AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım mutfak robotum en büyük yardımcım valla bu ara, ama onun dışında fritöz ekmek kızartma makinası kahvaltı takımı mikrodalga fırın falan almadım iyikide almamışım, evin içindede antin kuntin şeyler sevmem biblolar sağda solda kedi köpek figürleri falan, toz demek hepsi, kuru kalabalık, o işlerede girme derim, nevresim takımı falan çok aldım iyi oldu Batman çok sıcak yazları 2 güne bi takım değiştiriyorum,ayrıca misafirler için falan yastık kılıfı çarşaf falan yaptırmıştı annem

bende çaycı, ekmek kızartma fritoz almadım eksiklğinde duymadım doğrusu, mikro dalgamda yok :)
Tost makinasında ekmek kızartıyorum, su ısıtıcım en büyük yardımcım, rondo blender mikser de olmazsa olmazlarım elimin altında.
Öyle biblo ıvır zıvırım yok denecek kadar az, bide onların temizlik külfeti var :)
Çerçeve seviyorum sadece bolbol ondan var :)

kader bişi sorucam siz büğyük ihtimal kendi aranızda düşünmüşsünüzdür de aklıma geldi hani bahçeyle falan odayı birleştiriyorlar yada mutfakla o şekilde odayı büyütüyorlar nasılsa kendi eviniz öyle bi şeyler geçtimi hiç aklınızdan

bende çaycı, ekmek kızartma fritoz almadım eksiklğinde duymadım doğrusu, mikro dalgamda yok :)
Tost makinasında ekmek kızartıyorum, su ısıtıcım en büyük yardımcım, rondo blender mikser de olmazsa olmazlarım elimin altında.
Öyle biblo ıvır zıvırım yok denecek kadar az, bide onların temizlik külfeti var :)
Çerçeve seviyorum sadece bolbol ondan var :)

ben uzaktayımya her yerde arkadaşlarım kardeşim annem babam kv kp resimleri var :KK14:

Tacizciler hariç kimse dışlanmaz :KK3:
Merhaba hoş geldiniz

hoşbuldum
bende kendimi tanıtayım 24 yaşında bekar kurumsal bir şirketin sahil kasabasındaki ofisinde 20 erkek arasında tek bayan olarak çalışmaktayım :KK37:
taciz etmem aplaaa kenarda otururum valla.

kader bişi sorucam siz büğyük ihtimal kendi aranızda düşünmüşsünüzdür de aklıma geldi hani bahçeyle falan odayı birleştiriyorlar yada mutfakla o şekilde odayı büyütüyorlar nasılsa kendi eviniz öyle bi şeyler geçtimi hiç aklınızdan

Evet geçti ama o zaman yine masraf olmalı tavan filan daha bi güzel yapılmalı ve dış duvar diye tamamı kırılmaz, bi kapı geçisi kadar kırılır
Onun için uğraşmak istemedik
Hem böyle çamaşırda asıyoruz
Hem bahçeye göre dekor yaptım salıncak vs. nereye koncak
Hemde ilerde bebiş olursa bu minik odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ben
Eşim belki de 3-5 sene sonra daha büyüğüne çıkarız diyorda benim niyetim yok, yeter bu kadarı şükür diyorum

Bak bizim böyle
Kahve çok az
Eki Görüntüle 669351 Eki Görüntüle 669352
Eki Görüntüle 669353 Eki Görüntüle 669354

Odayı komple böyle koyabiliyorum :KK1: minik olduğundan tek çekimle olmuyo

Koltuklar yatak oluyor dimi canım?

Sağ ol Nemesis ama masayı son dk aldığımızdan bi onu ölçmeden aldık sığar sandık tek masa ve vitrin var diye bizim oda çok darmış ya
Pek sığmadı

Eki Görüntüle 669355 Eki Görüntüle 669356

O yüzden bahçeyi yaptırınca oraya çıkardık masayı
Bu odaya da annemlerden getirdiğim minik masayı koydum
Eki Görüntüle 669358

Valla bu şekilde olursa bende alırım kahve tonu :KK23:

$valensia-sehpa-zigonlu.jpg $valensia-sehpa-zigonlu1.jpg $valensia-sehpa-zigonlu3.jpg $valensia-sehpa-zigonlu2.jpg

bu da orta sehpam çok kullanışlı ayrıca zigon almama gerek kalmadı

Benim orta da sadece orta shpalık yer olduğu için, geçişi kapatmamak adına orta sehpa almadım :KK1:
Zigonlar var arka oda da misafir gelince çıkarıyorum
Sade beyaz normal bişey

Teşekkür ederim
Daha güzelleri senin olsun inşallah

Amin canım isteyen herkesin olur inşallah :nazar:

hoşbuldum
bende kendimi tanıtayım 24 yaşında bekar kurumsal bir şirketin sahil kasabasındaki ofisinde 20 erkek arasında tek bayan olarak çalışmaktayım :KK37:
taciz etmem aplaaa kenarda otururum valla.

hoşgeldinn En Büyük KK

X