- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.381
bade bebek erkekmiş hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:
az önce oğlumu markate göturdum vee teee 10 yıl önce plotonık olduğum kişiyi gördum
işleri saldım dedim de,bi yandan mail okuyup cevaplıyorum:):)işte kadın ya her işi yapıyoruz aynı anda valla...:):)erkek olsa beceremez..
neyse az önce bi mail aldım KOKO HANIM mail adresi diye şaka sandım meğer kadının adı gerçekmiş
vayyyy tesadüfe bak.. hala beğendiğin gibi mi peki??konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:
az önce oğlumu markate göturdum vee teee 10 yıl önce plotonık olduğum kişiyi gördum
kitiiş bu arada benim annemde 46 yasında :)
aman o yaştan sonr adam kahrı çekilir mi be,evlenip napıcak..baksın keyfine işte
pardon bacım da,siz kimden bahsettiğimizi nasıl anladınız acaba?? o sapığın nickini ben bile bilmiyorum da..
kıdem tazminatı bile vermezler sana
bi çırpıda alırlar kürkünü:)))
yap yap kuzum iş de yap,bi yandan iş bi yandan geyik..
o ne ya isim mi ki o??
bi müşterimin adı da EMRE ,TABİ Bİ ANORMALLİK YOK DA İSİM SAHİBİ KADINEMRE HANIM..
konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:
vayyyy tesadüfe bak.. hala beğendiğin gibi mi peki??
kuzum ya annenle aramda 10 yaş var yawwww..
gerçi tam belli değil büyük ihtimal dedi ama teşekkürler..aminbade bebek erkekmiş hayırlı uğurlu olsun
Emre hanım mı
Yazık isimi önceden koymuşlar ama cinsiyet tutmamış.
Bade Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebişin mi??
bende bi gün msn de yazışırken sohbete tanımadığım kişiler geldi
bende ismimi ninca törtıl yaptım..
sen bunu unut..
Dr.a, eski hocama bilumum yerlere mail at
bi gün hemşire aradı..bu ninca senmisin..sensen sonuçlar iyi çıkmış dedi ahaha
işte o zaman yıldızlar daha parlak göründü
:))))
benimlede 18 yaş var..
Kel ne alaka kız??
Katiee ee sonra ne oldu:18:
ahahah hayat tesadüflerden ibaret katieemm :)
kel olmuşmuydu bari ? :))))
ahahah ninca sana bundan sonra kaplumkurbaga dicem
Benim annem de 66 lı
ahaha femen gacılarıCıplak koşarım o zaman sokaklarda hani şu kadınlar var ya herşeyi cıplak protesto ediyolar onlardan olurum
badecim şimdi okudum bebiş erkekmiş hayırlı uğurlu olsun tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma, tecrübelerinden yararlanırız kısmetse