AdAm OLaCaK KıZLaR...

Günaydınnnnn :)

İyi haftalar,

Kader çiçeklerin çok güzel olmuş, taşlar gelince bi foto daha beklerim :KK34:

U1 neymiş, nemesise ne olmuş?

Çok mu soru sordum :)

Son düzenleme:
Günaydınnnnn :)

İyi haftalar,

Kader çiçeklerin çok güzel olmuş, taşlar gelince bi foto daha beklerim :KK34:

U1 neymiş, nemesise ne olmuş?

Çok mu soru sordum :)

Günaydın hoş geldin
Sana da iyi haftalar
Teşekkür ederim, bende çok mutlu oldum gerçek gibi de duruyorlar hemde hiç solmayacaklar bu kez :KK1:
UI kendi isteği ile ayrıldı demekmiş
Nemesis'in canı sıkkınmış kardeşini uğurlamaya gitti, gelince anlatacakmış
Ben topiğin nöbetçisi olarak hepsini cevaplayabiliyorum :KK1:

nöbetçi üye kader :)

nems e noldu acaba umaırm aklıma gelen şey değildir , yok değildir sanırım

inanılmaz sorumsuz memnuniyetsiz ve şımarık bi kardeşim var, 1 hafta geçti ama sinir harbi yaşadım inanın,kayınvalidemler beni bu kadar yormıcak bence, sürekli et balık tavuk yicek, bigün yediğini bigün beğenmiyo, askerden geldi daha iş yok güç yok,lise mezunu nasıl olsun ki, ama ailemde hata onu böyle yetiştirdiler şimdide bana sarıyolar özlem konuş diye, 22 yaşında ne konuşucam döveyim mi, ilişkilerinde çok hoyrat ani sinir nöbetleri geliyo, kumanda tutukluk yaptıkça kumanda kırıyomuş evde, bende cesaret edemez tabi buna,sabahlara kadar oturuyo 12de uyanıyo gece boyu biralar sigaralar, yemişler, nolucak böyle, askere gidince düzelir dedik yok arkadaş gittiği gibi geldi, askerdede burnumuzdan getirdi zaten, ona yolladığım çoraplar atletler donlar bi orduya yeterdi elinde çorap yıkamışlığı yok, ayağı için pudralar falan cabası, ay şöyle zor böyle zor şimdide gelmiş gayet rahattım diyo, gelde delirme garezin bizemiydi dedim bende, offf

inanılmaz sorumsuz memnuniyetsiz ve şımarık bi kardeşim var, 1 hafta geçti ama sinir harbi yaşadım inanın,kayınvalidemler beni bu kadar yormıcak bence, sürekli et balık tavuk yicek, bigün yediğini bigün beğenmiyo, askerden geldi daha iş yok güç yok,lise mezunu nasıl olsun ki, ama ailemde hata onu böyle yetiştirdiler şimdide bana sarıyolar özlem konuş diye, 22 yaşında ne konuşucam döveyim mi, ilişkilerinde çok hoyrat ani sinir nöbetleri geliyo, kumanda tutukluk yaptıkça kumanda kırıyomuş evde, bende cesaret edemez tabi buna,sabahlara kadar oturuyo 12de uyanıyo gece boyu biralar sigaralar, yemişler, nolucak böyle, askere gidince düzelir dedik yok arkadaş gittiği gibi geldi, askerdede burnumuzdan getirdi zaten, ona yolladığım çoraplar atletler donlar bi orduya yeterdi elinde çorap yıkamışlığı yok, ayağı için pudralar falan cabası, ay şöyle zor böyle zor şimdide gelmiş gayet rahattım diyo, gelde delirme garezin bizemiydi dedim bende, offf

galiba herkesın hayatında hayatınızorlaştıracak bıkaç kişivar çok zor böyle bi kardeş bundan sonra değişmez

Hep derim allah her sıfatın hayırlısını versin
Maalesef her eve bi tane çıkıyo Nemesis
Benim babam sigara bile içmez, amcam alkoliktir yengeme çocuklara da zararı dokunur
Askerlik psikolojisini atamadı mı diyecektim ki önce de böyle olduğunu yazmışsın
İşiniz çok zor allah yardım etsin, bi eve bi tane yetiyo zaten
Hiç sen uğraşma kim şımarttı ise onlar düzeltsin şimdi de, bende abim konusunda böyleyim hiç karışmıyorum siz bu hale getirdiniz diyorum.

