AdAm OLaCaK KıZLaR...

sesim bildiğin borazann ,

teraflu fort ya 2 gündür içiyorum hiçbi işe yaramadı ondan demekki keseyim içmiyim o zaman , normalde bende ilaç içmem sık sık şimdi daha da artmasın diye içiyim dedim onda da kötü ilaç içmişim neyse

haftasonuna yakın olan hiçbi gün iğrenç değildir bana göre arafta kalması sebebiyle çarşambaları sevmem sadece

amin canım
bende çok içmem, ama bende kronik sinüzit ve faranjit var ağır geçiriyorum bide,enfeksiyon olduğu için illaki antibiyotik yazıyo doktor kulak ağrımda geçmedi bak, östaki tıkalı falan dedi doktor ama ben orta kulak iltihabından şüpheleniyorum, kendi teşhisimide kendim koyarım

canım teraflu fort yasaklandı diye biliyorum ben. yenimi aldın? geşmiş olsun. ve tabii günaydın

boğaz pastilleri var onlardan kullan, bide ıhlamur al içine azcık zerdeçal kat

sesim bildiğin borazann ,

Benim ablamın kaynanasının sesi çok kalın, hatta erkek sesi gibi
Ablamı yeni yeni istemeye geldikleri dönem
Evi arıyorlardı, annemi istediler telefona

Bende dedim ki anneeee bi adam seni arıyo
Babam da dedi ki ne adam mı
Annem telefonu aldı efendim dedi karşı taraf cevap verince iyiyiz X ahnım sizi sormalı, buyrun müsait deyince
Hepimiz koptuk

Bende öyleyim
Ve çoğu zaman da doğru çıkar
O dediğim hastalığımı doktordan önce anlaıdm ben, bizimkiler bana inanmadı. Başka doktora gittik o da önceki doktor nasıl anlamamış kızınız doğru diyo demişti

Neyse ki geçti gitti çok şükür, pek anmak istemiyorum
Kansız olduğumu da ben teşhis ettim

sabahları bende efsaneyim çay ya da kahve içene kadar travestiden halliceyim, benimkide reflüden, gece boyu mide suyu boğaza kadar çıkıyo ses tellerini tahriş ediyo, ay ne çok sıkıntım varmış benimde kendimden tiksindim :120:

rahatsızlığın neydi :26:

Günaydın
Güzel diyelim güzel olsun

Eh iyimser bir bakış acısı.
7 gün izinden sonra evet iğrenç bigün :120:

Yeter yattıgınnn calısss devletin sana ihtiyacı var :)

haftasonuna yakın olan hiçbi gün iğrenç değildir bana göre arafta kalması sebebiyle çarşambaları sevmem sadece

Eh bugün perşembe cumanın habercisi amaa ankara kapalı yağmurlu insanı depresyona sürüklüyo

Eh iyimser bir bakış acısı.

Yeter yattıgınnn calısss devletin sana ihtiyacı var :)

Eh bugün perşembe cumanın habercisi amaa ankara kapalı yağmurlu insanı depresyona sürüklüyo

burda devlet mi var yahu Ne Mutlu Türküm Diyene yazısının kaldırıldığı il burası, çalışasım yok
Ankarada bu mevsimde bi hoş olur ne giyeceğinide bilemez insan anlıyorum seni

canım teraflu fort yasaklandı diye biliyorum ben. yenimi aldın? geşmiş olsun. ve tabii günaydın

teşekkürederim vallahi evde vardı eşim içiyo normalde bende içiyim dedim normalde pek bilmem ilaç milaç içtiğim et etkili ilaç vermidon asprin iyi olduğu öğrendiğim evden yok edeyim

boğaz pastilleri var onlardan kullan, bide ıhlamur al içine azcık zerdeçal kat

alcam bugün kötüleşti zaten ıhlamurum nane limonum vardı Allahtan işyerimde,

senin ilk gün demi nemesis neyseki 2 gün çalışıp yine izne geçiyosun , bide sabah radyoda bişi duydum bilgin var mı memurların bundan sonrra 3 yılda bir şehir değiştirmesiyle ilgili

:))) ben eşimle evlenene kadar yani geçen kışa kadar sürekli griple geçerdi günlerim bu sene ilk defa oldum grip, yani flört dönemlerimizde hep sesim kalın gezerdim eşim takılırdı hatta bana seni kankam sanıyorum bazen diye , evlendiğimden beri ilk defa oldum keramet evlilikteymiş demek

burda devlet mi var yahu Ne Mutlu Türküm Diyene yazısının kaldırıldığı il burası, çalışasım yok
Ankarada bu mevsimde bi hoş olur ne giyeceğinide bilemez insan anlıyorum seni

Çizme giyilmiyo daraktıyo, ayakkabı da giyilmiyo yağmur yağıyo Düşün ne hallerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…