AdAm OLaCaK KıZLaR...

konu sahibesi izinli tabi geziyoo :)) biz burda zor şartlar altında çalışıyoz

ahanda ben geldim. tatil denincede akla ben gelirimmm
her yere gitmişimdir güneydeee. benim en beğendiğim yer Alaçatı. Alaçatı 24 suits var dehşet. hem sakin hem gezmelik. ister denize git ister havuzaaa. kuşadası fena değil. marmarisi ben hiç beğenmedim belki gittiğimiz yerle ilgilidir kervansaraya gitmiştik biz. denize uzak gitmedik bu yüzden havuzda takıldık otelide beğenmedim. barlar sokağı çok eğlenceli. belek mükemmel. ama voyage belek dahada mükemmel. çeşme de harika bence her kesimden insan var. mutlaka tekne turu yapılmalı gidince. bodrumun da güzel yerleri var ama iyileri çok iyi kötüleri çok kötü iyi yer bulduğuna emin olman lazım. ve gezmek için yerler biraz uzak gibi.
saygılar

ah canlarım hastamı oldunuz baş ağrısı fena yaa, bende Batmana geldim geleli kronikleşen baş ağrıları yaşıyorum, yazın çok sıcak her yerde klima var kışında kömür yakılıyo her yer duman ondan oluyo galiba, sinüzit faranjit derken kulağıda sakatladım burda valla babannemden beter oldum,ev kalk gidelim diyo yarın iş başı yapıcam bugün temizliyim diyorum ama Müge Anlı esir aldı beni

Oh ne güzel
Bende evde olsam uzanıp yv izlerken uykuya dalsam

konu sahibesi izinli tabi geziyoo :)) biz burda zor şartlar altında çalışıyoz

yok be canım hava berbat yağmur yağmış gece balkonlar falan batmış camları zaten hiç söylemiyorum Allahtan burda cam silen yokta üzerimde baskı hissetmiyorum, hani eşinin arkadaşına gitmişsinizde eşi çok pasaklıymışya ahanda ben öyleyim şu ara, ucundan başladım bakalım, eşimi bekliyorum öğlen yemeğe gelsin gitsin ütü falan yapıcam, adam sivil gidiyodu ne güzel, şimdi üniformalarla gidiyo bi yığın gömlek pantolon amaaaaaaaan

geçmiş olsun canım. olsun hastasın sen dinlen. müge anlıyıda izle. sonra bugün ne giysemden feragat ederk temizlik yap esra erola anca yetişirisin. zaten tv olmasa 3 saat temizlik yapıcaktın şimdi tv var çabuk çabuk 1-2 saatte halledersin rahat ol

Oh ne güzel
Bende evde olsam uzanıp yv izlerken uykuya dalsam

ayy kuzum kıyamam uykunumu alamıyosun, bide bahar yorgunluğu var heralde,kime sorsam leyla gibi, baş ağrısı halsizlik depresif haller bi an önce yaz gelse dicemde burda yazlar beter geçiyo 50 derece falaan oluyo heralde

aslında temizliği eşimle yapıyorum ama şimdi hazır evdeyken yapıyım dedim, bide kayınvalidemler gelicekya normalde aklıma gelmeyen yerlere bakıyorum dip köşe diye tabir ettiğimiz temizlik türüne dalış yapıcam öğleden sonra

ayy kuzum kıyamam uykunumu alamıyosun, bide bahar yorgunluğu var heralde,kime sorsam leyla gibi, baş ağrısı halsizlik depresif haller bi an önce yaz gelse dicemde burda yazlar beter geçiyo 50 derece falaan oluyo heralde

Evet burda uykum geliyo, metrobüste bile uykum geliyo, eve gidince cin gibi oluyorum
Bir de her hafta sonu uyku düzenim bozuluyo
Bi Pazarım var deyip, 11:30 a kadar yatıyorum , akşam da uykum gelmiyo, Pazartesi pert bi şekilde işe geliyorum
Eee Pazartesi de Karadayı günü O da 12 ye doğru bitiyo, yine geç yattım
Dayak yemiş gibiyim, çaylarla ayılmaya çalışıyorum

Bende çok kasardım kendimi de
Sonra milletin evlerini de gördüm
Aslında benim dip köşeme bakan insanlar, kendi dip köşesine bakmamışlar bile

fethiye ölüdenizle ilgili yorumlarını bekliyorum sevgiler :)

nemiş dip köşe cam için birini çağırsan canım ? yokmu orda yardım alabileceğin kimse.
Temizlik zor iş kızlar, haftada bir kez süpür sil toz al yapıyorum canım çıkıyo,
lavobaları h.içi cifliorum,
Dip köşe cam içinde 3- 4 yada bir bi tanıdığım geliyor Allah razı olsun kendi evi gibi dikkatli titiz yapıyor.

Bende hafta da bir temizlik yaparım, o da eşimle
Camları da 3 ayda bir silerim, bizim alt kat diye korkuluk var eşim sığmıyo ben girip siliyorum
Kışın silmem ama

canım günübirlik gittim orayada. çok güzel ve temiz çarşaf gibi deniz bayıldım. 5 yıl falan öce en temiz kumsal ölüdenizde vardı 1. olmuştu ama bizim kirletmemiz 3 ay sürer. umarım hala güzeldir. bu arada aklıma şimdi geldi bodrumda çok denizanası ve kayalık var bilginize.
birde avşanın denizini çok beğeniyordum ben ama artık ab.zalar doldu orayada eğlenilmiyor sinir oluyorum..

Bende hafta da bir temizlik yaparım, o da eşimle
Camları da 3 ayda bir silerim, bizim alt kat diye korkuluk var eşim sığmıyo ben girip siliyorum
Kışın silmem ama

benimkiler sonbaharda silindi en son şimdi ilkbaharda sildircem :)
Cam çok benim evde bide kocaman camlar yüksekde, 1 günde ancak bitirirm pertim çıkar :)

Yakaladım,

Bodrum Bodrum dedim hiçç cevap gelmedi :)

Torbadayım bu yaz Allah'ın izniyle :)

Torbayı nası bilirsiniz :))

benimkiler sonbaharda silindi en son şimdi ilkbaharda sildircem :)
Cam çok benim evde bide kocaman camlar yüksekde, 1 günde ancak bitirirm pertim çıkar :)

Benim minik camlardan, çift kapaklı değil
Hem bi odamın camı kapattığımız bahçe bölümüne bakıyo o hep temiz

burda temizlik şirketleri varda o hataya bi kere düştüm, ben onlardan güzel yaparım yani, temizlik anlayışı sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…