Canım Kader'e katılıyorum, abim konusu da böyle, ben hiç karışmıyorum.
Kim çıkardıysa tepesine onlar uğraşsın diyorum...

galiba herkesın hayatında hayatınızorlaştıracak bıkaç kişivar çok zor böyle bi kardeş bundan sonra değişmez

yok canım değişmez hayalci değilim o kadar

Hep derim allah her sıfatın hayırlısını versin
Maalesef her eve bi tane çıkıyo Nemesis
Benim babam sigara bile içmez, amcam alkoliktir yengeme çocuklara da zararı dokunur
Askerlik psikolojisini atamadı mı diyecektim ki önce de böyle olduğunu yazmışsın
İşiniz çok zor allah yardım etsin, bi eve bi tane yetiyo zaten
Hiç sen uğraşma kim şımarttı ise onlar düzeltsin şimdi de, bende abim konusunda böyleyim hiç karışmıyorum siz bu hale getirdiniz diyorum.

hep babam, ama söylesen kabul etmez annen şımarttı der, benimle çok ilgilendi küçükken ama kardeşim doğduğunda çok çalışıyodu ilgilenemedi pek, o açığı parayla pulla falan kapatmaya çalıştı, hep seçenek sundular buna, liseye başlıcak düz liseye yazdıralım olmazsa mesleğe geçer dediler önü sıra, o çocuk yapar mı sen öyle dersen, devamsızlıktan kaldı, meslek lisesine geçirdiler ite kaka okudu gönlü yok çünkü, babam dediki oğlum madem meslekte okucaksın bari elektrik elektronik oku,öyle olsa babam onu emekli olduğu yere aldırabilirdi yok bilgisayar okucam bu devirde okula gitmeye gerek yok pc için, millet evindede öğreniyo,neyse okudu bu bölümü üniversiteye gitmedi, askere gidicem diye ayaklandı gitti geldi aynı huylar devam ediyo, şimdide bekliyolarki işe girsin babam bu seferde ben senin arkandayım demiş o çocuk başkasının yanına girip çalışırmı sen bunu dersen, şimdide babam diyoki biz birlikte yapamayız başkasının yanına girsin çalışsın, kardeşimde bambaşka hayallerde ünlü bi pizzacının bayisi olmayı düşünüyo sırf maliyeti 500 bin tl'yi buluyo, babam demişki tamam git o zaman 1 sene pizzacıda çalış onada yok, patron olacak direk

hep babam, ama söylesen kabul etmez annen şımarttı der, benimle çok ilgilendi küçükken ama kardeşim doğduğunda çok çalışıyodu ilgilenemedi pek, o açığı parayla pulla falan kapatmaya çalıştı, hep seçenek sundular buna, liseye başlıcak düz liseye yazdıralım olmazsa mesleğe geçer dediler önü sıra, o çocuk yapar mı sen öyle dersen, devamsızlıktan kaldı, meslek lisesine geçirdiler ite kaka okudu gönlü yok çünkü, babam dediki oğlum madem meslekte okucaksın bari elektrik elektronik oku,öyle olsa babam onu emekli olduğu yere aldırabilirdi yok bilgisayar okucam bu devirde okula gitmeye gerek yok pc için, millet evindede öğreniyo,neyse okudu bu bölümü üniversiteye gitmedi, askere gidicem diye ayaklandı gitti geldi aynı huylar devam ediyo, şimdide bekliyolarki işe girsin babam bu seferde ben senin arkandayım demiş o çocuk başkasının yanına girip çalışırmı sen bunu dersen, şimdide babam diyoki biz birlikte yapamayız başkasının yanına girsin çalışsın, kardeşimde bambaşka hayallerde ünlü bi pizzacının bayisi olmayı düşünüyo sırf maliyeti 500 bin tl'yi buluyo, babam demişki tamam git o zaman 1 sene pizzacıda çalış onada yok, patron olacak direk

Sana bişey diyim mi
Yine de o daha değerlidir
Sen ben kendi başımızın çaresine bakarız nasılsa
Onlara yazıktır, her hata da sırtını sıvazlar ebeynleri
Benziyoruz maalesef, bence hem annem hem babam şımarttı ama babama sorsan suç annemindir

