- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.321
kader güldürdün beni yaQuarta hoş geldin oek bişey kaçırmadın
Her zaman ki ayıplı Elmayra muhabbeti işte
Onlara bornozun sandıkları kadar +18 durum olmadığını anlatmaya çalışıyordum
Bebekte bornoz giyer örneğin ve çokta tatlı olur
sovr sana da koptumsöylemesi ayıp 3 koca dilim karpuz yedim, gebeş kurbağalar gibi yürüyorum ve oturuyorum ,
sığırların 4 tane midesi olurmuş ya öyle hissettim kendimi
kp ile oturmak istemiyorsak kocayı kafaya almak lazım ki ben oyle yaptım benımkide bizimle oturun dıye tutturdu ben onun yüzüne tamam dedım sonra nişanlıma anasını kötülemeden o olmaz bu olmaz rahat edemeyiz dedim anaaaa bizimki asla oturmam diye tutturdu konuda kapandı kimseyle aram kötü olmadı
Valla ben rahat edemem
Evimde minimle rahat rahat gezerim
Bunun iyi niyeti mi kaldı
İnsan babasının yanında bile rahat edemiyor zaman zaman
İnternet bile olsa bazılarından negatif elektrik alabiliyorsun işte, anlatıcam ben sanaözelden.
bik bikle bizi
ahahah kibrit kutusu kavramı karışmış sende
kader güldürdün beni yaama bornoz var bornoz var kuzum..onlar leopar desenliden bahsediyor,sen bebek bornozundan sen diyosun bebk banyosu,onlar diyor; tepişme banyosu hahahhahah
kader güldürdün beni yaama bornoz var bornoz var kuzum..onlar leopar desenliden bahsediyor,sen bebek bornozundan sen diyosun bebk banyosu,onlar diyor; tepişme banyosu hahahhahah
sovr sana da koptumafiyet olsun tatlım,ben de bayılırım karpuza..yanına peynir ekmek ,al sana sabah kahvaltım..
sovr sana da koptumafiyet olsun tatlım,ben de bayılırım karpuza..yanına peynir ekmek ,al sana sabah kahvaltım..
evet biraz karıştı kibrit kutusu kavramı , büyük tüple mi karıştırdım nedir böyk
Elmayra banada anlatacaktın((((
iyilikten maraz doğar. sinir oldum kendi kendimede kaşındım şu anda. lanet olsun içimdeki insan sevgisine...
Bu yoruma bakamiycim
iyilikten maraz doğar. sinir oldum kendi kendimede kaşındım şu anda. lanet olsun içimdeki insan sevgisine...
Benim bi sapığım vardı, eski topiklerden beri takip ediyodu
30-40 arası üyeliği oldu değişip geldi hep
Yönetim bile çare bulamıyodu
En son uğradığım topik burası olunca, buraya da musallat olmuştu
Hala var mı bilmiyorum, bu ara pek yokum
Hem olaylar karıştı galiba artık bende anlamıyorum çünkü artık bi değil birden çok sapık var sanırım
Kib olaylarını bende bilmiyorum
ahahahahha benden daha ayıplıtepişme banyosu ahahahahah
Kader kaç yıllık evliyim
Bunların yanında ben bile saf kalıyorum
Bakma sen bunlara
peki napıyo sapık??yorum mu yazıyo ,laf mı sokuyo??erkek falan mı acaba??
Benim bi sapığım vardı, eski topiklerden beri takip ediyodu
30-40 arası üyeliği oldu değişip geldi hep
Yönetim bile çare bulamıyodu
En son uğradığım topik burası olunca, buraya da musallat olmuştu
Hala var mı bilmiyorum, bu ara pek yokum
Hem olaylar karıştı galiba artık bende anlamıyorum çünkü artık bi değil birden çok sapık var sanırım
Kib olaylarını bende bilmiyorum
Bence sen erkek üyesinBaba gibi sordun cabuk söyle elledi mi öptü mü ahahahaha
peki napıyo sapık??yorum mu yazıyo ,laf mı sokuyo??erkek falan mı acaba??
hay Allahhımm sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün