- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Tam adamlarına soruyorsun
Bana annemle ablam yapmıştıbilmiyorum
Ama soğuyuncadır tabi, normal yemek bile soğumadan dolaba konmuyo ya
valla hazırlığa başladım canım, sigara böreği sardım koydum buzluğa şimdide fasulye haşladım,et tavuk falanda alırım kurtarıcı olarak, bekliyoruz bakalım :)
evet mantıklı
Bisidicem gitti, hüzünlendi sanrım
Haklı da ama yapacak birşey yok maalesef
Bende bazı akrabalarımın üvey olmasını isterdim ama herşey tercihe bağlı olmuyo işte
aynen bende, zira sokaktaki yabancıdan farkları yok, yabancıya sırt dönüyosun gidiyosun ama akraba olunca bayram seyran oluyo görüşüyosun, borcu harcı gelip seni geriyo
Bisidicem gitti, hüzünlendi sanrım
Haklı da ama yapacak birşey yok maalesef
Bende bazı akrabalarımın üvey olmasını isterdim ama herşey tercihe bağlı olmuyo işte
Benim öz yengem ve kuzenlerim
Birimize birşey olsa da dedikodu malzemesi çıkarıp gülüşsünler diye bakarlar
Bkz : Amcam öz , yengem de maalesef özçocukları da öyle ama zihniyet bozuk arkadaş
size bişey söylücem belki inanmazsınız benim kardeşimin cenazesinin kalkıcağı gün ailecek perişanız konu komşu etrafımızda fır dönüyor bi ihtiyacı var mı destek olalım diye bizimle ağlıyorlar , baba tarafım amcam ,halam ve babannem orda ufak bi çocuk bişi dedi diye kahkaha patlattılar , o günden sonra da görmüyorum , düğünüme geldiler el gibi bikaç saat durup gittiler hiçde göresim yok olmasınlar daha iyi , ben hiç tanımadığım bi cenaze evinin önünden geçerken başımı eğiyorum saygıdan ama onlar kendi kanlarına saygısı yok pislikler
Güçlü olmak zorundayız kızlar
Öz anne baba da var ama nasıl var
Hadi mükemmel diyelim hayatta ölüm denen şey varsa gerisi boş
İnsan sadece kendine güvenmeli diyorum ben
Eşime de derim hatta, ben gerekirse tek bile yaşarım ama gurursuz yaşayamam diye
size bişey söylücem belki inanmazsınız benim kardeşimin cenazesinin kalkıcağı gün ailecek perişanız konu komşu etrafımızda fır dönüyor bi ihtiyacı var mı destek olalım diye bizimle ağlıyorlar , baba tarafım amcam ,halam ve babannem orda ufak bi çocuk bişi dedi diye kahkaha patlattılar , o günden sonra da görmüyorum , düğünüme geldiler el gibi bikaç saat durup gittiler hiçde göresim yok olmasınlar daha iyi , ben hiç tanımadığım bi cenaze evinin önünden geçerken başımı eğiyorum saygıdan ama onlar kendi kanlarına saygısı yok pislikler
akrabalarda genelde baba tarafları sakat çıkıyo, ne biliyim kime sorsam teyze dayıyla falan daha samimiler, bende öyleyim şahsen, can ciğer olmasamda amcan mı teyzenmi deseler açık ara teyzelerim yani
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun
Boşver onlar da ölümsüz değil ya, onlarında başına gelecek
Ölüye ve yakınlarına saygıyı bilmeyen insan mıdır ki.. Bizim mahalleden biri ölse babam tv yi açtırtmazdı, böyle büyüdük biz..
Kızlar muhabbet güzel ama yemek arası vermem lazım
Dönüşte görüşürüz inşallah
Hoşça kalın
bazen öyle arkadaşlar dostlar oluyoki akraba falan aramıyosun zaten, Allah muhtaç etmesin, kardeşin neden vefat etti canım
Amin İnş. Teşekkrü ederim, bilmeyen var demekki ki bunlar hacı hoca takımı herşeyi herkesten iyi bilirler güyaaa amaan bendne uzak olsunlarda faydalarını da istemem zararlarını da ...