- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Bir sitede buldum hemen,
kusura bakma canım görmemişim
torbanın denizi güzel canım. yangın çıkmıştı geçen yıllarda ama yeşillenmiştir artık heralde yeniden. çakıllı bölgesi daha fazla kuma göre. koy olarak kaldığından rüzgarsız genel olarak. ama benim tatil yeri olarak en beğenmediğim yerdir bodrum. ama maddi olarak zorlamazsa ve illa bodrum diyorsan torba voyage tavsiye ederim.
bodrum otelleri canım görüntüsü güzel ama yemeklerinde falan iş yok 4* lı otel ama o yıldıza bin şahit ister. o kadar çeşit olup tatsız olacağına pansiyon olsun ama karın doyursun.
ama arkadaşım maxx royal e gitmişti bodrumda çok memnun kaldı hem denizinden hemde otelden.
rüzgar da demişken alaçatı çok çok rüzgarlıdır...
ya neden aramızda sehayat acentasında bi ark yok acep daha profesyonel yardımcı olurdu
Bende abktım netten ama açılmıyo bende o yüzden resim istedim
Bilmem belki olur, sil sen en iyisi ne olur ne olmaz
Daha ne kadar beklemem lazım acaba
Yapma ya :44:
Aldık biz ama :18:
Bodrum Caliente Resort Otel Torba
2 aile gideceğiz, plan program hepsi yapıldı
gözünaydın kader gelmiş fosforların akşama fotolarını çekersin artık bizde görürüz , memnun kalırsan bende alıyım balkona yaparım bikaç bişi bende :)
o soğuk kış günlerinde topaç gibiydim havalar güzelleşti ben hasta oldumm yaww ne bahtsızım ,
akşam eşimde yok evde 4-12 vardiyasında biraz kafa dinler uyurum artık hemen akşam olsun
son bişi daha galib a çalıştığım şirket kapanıyoo işsiz kalcam sanırsam
gözünaydın kader gelmiş fosforların akşama fotolarını çekersin artık bizde görürüz , memnun kalırsan bende alıyım balkona yaparım bikaç bişi bende :)
o soğuk kış günlerinde topaç gibiydim havalar güzelleşti ben hasta oldumm yaww ne bahtsızım ,
akşam eşimde yok evde 4-12 vardiyasında biraz kafa dinler uyurum artık hemen akşam olsun
son bişi daha galib a çalıştığım şirket kapanıyoo işsiz kalcam sanırsam
merhaba kızlar
sohbetinizi bir kaç gündür takip ediyorum
çok hoş çok doğal
bende bursalılar topiğindeyim
arada sizede gelebilirmiyim:):):)
Ben geldim kızlar, görüşmeyeli nasılsınız?
tabiki, Bursada mı yaşıyosun yoksa sadece memleketin mi orası, ben Batmandayım ama şark dönüşü için tercihlerimizin arasına Bursayıda yazmayı düşünüyoruz, gerçi orda bi tek Çekirge Mahallesini biliyorum orda akrabalarım var ama gelirsem 2 günde öğrenirim
daha Martı çıkarmadık tatil planları yapıyosunuz demek
biz Kapadokyaya gidicez kısmetse,ama her an cayabilirim
doğma büyüme Bursalıyım
ve Bursada yaşıyorum
kesinlikle gelsen çok uzun sürmez Bursayı öğrenmen
kendine has güzel sakin bir şehirdir Bursa...
Karlık evi süper neden cayıyorsunuz canım ?
Batmandan sonra her yeri öpüp başıma koyarım zaten
umarım tez zamanda iş bulursun, Kader ve sovr86 muhasebeci bu arada, meslektaşsınız