AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kolay gelsin nemesis.

Demek tatil planları yapılıyor, bizim tarihimiz net değil, bakalım babamız ne zaman gelecek, ona göre gideceğiz tabi ramazan ayına denk gelmezse inş. gelmez.

bizimde net değil eşimin izin işini ayarlaması sıkıntı gene son ana kalacak babalar gibi uçak bileti parası ödicez

evlendim evleneli beni bi pintilik sardı canım sorma :KK43:
şimdi batmandan uçağa bin ordan aştiye geç kapadokya otobüsüne bin,karlık evine gitmek için gene ayrı bi otobüs vardır sanırım onada bin, başta yol yoruyo beni anlatırken bile, bide çok pahalı geliyo, halbuki mekanı ben buldum eşim de çok sevdi, şimdi parama kıyamıyorum tüküreyim suratıma

çocuğun yok henüz galiba
çoluk çocuk yokken yollar vız gelir bence:KK1:

evlendim evleneli beni bi pintilik sardı canım sorma :KK43:
şimdi batmandan uçağa bin ordan aştiye geç kapadokya otobüsüne bin,karlık evine gitmek için gene ayrı bi otobüs vardır sanırım onada bin, başta yol yoruyo beni anlatırken bile, bide çok pahalı geliyo, halbuki mekanı ben buldum eşim de çok sevdi, şimdi parama kıyamıyorum tüküreyim suratıma

Bekarken annemlerle markete çarşıya gidince markasına bakıp sepete atardım, şimdi fiyata bakıyorum :)
Anlıyorum seni canım, yol cidden yoruyor insanı, ama çocuk yokken uzak bir yere gidilir rahatlıkla, hem balayıda olacak sizin için
pintilik yapma nemişşş :)

kaç yıldır Batman'dasınız.
demek meslektaşlarım var burada ne güzel...

ben 2008 den beri ara vermiştim
ufaklığı büyütmek istedim
büyüteceke kimse olmadığı için
şimdi büyüdü çok şükür
o okula ben işe diyorum ama bakalım nasip kısmet herşey

daha 1 sene bile olmadı 10 ay olucak eşim göreve başlayalı, 3 sene daha var :KK6:

çocuğun yok henüz galiba
çoluk çocuk yokken yollar vız gelir bence:KK1:

çocuğu tatil dönüşü patlatmayı düşünüyorum inşallah elimde patlamaz hemen olur :emir_bebek:

Bekarken annemlerle markete çarşıya gidince markasına bakıp sepete atardım, şimdi fiyata bakıyorum :)
Anlıyorum seni canım, yol cidden yoruyor insanı, ama çocuk yokken uzak bir yere gidilir rahatlıkla, hem balayıda olacak sizin için
pintilik yapma nemişşş :)

anneme anlatıyorumda hayret ediyo :KK1:
eşim caymadıktan sonra yapcak bişey yok napalım katlanıcaz artık

epey varmış
Batman hikayesinin bitmesine
umarım daha sonra içinize sinen bir şehir olur

umarım istediğin zamanda bebişini alırsın kucağına...

hoşbuldum cnm kolay gesın benımde yanımda bır sepet utulencek çamaşır var şuanda bana bakıyolar amaben onları görmezden gelıyorum :KK19::KK19:

aynı modeliz
bende öğle kızım okula gittikten sonra
ütülencekleri getirip açmıştım ütü masamı
hala beni bekliyor sağolsun...

merhaba hoşgeldın

topik banamı kaldı :KK53::KK53::KK53:

kader olmayıncada herkes suspus :KK50::KK50:

Hoşgeldin

Hoşbulduk :)

Hoşbulduk fıstıklar :KK19:
Hava çok bunaltıcı iç karartıcı :KK37:
Oğlumun uzun süredir var olan iştahsızlığı vardı.
Birara gtürdük kansızlık çıktı.
Geçen hafta gene götürdük kan sayımı yapıldı.Kansız dedi doktor.Kan şurubu yazdı.
Bir de benim oğlumda reflü vardı doğuştan.
Mide bulantısı ağız kokusu öğürme kusma oluyor bazen dedim doktora.
Endoskopi yapalım dedi.
Napacağımı şşırdım

X