AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kalbi ak pak yüzü gül pembe Kadercik
Sen alemi ne sandın alem cakal olmuş seni kandırır Kadercik
İstanbul'un kibar kızı Kadercik
Patron seni kekliyor saftrik Kadercik :KK24:

bu ctsi geldim kimsecikler yoktu.. topiği ctsi yabancılar istila ediyor sanki..
quarta falan da çalışıyor aslında..

Bilgi işlemciler ne alemde ?
Aslında bizimde öyle de ben duramayıp giriyorum
Robot muyum ki ben, işim bitince bilgisayar bana baksın ben ona :KK1:
Yalnızım zaten ya oyun oynuyorum ya kk ya giriyorum, başka da kötü alışkanlığım yok :KK17: sigara bilem içmem :KK6:

günaydın kızlarr , iyi haftalar ,

haftaya ne kadr muhteşem bi havayla başladık,

bide geçen haftanın meşhur sorusunu sorayım mı ?

sebatiye ablaya ne oldu :KK1::KK1: şakaaa biliyom terkediliş anımızda bizzat burdaydım :KK24:

günaydın kk'nın çiçekleriiiiiiiii :KK71::KK71:71: size hediye vermek isterdim de sizi size verememki :KK37::KK37: demiycem tabikide sabah saabh ben bile kaldıramadım şu anda bööğğğğ

naparsınız bakalım naısl geçti haftasonunuzzzz. benimki güzeldi sayısaldan neyim bişi çıkmadı parada bulmadım ama olsun neticede bişeyde kaybetmedim :KK9:

günaydın kızlarr , iyi haftalar ,

haftaya ne kadr muhteşem bi havayla başladık,

bide geçen haftanın meşhur sorusunu sorayım mı ?

sebatiye ablaya ne oldu :KK1::KK1: şakaaa biliyom terkediliş anımızda bizzat burdaydım :KK24:

meşhur soruya meşhur cevap. ne yaptınızda gitti ablacağızz :KK20::KK20:

günaydın kk'nın çiçekleriiiiiiiii :KK71::KK71:71: size hediye vermek isterdim de sizi size verememki :KK37::KK37: demiycem tabikide sabah saabh ben bile kaldıramadım şu anda bööğğğğ

naparsınız bakalım naısl geçti haftasonunuzzzz. benimki güzeldi sayısaldan neyim bişi çıkmadı parada bulmadım ama olsun neticede bişeyde kaybetmedim :KK9:

sağlık olsun kuzucum, rabbim sana kaybettiğinden çok daha fazla hayırlı helal kazançlar versin.
Sayısal da zaten caiz değil :)))))))))

Ada daki düğün nasıl geçti ?

X