AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bisidicem gitti, hüzünlendi sanrım
Haklı da ama yapacak birşey yok maalesef
Bende bazı akrabalarımın üvey olmasını isterdim ama herşey tercihe bağlı olmuyo işte

valla hazırlığa başladım canım, sigara böreği sardım koydum buzluğa şimdide fasulye haşladım,et tavuk falanda alırım kurtarıcı olarak, bekliyoruz bakalım :)

tamam işte , bi ilk gün özene bözene bi sofra hazırlarsın diğer günler olduğu kadar buzluktakiler kurtarır senii :) bi gün önceden ikram tarzı bişiler de yaparsan sonrası rahat edersin

Bende bazı akrabalarımın üvey olmasını isterdim ama herşey tercihe bağlı olmuyo işte

aynen bende, zira sokaktaki yabancıdan farkları yok, yabancıya sırt dönüyosun gidiyosun ama akraba olunca bayram seyran oluyo görüşüyosun, borcu harcı gelip seni geriyo

aynen bende, zira sokaktaki yabancıdan farkları yok, yabancıya sırt dönüyosun gidiyosun ama akraba olunca bayram seyran oluyo görüşüyosun, borcu harcı gelip seni geriyo

Benim öz yengem ve kuzenlerim
Birimize birşey olsa da dedikodu malzemesi çıkarıp gülüşsünler diye bakarlar
Bkz : Amcam öz , yengem de maalesef öz çocukları da öyle ama zihniyet bozuk arkadaş

öyle canım bende aynı düşüncedeyim , hatta keşke hiç akrabam olmasa diyenlerdenim hoş zaten hiçbirini görmüyorum , olupta zarar vermelerindense olmasın daha iyi diyoruz

hiçbişiyin durumuna üzüldüm ama şöyle bir durumda var en zor zamanları kendi gücüyle atlatmış kendi yuvasını kurmuş umarım bundan sonra herşey istediği gibi olur kv'si ve ekibi de kendi başını yer... sahipleniceklerine daha huzur bozuyorlar

Benim öz yengem ve kuzenlerim
Birimize birşey olsa da dedikodu malzemesi çıkarıp gülüşsünler diye bakarlar
Bkz : Amcam öz , yengem de maalesef öz çocukları da öyle ama zihniyet bozuk arkadaş

size bişey söylücem belki inanmazsınız benim kardeşimin cenazesinin kalkıcağı gün ailecek perişanız konu komşu etrafımızda fır dönüyor bi ihtiyacı var mı destek olalım diye bizimle ağlıyorlar , baba tarafım amcam ,halam ve babannem orda ufak bi çocuk bişi dedi diye kahkaha patlattılar , o günden sonra da görmüyorum , düğünüme geldiler el gibi bikaç saat durup gittiler hiçde göresim yok olmasınlar daha iyi , ben hiç tanımadığım bi cenaze evinin önünden geçerken başımı eğiyorum saygıdan ama onlar kendi kanlarına saygısı yok pislikler

Güçlü olmak zorundayız kızlar
Öz anne baba da var ama nasıl var
Hadi mükemmel diyelim hayatta ölüm denen şey varsa gerisi boş
İnsan sadece kendine güvenmeli diyorum ben
Eşime de derim hatta, ben gerekirse tek bile yaşarım ama gurursuz yaşayamam diye

akrabalarda genelde baba tarafları sakat çıkıyo, ne biliyim kime sorsam teyze dayıyla falan daha samimiler, bende öyleyim şahsen, can ciğer olmasamda amcan mı teyzenmi deseler açık ara teyzelerim yani

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun
Boşver onlar da ölümsüz değil ya, onlarında başına gelecek
Ölüye ve yakınlarına saygıyı bilmeyen insan mıdır ki.. Bizim mahalleden biri ölse babam tv yi açtırtmazdı, böyle büyüdük biz..

Son düzenleme:

bende senin gibi düşünüyorum ama bu durum eşime acayip geliyor , o öyle görmemiş onda kadın erkeğe muhtaç ama ben öyle değilim , kör aşık değilim bunun farkında ve zoruna gidiyor , o yüzdendir ki psikolojik baskı hissediyorum bazen üzerimde , kendimi beceriksişz yanlız hissetmemi sağlamaya çalışıyor ama kendime öyle bi duvar örmüşüm ki bi lafına beş lafla karşılık verdiğimden devam ettiremiyor

bazen öyle arkadaşlar dostlar oluyoki akraba falan aramıyosun zaten, Allah muhtaç etmesin, kardeşin neden vefat etti canım

akrabalarda genelde baba tarafları sakat çıkıyo, ne biliyim kime sorsam teyze dayıyla falan daha samimiler, bende öyleyim şahsen, can ciğer olmasamda amcan mı teyzenmi deseler açık ara teyzelerim yani

Benim bi teyzem var o da başka şehirde
4 dayım var, biri memur başka şehirde 3 tanesi burda etliye sütlüye karışmazlar
Birisi çok babacandır herkesin yardımına koşar

Halam yok, 4 amcam var 3 ü arıza içki kumar ne desen var dedem çok zengin adamken herşeyini kuruttular
1 i de normal ama işte şu meşhur yengemle evli
Babamdan da borç istemeye gelirler tek , babamı da kuruttuktan sonra gelen giden yok rahatız şimdi
Geçen gelmişler diye duydum ne iş anne borç mu lazımmış dedim yok dedi istemediler bizde şaştık

Amin İnş. Teşekkrü ederim, bilmeyen var demekki ki bunlar hacı hoca takımı herşeyi herkesten iyi bilirler güyaaa amaan bendne uzak olsunlarda faydalarını da istemem zararlarını da ...

Kızlar muhabbet güzel ama yemek arası vermem lazım
Dönüşte görüşürüz inşallah
Hoşça kalın

bazen öyle arkadaşlar dostlar oluyoki akraba falan aramıyosun zaten, Allah muhtaç etmesin, kardeşin neden vefat etti canım

öyle , bağırsak düğümlenmesi vardı cuma günü karnı ağrıda cumartesi gecesi vefat etti bi anda oldu yani 10 yıl önceydi kardeşim 11 yaşndaydı o zamanlar , annemle babamda kan uyuşmazlığı var esas sebep o

dediğin gibi akraba değilde konu komşu en büyük destekçimizdi o günlerde sağolsunlar ,

akraba deyince benimde aklıma baba tarafım geiyor , anne tarafımla da öyle sıkı fıkı değilimdir sadece belli yaşa kadar teyzem ve ananemle büyüdüğüm için tek ailem-sülalem annem babam teyzem ananem derim, bide eşim eklendi tabi

Amin İnş. Teşekkrü ederim, bilmeyen var demekki ki bunlar hacı hoca takımı herşeyi herkesten iyi bilirler güyaaa amaan bendne uzak olsunlarda faydalarını da istemem zararlarını da ...

başın sağolsun canım.benim kardeşim öldüğünde de halam ve tayfası olay çıkarmıştı.güya annem bir laf demiş biri hakkında.cenaze başında neler yapmışlardı.sanki yapacagınız varsa sonra yapsaydınız.babama bu kadını boşa diyorlardı.

hayat işte hem oğlunun hem de damadının cenazesini gördü.yetim kalmak anasız babasız kalamnın ne demek oldugunu yetim torunlarında gördü

o yüzden ben kendimi mükemmel görüyorum.kardeşlerim benim canım onların cocukları benim de cocugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…