Geçen gelmiş yine eski konuları açıyo babam, annemi şikayet ediyo bana
Dedim evet o da yaptı ama sende en az onun kadar yaptın
Bana bunlarla gelmeyin ben sizin paşanızdan 9 yaş küçüğüm, bana ne ki

Ay aynı abim
O da işçi olmak istemiyormuş
Kaç işyeri batırdı
Annemin bilezikleri, babamın altınları feda oldu
Hala daha akıllanan yok, gelin çok şükür aldı abimi götürdü:KK53:

Sana bişey diyim mi
Yine de o daha değerlidir
Sen ben kendi başımızın çaresine bakarız nasılsa
Onlara yazıktır, her hata da sırtını sıvazlar ebeynleri
Benziyoruz maalesef, bence hem annem hem babam şımarttı ama babama sorsan suç annemindir

Geçen gelmiş yine eski konuları açıyo babam, annemi şikayet ediyo bana
Dedim evet o da yaptı ama sende en az onun kadar yaptın
Bana bunlarla gelmeyin ben sizin paşanızdan 9 yaş küçüğüm, bana ne ki
[/FONT]

karakter olarak benden çok farklı, ben hazırcı değilimdir eşimden bile para pul beklemem ama bu babam değilmi bakacak tabi gibi bi havalarda,kız arkadaşıyla çin yemeği yiyolarmışta 100 tl tutuyomuş parası yetmiyomuş, yemeyin biz çin yemeği mi yiyoduk bizde sevgili olduk öğrencilik gördük ki bizimki öğrencide değil, paran yoksa sigara içme gezmeyiver oralarda, çok havai çok, bize diyoki size araba beğendim bi sor bakalım o kadar paramız var mı, kredi çekermişiz, kim ödicek 50 bin arabaya vericem boğazımdan kısıp kredi ödicem ben aile kurma derdindeyim ev alma planları yapıyorum bu lay lay lom, hayat oyun geliyo buna

Ay aynı abim
O da işçi olmak istemiyormuş
Kaç işyeri batırdı
Annemin bilezikleri, babamın altınları feda oldu
Hala daha akıllanan yok, gelin çok şükür aldı abimi götürdü:KK53:

valla canım tek duam dişli bi kız çıksın karşısına adam eder belki, ama nerdeeee, kızların maşallahı var bu devirde ya bi naz yapın bi süründürün,bak şimdi mesaj atıcak diyo kardeşim valla atıyolar

karakter olarak benden çok farklı, ben hazırcı değilimdir eşimden bile para pul beklemem ama bu babam değilmi bakacak tabi gibi bi havalarda,kız arkadaşıyla çin yemeği yiyolarmışta 100 tl tutuyomuş parası yetmiyomuş, yemeyin biz çin yemeği mi yiyoduk bizde sevgili olduk öğrencilik gördük ki bizimki öğrencide değil, paran yoksa sigara içme gezmeyiver oralarda, çok havai çok, bize diyoki size araba beğendim bi sor bakalım o kadar paramız var mı, kredi çekermişiz, kim ödicek 50 bin arabaya vericem boğazımdan kısıp kredi ödicem ben aile kurma derdindeyim ev alma planları yapıyorum bu lay lay lom, hayat oyun geliyo buna

Maşallah valla
Hem kardeşine hem sevgilisine

Ben eşimle sevgiliyken veya nişanlıyken
Bi kere o verirse ikinciye ben verirdim ve fazla lüks yerlere de gitmeyelim derdim
Ben kimseden birşey kabul edemem, oh ödesin erkek değil mi 100 de yerim gözüyle bakamam yani
Benim bi gururum var, görmemişler gibi neden sömüreyim milleti
Hem sevgiliyiz daha dimi belki yarın ayrılacağız bende hakkı kalsın istemem

Gerçi ne şaşırıyorsam, bizim gelin de böyleydi
3 kere işyeri batırdı abim, tabi batan para babamlarındı
Para kalmayınca aldı abimi kendi ailesinin sokağına götürdü gelin, ben sevindim :KK1: annem ağlar hala anlatırken
Öyleleri daha değerli cidden, olsa daha fazla da verirler ben eminim herşeye rağmen

X