- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.821
Nerde satılıyosa ben de alıcamYakışıklı olsun Parası olmasa da olur ben alışığım beslemeye
Nerde satılıyosa ben de alıcamYakışıklı olsun Parası olmasa da olur ben alışığım beslemeye
yok beslemiceksin ki yarın birgün kelek attığında
zaten bişey yapmamıştım dersin
bak yaa, hala akıllanmadı bu küçük hanım....!! :)
beyaz atlı prens gelir, seni pamuklara sarar, kuş sütüyle besler, hee ?? bunu dillendir azcık da, dile gelen başa gelir Elmişim :)
Yok beslemiceksin ki yarın birgün kelek attığında
Zaten bişey yapmamıştım dersin
Yok beslemiceksin ki yarın birgün kelek attığında
Zaten bişey yapmamıştım dersin
Ayrıca
Bu erkek milletine iyilik yapmayacaksın
İyilikten anlamıyorlar
Sürekli kazık atacaksın
Kıymetli oluyorsun
(Bugün fazla feminist buldum kendimi)
erkekler kadın olmuş artık. kendilerine baktırıyor kadıın çalıştığı parayı yiyorlar.
erkekler kadın olmuş artık. kendilerine baktırıyor kadıın çalıştığı parayı yiyorlar.
erkekler olsa iyi sadece anaları da öyle olmuş :)) benimkide ev araba alın öyle çocuk sahibi olun diyo , tabi ev kredisi 3-5 ayda bitecek ya menopoza girmemi bekliyo haa bu arada çocuk olursa da bakmam diyo ama bi taraftan da illa ev alın diye baskı yapıyo ,
beni sihirbaz sanıyo sanırım kendi niye 30 yıldır alamadıysa benden 7 ayda beklediğini
erkekler olsa iyi sadece anaları da öyle olmuş :)) benimkide ev araba alın öyle çocuk sahibi olun diyo , tabi ev kredisi 3-5 ayda bitecek ya menopoza girmemi bekliyo haa bu arada çocuk olursa da bakmam diyo ama bi taraftan da illa ev alın diye baskı yapıyo ,
beni sihirbaz sanıyo sanırım kendi niye 30 yıldır alamadıysa benden 7 ayda beklediğini
Sanırım ev alsınlar, çocuk olmasa da olur diyor
2 kişi çalışıyosunuz ya gökten para yağdını düşünüyorlardır kesin.
eve giren parayı düşünüyolar çıkanı düşünen yok , evlenirken çektiğimiz krediyi kredi kartlarına abanmamızı düşünen yok
ayrıca ikimzide özel sektörüz yarınımız mechul o kadar kolay sanki iyi paralı iş bulmak , açıkçası ben bugünüme güvenmiyorum ki 5-6 yıl sonrama güvenipde o kadaer yüklü kredi cakim anca güvendiğin birikmişin olucakki aylık ödediğin kredi az olucak
Ahh canım neyseki akıllı kızsın
Ya onların gazına gelip girsen o borca
Boşver sen kimseye bakma
Önce geçmişi temizle
Sonra geleceğe bakarsın :)
Olmaz olmaz, bakarsın sende bir ev sahibi olursun
Yaradan bu işi belli olmaz
Herşeyin hayırlısı
eve giren parayı düşünüyolar çıkanı düşünen yok , evlenirken çektiğimiz krediyi kredi kartlarına abanmamızı düşünen yok
ayrıca ikimzide özel sektörüz yarınımız mechul o kadar kolay sanki iyi paralı iş bulmak , açıkçası ben bugünüme güvenmiyorum ki 5-6 yıl sonrama güvenipde o kadaer yüklü kredi cakim anca güvendiğin birikmişin olucakki aylık ödediğin kredi az olucak
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derlerya. uzaktan herkes öteki evin parasını hesaplar. eve 5000 tl giriyor 4000 bin harcansa 1000 biriktrilir diye. ama insanın geliri kadarda gideri var. uymuyor dışarıdaki hesaplara. her ay düğün oluyor, hastalık oluyor, tatil oluyor, evin ihtiyacı oluyor bitmiyoki dertler..
gelde ailelere anlat bunu. siz gençsiniz biriktirirsiniz hee bizde öle diyorduk.
aynen öyle , geçsiniz kazanırsınız diyolar işsizliği hamileliği vs düşünen yok kira öder gibi ödersiniz deniyo iyide kardeşim aylık kredii kiramın 3 katı nasıl olcak sıkışsam yardım edebilcenmi hayır eee o zaman bırak kendi halimize deme ,
neyse gıcık oldum sab ah sabah
Takma sen onları kafana, gelir gider hesabından haberleri yok, madem o kadar biliyorlar alsınlar size bir ev ondan sonra cocugu yaparsın