AdAm OLaCaK KıZLaR...

evet canım benimki kabartı gibi, o yüzden cerrahi müdehaleden ziyade lazerlemi alırlar acaba diye düşündüm

Lazerle alınmasını ilk defa duydum ama benim tavsiyem eğer beyaz tenliysen ve benlerinin boyutu değişiyor, zaman zaman yenileri çıkıp kayboluyorsa aldırıp tahlil edilmesini isteyebilirsin. Babanda da olduğunu söylemişsin zaten. Babanınki patolojiye gitti mi peki?

evet gitti bişey çıkmadı onun rahatsızlığı tıraş olurken kanatıyodu falan bigün ben kesip alıcam bari doktor alsın dedi 3 dikiş vardı sanırım ama geçti tabi izi

evet gitti bişey çıkmadı onun rahatsızlığı tıraş olurken kanatıyodu falan bigün ben kesip alıcam bari doktor alsın dedi 3 dikiş vardı sanırım ama geçti tabi izi

İçin fena oldu, kanlı bıçaklı meseleleri hiç kldıramam. Geçmiş olsun, sende de bir şey çıkmaz o halde. Şimdi baktım da lazerin yan etkileri olduğunu falan gördüm, bir yerde kanser falan yazıyordu Allah korusun.Estetik olarak çok rahatsız etmiyorsa hiç bulaşma istersen, operasyonun her türlüsü korkutur beni de.

Ben mutfakta pratik olmayı çok isterdim
Kimisi şıp diye hallediyo ya ben öyle değilim

( Canım sıkıldı da yeni konu üretiyorum kendi kendime )

duradursun bakalım

ohhh şişir şişir patlat

bi eve bi hamarat yeter işte boşver aç kalmayacak kadar yapıyosun neticede

Evet
Biraz da ilgi alanıyla alakalı
Size birşey anlatsam gülersiniz şimdi

Benim bu X ablam tek mutfakta değil her yerde hünerlidir
Pazara çıkmış
Önünde yürüyen kadının, oyasını beğenmiş
Pardon demiş rahatsız ediyorum da müsade ederseniz oyanızın resmini telefonumla çekmek istiyorum, model çıkarıcam
Kadın da şaşırmış ama tamam demiş
Ablam tam çekiyomuş batarya zayıf demiş, kamera açılmamış

benim de kankam öyledir böyle tiplere domestik diyoruz aman yok ya ben öyle olamam
bien kruvasan varya reklamını gördüm Batmanda aradım taradım bulamadım kardeşime faceden yazdım gelirken getir diye bu arkadaşımda görmüş yazdı hemen milföy hamuruyla sende yapabilirsin diye ne uğraşcam kaçı kaç kuruş

Hayır bi de o bi tepsi yenmez ki
En azından bizde yenmez yani, tatlıyla pek aramız yok

Evet o kadarı abartı zaten de , bende bi o kadar acemiyim ikimizin ortası olsam yeter
Geldi bi de nasıl üzülerek anlatıyodu görsne, batarya da bitecek zamanı buldu tüh inşallah haftaya pazarda yine rastlarım diyodu

al bi kahve çık balkona tepeme tavuk kemiği atan komşularım olmasa bende çıkıcam

iyi fikir apt yaşamanın zorlukları

bızım evımız mustakil apatman hayatını çok merak edıyorum amaa bdvdeki komşulu konulardan sonra soğuruyorum

bu arada 10 ıllıke vlıyım ama mutfakta hiç hamarat değilimdir becerıksızım sanırım güzel yaptığım bıkaçşey var zaten çevir çevir onları yaparım hı bıtane pastam var onu kıme yapsam bayılır tarıfını alır allahtankı onu öğrenmişim okadarda basıtki pasta imini doldurmuyor ama lezzetli

milletin oyasına falan değilde dökülen saçlarına inanılmaz takarım bigün metrodayım ben oturuyorum karşımda ayakta bi kadın var demirden tutuyo siyah kabanı var saçlar sarı o kabanda dökülen saçlar nasıl sırıtıyo,sarkmış bide, tacizci gibi görünmeden onu alana kadar imanım gevredi

Bilmiyorum da ben tercihen
Çöp fırlatan komşulara razıyım
Zırt pırt gelmezler, haneme karışmazlar, dedikodu yapsalar da ben duymam
Çöpü de kendi terbiyesinden der geçerim ellemem, temizlikçi gelince gelir toplar bahçeden

Ben ellemem

Huy demek ki işte
Herkeste bişey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…