum, rabbim sana kaybettiğinden çok daha fazla hayırlı helal kazançlar versin.
Sayısal da zaten caiz değil :)))))))))

Ada daki düğün nasıl geçti ?

amin canım. sayısal için ben aynı şeyi düşünmüyorum. neticede kaybedeceğini bile bile yatırılan bir para yani helal. bende öyle yatırdım yani bir umutla yatırıyorsun. çıkan parada bağış gibi bişey. şahsen ben giden paraya lanet etmiyorumki kötü para olsun. kendi ayağımla gidip veriyorsam haramlık bir durumu yok, yani bence

ada düğünü süperdi. düğünden sonra adada bi yerde eğlenceye gittikk anammmmmm ne eğlenceydi. gece son vapurla 23:35 bostancıya geçtik, arabalar vardı ama o kafayla kimse kullanamazdı taksiyle evlere dağıldık. düğünde de süsleme yokmuş biz gidince süsledim çok güzel oldu. ben bi sistem kurdum mesela evet dedikten sonra ipi çektim aşağı çiçekler döküldü süperdiiiiii. fotoları alayım ekleyeceğim buraya da hemen

gofretto ne güzeli yahuu hava soğuk ve yağmurlu bir de karın ağrısıyla uyandım nası bi pazatesidir bu yahu

teşekkür ederim. sovr ya benim sana abla diyesim geliyor nedense yaş kaçtı snein?

geçmiş olsun sovrim, aslında havaya sitem ettim güzel derken

oo süper eğlenmişsiniz canım, bu sana 1 ay yeter stress fln kalmamıştır :)
resimleri görmek isteriz.

haftasonu enstantenelerinizi alayım bakalım. kimler neler yaptı haftasonu nasıl geçtiii???

günaydın quartam,
burasıda birden kış oldu alışmıştık güzeş havaya...

Bende c.tesi çalışmıyorum ama aksam çıkış 18,30

haftasonu enstantenelerinizi alayım bakalım. kimler neler yaptı haftasonu nasıl geçtiii???

c.tesi temizlik, sonra dışarı çıktık kahve içmeye, ordan anneme geçtik nohutlu pilav yedik :)
Pazar günü de anneler günü kahvaltısı yaptık, akşamda uzak bir akrabanın düğününe gittik
güzel bir düğündü de 2 saat takı merasimi sürdü 1 kg altın takılmıştır geline :)
Başım ağrıdı erken kalkltık hala biraz ağrıyor,

yorucu ve yoğundu benimki

yok canım ya bende 86 lıyım. ama sonundan. belkide sovr olgun kadın ismi gelmiştir bana :44::44:
ne demek sovr?

aslında bi anlamı yok soyadımın bi parçası başına da ekledim s 'yi anlamsız bişi yani , bilseydim daha güzel çiçekli böcekli bi isim bulurdum kendime kaldım böyle sovr diye

oo süper eğlenmişsiniz canım, bu sana 1 ay yeter stress fln kalmamıştır :)
resimleri görmek isteriz.

valla çook eğlendik canım bende stres kalmaz diyordum ama dün akşam babam geldi. bir güzel kavga ettik hoopp benim sinirler yine tavan yaptı delirdim resmen. neden kavga ettiğimizi anlatmak istemiyorum şu anda çok sinirliyim çünkü ona. eski eş bi yandan arayıp duruyor 2 konuşuyorum 3. de trip atıyor falan. Allahım adam akıllı 1 erkekle karşılaşamayacakmıyım ben. gözümdeki erkek profili yerle bir.

Kasım görünümlü Mayıs Ankara'sından günaydın dostlar

Sabah 05,30 da kedimin basımda miyavlaması, elimi yalamaya calısması ve onun yüzünden kaşınmam nedeniyle uyanmış bulunmaktayım. Uyandım mı hayır Halen taha gözlerim kapalı, istanbulu düşünüyormuşumcasına

Haftasonunu full time aileye ayırdım, amca baba anne derbi mac

benimde arkadşaımın düğünü vardı cumatesi gece 2 ye kadar onlarlaydık, düğün sonrası da biraz takıldık

pazar günü de kv ve anneme gittik hediyelerini verdik, pazar akşamı da eşim maça kahveye gitti bende evde yattım dinlendim

gecenin bi yarısı gök gürültüsüyle fırladık yataktan kalktık panjurları kapadık balkonda çamaşırlar vardı neyseki ıslanmamış ,sabahta karın ağrısıyla uyandım leyla gibi işe geldim

yorucuydu ama sakindi, haftaya da başka bir arkadaşımın düğünü var o da yakın arkadaşım cumartesi de onun koşturmacası var,

neyseki cumartesi yapıyolar da pazar dinleniyoruz, benim düğün pazar akşamıydı gece de eğlenceye gitmiştik, eminimki pazartesi saydırmışlardır bana :))

ya valla kuzum yeri geliyor insan kendi ailesiyle ters düşüyor, ama iyi günde kötü günde yanımızda hep onlar var, asla bizim kötülüğümüzü istemezler,
elinden geldiğince sabırlı ve sakin ol canım.

Exide salla artık yaa böyle sürüncemede kalması ikiniz açısından da kötü

korkmuş garibim , peki uyanınca naptın sarıldın mı yoksa elinin tersiyle gönderdin mi , uyku sersemliği

korkmuş garibim , peki uyanınca naptın sarıldın mı yoksa elinin tersiyle gönderdin mi , uyku sersemliği

Küfrede ede kalktım yemek verdim sonra da oturdum sigara ictim, uykumun ağzına tükürülmüştü sarılmadım trip attım, onun da umtunda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…