AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yapma ya :44:

Aldık biz ama :18:

Bodrum Caliente Resort Otel Torba

2 aile gideceğiz, plan program hepsi yapıldı

Yapma ya :44:

Aldık biz ama :18:

Bodrum Caliente Resort Otel Torba

2 aile gideceğiz, plan program hepsi yapıldı

canım 2 aile gidince mutlaka eğlenceli oluyor. en kötü yerde kalınsa bile tatilin tadı oluyor. ayrıca çocuklu ailelerin tavsiye ettiği bi yermiş. geldikten sonra bi daha konuşalım yorumunu o zmn alayım bakalım tavsiye edecekmisin bizede

gözünaydın kader gelmiş fosforların akşama fotolarını çekersin artık bizde görürüz , memnun kalırsan bende alıyım balkona yaparım bikaç bişi bende :)

o soğuk kış günlerinde topaç gibiydim havalar güzelleşti ben hasta oldumm yaww ne bahtsızım ,

akşam eşimde yok evde 4-12 vardiyasında biraz kafa dinler uyurum artık hemen akşam olsun

son bişi daha galib a çalıştığım şirket kapanıyoo işsiz kalcam sanırsam

şimdiden başka bağlantılar kurmaya çalış canım, muhasebeciler genelde işsiz kalmıyo illaki bi yere girersinde şartları çok değişiyo, benim arkadaşım var muhasebeci kıza temizlikte yaptırıyolar yemekte yaptırıyolar posasınıda çıkarıyolar ama erkek bi arkadaşım patronuyla arkadaş gibiydi maaşıda daha iyiydi

daha Martı çıkarmadık tatil planları yapıyosunuz demek
biz Kapadokyaya gidicez kısmetse,ama her an cayabilirim

merhaba kızlar
sohbetinizi bir kaç gündür takip ediyorum
çok hoş çok doğal
bende bursalılar topiğindeyim
arada sizede gelebilirmiyim:):):)

hayırlısı olsun hakkınızda
muhasebe işi arayan biri olarak
kendimi iş bulma konusunda
çok şanssız hissediyorum...

merhaba kızlar
sohbetinizi bir kaç gündür takip ediyorum
çok hoş çok doğal
bende bursalılar topiğindeyim
arada sizede gelebilirmiyim:):):)

tabiki, Bursada mı yaşıyosun yoksa sadece memleketin mi orası, ben Batmandayım ama şark dönüşü için tercihlerimizin arasına Bursayıda yazmayı düşünüyoruz, gerçi orda bi tek Çekirge Mahallesini biliyorum orda akrabalarım var ama gelirsem 2 günde öğrenirim

doğma büyüme Bursalıyım
ve Bursada yaşıyorum
kesinlikle gelsen çok uzun sürmez Bursayı öğrenmen
kendine has güzel sakin bir şehirdir Bursa...

doğma büyüme Bursalıyım
ve Bursada yaşıyorum
kesinlikle gelsen çok uzun sürmez Bursayı öğrenmen
kendine has güzel sakin bir şehirdir Bursa...

Batmandan sonra her yeri öpüp başıma koyarım zaten
umarım tez zamanda iş bulursun, Kader ve sovr86 muhasebeci bu arada, meslektaşsınız

Karlık evi süper neden cayıyorsunuz canım ?

evlendim evleneli beni bi pintilik sardı canım sorma
şimdi batmandan uçağa bin ordan aştiye geç kapadokya otobüsüne bin,karlık evine gitmek için gene ayrı bi otobüs vardır sanırım onada bin, başta yol yoruyo beni anlatırken bile, bide çok pahalı geliyo, halbuki mekanı ben buldum eşim de çok sevdi, şimdi parama kıyamıyorum tüküreyim suratıma

Kolay gelsin nemesis.

Demek tatil planları yapılıyor, bizim tarihimiz net değil, bakalım babamız ne zaman gelecek, ona göre gideceğiz tabi ramazan ayına denk gelmezse inş. gelmez.

Batmandan sonra her yeri öpüp başıma koyarım zaten
umarım tez zamanda iş bulursun, Kader ve sovr86 muhasebeci bu arada, meslektaşsınız

kaç yıldır Batman'dasınız.
demek meslektaşlarım var burada ne güzel...

ben 2008 den beri ara vermiştim
ufaklığı büyütmek istedim
büyüteceke kimse olmadığı için
şimdi büyüdü çok şükür
o okula ben işe diyorum ama bakalım nasip kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…