AdAm OLaCaK KıZLaR...

kader güldürdün beni ya ama bornoz var bornoz var kuzum..onlar leopar desenliden bahsediyor,sen bebek bornozundan sen diyosun bebk banyosu,onlar diyor; tepişme banyosu hahahhahah

söylemesi ayıp 3 koca dilim karpuz yedim, gebeş kurbağalar gibi yürüyorum ve oturuyorum ,

sığırların 4 tane midesi olurmuş ya öyle hissettim kendimi
sovr sana da koptum afiyet olsun tatlım,ben de bayılırım karpuza..yanına peynir ekmek ,al sana sabah kahvaltım..

akıllı kadının hali baska iste

Valla ben rahat edemem
Evimde minimle rahat rahat gezerim
Bunun iyi niyeti mi kaldı
İnsan babasının yanında bile rahat edemiyor zaman zaman

E öyle kesinlikle.

iyilikten maraz doğar. sinir oldum kendi kendimede kaşındım şu anda. lanet olsun içimdeki insan sevgisine...

bende kadere yaptın yoruma koptum tam adamına çok masumca yorumlar

evt bende bayılıyorum ama bu kadar yedikten sonra bi müddet görmsem iyi olucak sanırsam :))

Bilmem ben elektrik durumlarından çakmıyorum
Bu topikte de herkesle bi güzel geyik yapıyorum

Ey gidi BDV diyorum sinek kadar değerin yokken 60 puan götürdün benden, daha evvel niye bu taraflara gelmemişim diyorum

ahahahahha benden daha ayıplı tepişme banyosu ahahahahah

evet biraz karıştı kibrit kutusu kavramı , büyük tüple mi karıştırdım nedir böyk

patlamasın da

Elmayra banada anlatacaktın ((((

hemen anlatıyorum minikkuşum

iyilikten maraz doğar. sinir oldum kendi kendimede kaşındım şu anda. lanet olsun içimdeki insan sevgisine...

ne oldi sağaa ne oldi boylee

peki napıyo sapık??yorum mu yazıyo ,laf mı sokuyo??erkek falan mı acaba??

2 gündür yeni üyeler uğradı ama haşır neşir olmadık peki
onlardan biri olabir belki, insanları zan altında tutmakda hoş değil ama güvenimizi kalmadı.

yeni uye olan birisi bu topicte selam verse, aha kaderin belalısı diyorum hemen :)

Son düzenleme:
peki napıyo sapık??yorum mu yazıyo ,laf mı sokuyo??erkek falan mı acaba??

Onu Kazen bile bilmiyo ki

Ensemden ayrılmaz her yeni üyeliğinde aynı yorumlarımı tekrardan beğenir bilmem kaç bildirim gelir
Her yeni üyeliğinde, yeni biri gibi kendini tanıtır
Yaşını da bilmiyo galiba hepsinde farklı filan
Uyardık hani snele muhabbet ediyoruz ama yapma böyle son olsun diye
Kimlik karmaşı var sanırım, tamam dedi tekrarladı
Bunaltıyo insanı, tanıyınca sen osun deyince de atar yapıyo
Gelip adam gibi muhabbet etmiyo yani, huzursuzluk çıkarıyo, kendi çapında eğleniyo mu nedir

Resim deyince zıplardı, beni de ekleyin derdi
Eklemeyince bi daha talep gönderirdi, özelden de yazardı Kader niye eklemiyosun diye
Sanki bi araba azarı ona yazmamışım gibi

Tam sapıktı, ben buraya yazıyosam o geliyodu özele yazıyodu neden burdan cevap vermiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…