AdAm OLaCaK KıZLaR...

iyi fikir apt yaşamanın zorlukları

bızım evımız mustakil apatman hayatını çok merak edıyorum amaa bdvdeki komşulu konulardan sonra soğuruyorum

bu arada 10 ıllıke vlıyım ama mutfakta hiç hamarat değilimdir becerıksızım sanırım güzel yaptığım bıkaçşey var zaten çevir çevir onları yaparım hı bıtane pastam var onu kıme yapsam bayılır tarıfını alır allahtankı onu öğrenmişim okadarda basıtki pasta imini doldurmuyor ama lezzetli

benimde kakaolu kekimle un kurabiyem var tamam işte :KK1:

kayınvalidemler de gelip gidince eşimin bürodan arkadaşlarını çağırıcam bi menü yaparız burda artık, öğlen anlattığın havuçlu toplar vardıya onlardanda yaparım :KK55:

Tamam zaten ben kolay şeyler yapıyorum
Uzun şeylerden hoşlanmam , millete uzun olan bana upuzun olur çünkü :KK1:
Ayarlarız o ara tarifler kayıtlı bende

günaydın kızlarr :)) iyiki yazışıyoruz yoksa konuşurken travesti sanırdınız beni :KK6:

et beni konusu dikkatimi çekti burda biz arkadaşım aldırdı onun göğsünün altındaydı özel bi polikliniğe gitti 5-10 dk da aldılar 1 hafta kremledi geçti , çok kolaydı falan dedi, gerçi nemesis babanın dikişi falan varmış ama büyüklüğe göre değişiyodur belki arkadaşa dikiş atmadılar çünkü,

pratikleşmeye başladım bende , daha doğrusu evliliğimin 2. haftası 10 kişilik kalmalı yemekli misafir ağırlıyınca ne vahim durumda olduğumu gözlerimle gördüm ve pratikleşme işini hızlandırdım , şimdi eskiye göre daha iyiye doğru gidiyorum bakalım

hadi bakalım kahvaltı yapalım sonra da teraflumuzu içelimmm iyi günler olsun :KK55::KK9::KK53::KK3::KK5::KK6:

Günaydın
Eşim bu hafta erken çıkıyor, binayı o açıyor
Bende sonradan kalkıp tıngır mıngır geliyorum
Metrobüste sabahları çok nadir bulunan boş metrobüs geldi, yer bile kaptım o izdihamda
Eşime mesaj atıyordum ki yer kaptım diye :KK1:
Hamile bi kadının tepemizde olduğunu gördüm kalktım yer verdim, kimse oralı değildi kızlar ne ayıp
Hemde hep benim yaşımda kız ve erkeklerdi oturanlar yaşlı da değil

Neyse indim börek aldım, işyerine varıp mutfağa indim çay almaya
Masayı doldurmuşlar, bugün yerli malı mı dedim :KK53:
Bana da bir sürü şey doldurdular ben börek aldım ki, dememe rağmen
Hepsini yemekle meşgulüm şu an:KK56::126:

theraflu forte yazıyosa üstünde içme sovr86
Bakanlık toplatıyo onları piyasada son kalanlardır eczaneler kakalıyo millete
günaydın bu arada

Anladım
Ben mecbur kalmadıkça bişey kullanmıyorum
Dün bademciklerim şişmişti biraz
Sıcak şeyler içtim, bitki çayları filan
Bugün daha iyiyim şükür

Bi tek çok kötü olursam burnum kulağım tıkanırsa
Tylol hot içiyorum :KK17: o nasıl ?

O ney ne için içiliyo
Günaydın hoş geldin

Anladım
Ben mecbur kalmadıkça bişey kullanmıyorum
Dün bademciklerim şişmişti biraz
Sıcak şeyler içtim, bitki çayları filan
Bugün daha iyiyim şükür

Bi tek çok kötü olursam burnum kulağım tıkanırsa
Tylol hot içiyorum :KK17: o nasıl ?

günde 1 paket iç onuda,kalp damar hastalıkları olanlarda kalp krizini tetikliyo diyolardı bi ara ama resmi bilgi değil bu

günde 1 paket iç onuda,kalp damar hastalıkları olanlarda kalp krizini tetikliyo diyolardı bi ara ama resmi bilgi değil bu

Zaten tek yatarken içiyorum, mayıştırıyo insanı
Eşime bi kere verdim, baktı işe yarıyo zırt pırt istiyodu çok içme dedim
Artık o da içerse 1 paket içiyo

Hap vs. den nefret ediyorum
Geçmişte avuç avuç içtiğim için
Şimdi aspirin bile içemiyorum
Allah mecbur etmesin de

X