- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.801
aslında bi anlamı yok soyadımın bi parçası başına da ekledim s 'yi anlamsız bişi yani , bilseydim daha güzel çiçekli böcekli bi isim bulurdum kendime kaldım böyle sovr diye
Benim kızımda öksürüyor
Sanırım alerjik
Bize de doktor yolu göründü
Benim kızımda öksürüyor
Sanırım alerjik
Bize de doktor yolu göründü
Poff bahar alerjisi mi yaa.
ya valla kuzum yeri geliyor insan kendi ailesiyle ters düşüyor, ama iyi günde kötü günde yanımızda hep onlar var, asla bizim kötülüğümüzü istemezler,
elinden geldiğince sabırlı ve sakin ol canım.
Exide salla artık yaa böyle sürüncemede kalması ikiniz açısından da kötü
Kollarım, bacaklarım falan cok fena kaşınıyor. Bu hafta doktora gidicem alerji testi yaptırıcam, sanırım ürtiker oldum:18:
günaydın Lovecim, geçmiş olsun.
elmeyra kızım aç karnına da mı içiyosun sgara , zarar görüyoz zaten bari aç karnına içmeyeydin
Bilmem, en son gittiğimiz doktor alerji için test yaptırın dedi
Benim de eşimin de aileden üst solunum yolları problemli
Kızımda da genetik sanırım
sanada geçmiş olsun. benim hep var. sebebide bulunamadı ama ben buldum stress kaynaklı. ne kadar yok desem inkar etsemde hayatım stres benim.
ya yerim baba falan dinlemem valla bidahada konuşmam beni hasta etmesinler. adamın dini imanı para yani. zaten cimriliğini anlattım az çok. geldi bana akıl veriyor hala uzun mevzular şimdi yazsam 2 sayfayı alır o yüzden girmiyorum. diyoki sen benle anlaşamıyorsun. evet dedim bi insanın ağzından paradan başka bişey çıkmazsa anlaşamam. hayatında bizi ailece çay içmeye götürmüşlüğü yoktur. tatile 1 kere kaplıcaya gitmiştik o yani tatilimizde. zaten o yılda paraya nasıl kıydıysa.. neyse işte ya para mevzuları ve benim asla umursamadığım şeyler lafı açılınca bile sinir oluyorum. harcamayacaksam neden açlışıyorum yani!!!
sanada geçmiş olsun. benim hep var. sebebide bulunamadı ama ben buldum stress kaynaklı. ne kadar yok desem inkar etsemde hayatım stres benim.
kızlar 2-3 arkadaşım 5-6 yaşlarında kızı-oğlu olan hepsi de öksürüyor dediğiniz gibi alerjimi acaba pek bi telaş yapmışlardı
Aaa stres=elmayrakankam o benim
Yok yaa ağzıma bişiler attımkahve falan yaptım kendime, ac karnına midem bulanıyo
Geçmiş olsun cnm, genetik durum kuvvetle muhtemel.
Aaa stres=elmayrakankam o benim
ondan bulaşmıştır o zamn panik yok. bende koca alcam kendime zten.
Günaydın, sağol tatlım ya
Geçmedi öksürüğü, sürekli öhö öhö
Ciğerleri tertemiz, kan değerleri iyi
Mikrop, enfeksiyon yok
Geriye tek alerji kaldı
Bakalım...
oy kıyamam prensese yaa,,
annelik = fedakarlık, aklın fikrin hep ondadır şimdi.
İnşallah en kısa zamanda geçer.
Bende alarji olduğunu düşünüyorum Lovecim.
Polenlere karşı benimde alerjim var mesla, dr kesin bişey yapamıyor
göz sulanması burun kaşınması oluyor bahar dönemlerinde