AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım günübirlik gittim orayada. çok güzel ve temiz çarşaf gibi deniz bayıldım. 5 yıl falan öce en temiz kumsal ölüdenizde vardı 1. olmuştu ama bizim kirletmemiz 3 ay sürer. umarım hala güzeldir. bu arada aklıma şimdi geldi bodrumda çok denizanası ve kayalık var bilginize.
birde avşanın denizini çok beğeniyordum ben ama artık ab.zalar doldu orayada eğlenilmiyor sinir oluyorum..

Avşanın denizi mavi çarşaf resmen yaa,, istanbula yakın diye abaza kıro kaynıyor möö gibi bakıyorlar,

Fethiye güzelmiş araştırma yaptım ama otellerin geneli denize sıfır değil.

Sekreter aradı
İnip kargomu aldım ama bu taşlar fosforlu dğeil sanki kızlar
Karanlık odaya götürdüm parlamadı :26:

Sekreter aradı

güle güle kullan Kader,

Gazete okuyordum, Zincirlikuyu-Avcılar yönünde seyir halindeki TIR, Küçükçekmece'de metrobüs yoluna girmiş. :KK43:
Yaralanan olmamış Allahtan

Avşanın denizi mavi çarşaf resmen yaa,, istanbula yakın diye abaza kıro kaynıyor möö gibi bakıyorlar,

Fethiye güzelmiş araştırma yaptım ama otellerin geneli denize sıfır değil.

evet canım avşa bizimde eskiden kızkıza gidebildiğimiz bi yerdi ama şimdi nerdeeee. her ne kadar damsız alınmasada bazı yerlere kızlara takılıp içeride ayrılıyorlar sinir şeyler:KK47:
ölüdenize ets den baktım canım olanlarda var ama fiyatı biraz pahalı. tabi sezonlada ilgili bi durum bu. tarih belliyse erken rezervasyon dönemi 1 nisanda bitiyor kuzum haberin oslun.

evet canım avşa bizimde eskiden kızkıza gidebildiğimiz bi yerdi ama şimdi nerdeeee. her ne kadar damsız alınmasada bazı yerlere kızlara takılıp içeride ayrılıyorlar sinir şeyler:KK47:
ölüdenize ets den baktım canım olanlarda var ama fiyatı biraz pahalı. tabi sezonlada ilgili bi durum bu. tarih belliyse erken rezervasyon dönemi 1 nisanda bitiyor kuzum haberin oslun.

bizde bugün yarın karar vereceğiz. Sağol canımcım.

güle güle kullan Kader,

Gazete okuyordum, Zincirlikuyu-Avcılar yönünde seyir halindeki TIR, Küçükçekmece'de metrobüs yoluna girmiş. :KK43:
Yaralanan olmamış Allahtan

Sağ ol umarım güle güle kullanırım, bi üç kağıt yoksa

Zaten bi metrobüs arıza yapsak kuyruk halidne tüm metrobüsler bekliyoruz mecbur tek yol var çünkü

Sekreter aradı

hadi gözünaydın canım. bi süre dışarda beklesin sonra bak istersen. dğeilsede geri gönderirsin. nereden almıştın canım?

Kutu da değil poşetteydi
Birkaçını çıkardım masamın üstüne koydum bi süre sonra bakıcam yine karanlıkta parlıyo mu diye

Kızıma almıştık, gündüz aydınlık vakitte hemde,

Parlamadı...

Hani şu yıldızlar varya, odasına tavan için..

Bekledim, sonra parladı , sanırım poşetten almıyor, bilemedim...

Son düzenleme:
hadi gözünaydın canım. bi süre dışarda beklesin sonra bak istersen. dğeilsede geri gönderirsin. nereden almıştın canım?

Sağ ol
Tamam bekleyeyim biraz, mizacıma ters beklemek ama :KK1:
Burda her site kısıtlı açılan nadir sitelerden birinden aldım, ilk kez duyduğum bi site
Bu yüzden kapıda ödemli tercih ettim

Piyonist

Sordum ama görmedin sanırım,

Torba nasıl?

kusura bakma canım görmemişim :KK17::KK17:
torbanın denizi güzel canım. yangın çıkmıştı geçen yıllarda ama yeşillenmiştir artık heralde yeniden. çakıllı bölgesi daha fazla kuma göre. koy olarak kaldığından rüzgarsız genel olarak. ama benim tatil yeri olarak en beğenmediğim yerdir bodrum. ama maddi olarak zorlamazsa ve illa bodrum diyorsan torba voyage tavsiye ederim.
bodrum otelleri canım görüntüsü güzel ama yemeklerinde falan iş yok 4* lı otel ama o yıldıza bin şahit ister. o kadar çeşit olup tatsız olacağına pansiyon olsun ama karın doyursun.
ama arkadaşım maxx royal e gitmişti bodrumda çok memnun kaldı hem denizinden hemde otelden.

rüzgar da demişken alaçatı çok çok rüzgarlıdır...
ya neden aramızda sehayat acentasında bi ark yok acep daha profesyonel yardımcı olurdu :KK9:

Son düzenleme:
X