AdAm OLaCaK KıZLaR...

benim iki kulağımda 8 delik var tepede bi tanesi, lisedeyken deldirmiştim şimdi küpe takmıyorum

Ben bi değişiğim
Bir tane deldirmişler onda da kıyameti koparmışım
Az çok hatırlıyorum zaten, eczacıya da öcüsün sen demiştim
O tabanca ne biçim bişey çok canımı yakmıştı

Kulak, burun deldirmedim
Lazer epilasyon düşündüm, zararlı diyeni oldu değil diyeni oldu, bacağı yanan hikayeler de duydum vazgeçtim
Dövme hele hiç cesaret edemem sanırsam

Bazı adamlar kollarını komple dövme yaptırıyo ya
Onları hiç sevmiyorum kötü duruyo :120:

canım zaten bu işinde bağımlılığı var, yüzüne falan yaptırıyo millet ben aldırma hakkında bilgisi olan var mı bu arada

Eşimin var belinde iki tane beni,
Ama büyük, et beni de, tutsan kopacak gibi,
aldıralım diyorum, kazağa falan takılınca acıyormuş,
bakalım artık, bi cesaret gideceğiz..

canım benimki büyük bi et beni değil hatta tam et benide sayılmaz hafif kabarık resimlerimin birinde görünüyo elimde ruj olan resim çenemin dibinde

Bende öyle koca koca resim, vucudu kaplayanları sevmiyorum
Hatta itici geliyo

Hastaneler de ben alımı yapılıyor
Nevüs diye geçiyo, beni alıp patolojiye yolluyorlar
O da bi rapor çıkarıyo formaliteden
Oldu da bitti maşallah

Hastaneler de ben alımı yapılıyor
Nevüs diye geçiyo, beni alıp patolojiye yolluyorlar
O da bi rapor çıkarıyo formaliteden
Oldu da bitti maşallah

ayyy Kader babamın bi et beni vardı Allah seni inandırsın nohut kadar adam onu aldırdı ağırlık merkezi değişti resmen
benimki tam olarak et beni sayılmaz o yüzden acaba lazer falanmı kullanıyolar diye düşündüm

Aaa bu arada benimde sağ yanağımda ama kulağıma yakın bir benim var,
Kızıma hamileyken büyüdü,
Ama hiç takmadım,
Nasıl takmadıysam konu açıldı anca aklıma geldi
Ama baya geride, çokta büyük değil belki ondandır :)

Kakılmış beni gibi mi
Bence snein gerek yok ama sen bilirsin
Hiç bilmiyorum o kadarını..

Eskiden benlerin alınması pek hoş karşılanmazdı zararlı olabilir düşüncesiyle ama şimdi alındı mı da bir kaçtane alınıyor bildiğim kadarıyla. Bu sayede tahlil yapılıp büyüme eğiliminde olup olmadığı anlaşılıyor. Seninki kabartı şeklinde anladığım kadarıyla öyle mi?Bizim ailede de bol ben vardır, ama yaşlandıkça artar ki bu da kötü bir şey.

evet canım benimki kabartı gibi, o yüzden cerrahi müdehaleden ziyade lazerlemi alırlar acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…