Acınası biriyim :(((

arkadaşlar ''ben de varım diyenlerin diyet günlüğü '' ne gelin burda herkes ne yediğini ,spor olarak neler yaptığını ,bildiği tarifleri paylaşıyor biz bu grupla (daha önce başka başlıktaydı ) baya kilo verdik herkes birbirine destek ,tavsiye ederim

Şu isterseniz yazarım dediklerin varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaz lütfennn beklemek zor lütfennn aceleeeeee yaz küçük yaramazınıda öperim

canımm kabul edersen yanındayım bende hırslandım inan biz erkekler problem etmiyor bizi bu halimizle seviyor diyoruz ama içten içe gerçekten ne düşündüklerini bilmiyoruz .sen de bana destek olursan sevinirim

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))

Bir filmin mutlu sonu gibi olmuş çok sevindim canım. Numaraydı besbelliydi tavırlarından ama neden bu kadar uzun sürdüğü anlaşılır gibi değildi. Ama bırakmak yok kendine bir söz vermen lazım, bi daha aynı şeyleri yaşama

oh be cok sevindim canim dedim ama esin numara yapiyodur diye

Kesinlikle ayranı dört gözle bekliyorum tüm püf noktalara ihtiyacım var :)
İbende bugün kabaklı çorba yaptım lahana bulamadığım için 1 kabak 1 soğan 1 de domates pişirdim rondodan geçirdim inanılmaz lezzetli olduu tavsiye ederim sanırım lahana yerine kabak da yağ yakma özelliğine sahipmiş

Canım bunada şükür ben 90 ları görmeden düzelemeyiz aylar sürer diyordum gene sadece 1 ay sürdü üstümden büyük bir yük kalktı var yaaaa :)

canim 2gunde 2 Kilo ayran detoksu var ama ayda bir kere yapin diyolar

4kasik nohut
4kasik bulgur
2kasik Yesil mercimek
2 salatalik
yarim Kilo yogurt
bakliyati hasliyosun sonra ayrana katiyosun ikide salatalik rendeliyorsun

Sabah hafif bi kahvalti yapiyosun sonrada her 2saatte bir bu karisimdan 1kase yiyosun
en sonuncusunu 10da yiyosun ustune istedigin baharati atabilirsin ama tuz yok
ben pul biber atiyorum onun yagyakma ozelligi var diye

pardon canim 2kasik Yesil mercimek yazmisim oda
4 kasik olucak

çok ama çook sevindim canım ya inan hep takipteyim seni inş hepimizz bir olup vercez kılolarımızı benımde boy 1. 62 kilomda 80 hangı zayıflama topığindidesiniz inan benimde motıvasyona çok ihtiyacım var ayın 20 sınde koşu bandı alıyorum bir faydası olurmukı ne kadar yapsamkı ama kafaya koydum başaracağım hep beraber başaracağız işin kötüsü benimkinin hiç zayıfla dediğide yok belkide kırmamak için demiyor ama benim en az 15 kilo vermyeye ihtiyacım var

mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,

çooooook güzel haberler bunlar çok sevindim maşallah ama dediğin gibi,yola devam hedef sadece kilo vermek değil kalıcı kilo vermek;

detoks ayranı ,bunu bir ara öğün yerine içebilirsiniz ;

yarım su bardağı az yağlı yoğurt
yarım su bardağı su
az miktarda kıyılmış dereotu,taze nane ve taze maydanoz

bunları blenderdan geçirin,

etkisi;antiseptik,sinirleri yatıştırır,hazmı kolaylaştırır,bağırsak gazlarını giderir

2 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ

malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin
soğumaya yakın yarım demet taze naneile blenderdan geçirin
bu çorbayı haftada iki gün ard arda olsun akşam öğününüzde için

arkadaşlar verdiğim tariflerde eksik veya fazla malzeme olmamalı ve miktarlar bu şekilde olmalı ,kitapta bunu özellikle her tarifte yazmış ,çünkü denenerek bulunmuş,yazılmış tarifler bunlar ve ben de yaptıklarımı yazıyorum zaten
bu çorbayı ben de yarın yapıcam malzemeleri tamamladım bugün :)

Ah be ablacım yaaa...o kiloya gelene kadar hiç mi düşünmedin ben nereye doğru gidiyorum diye...şimdi 2 elmayla rejim yapcana o zaman yediklerini sadece yarısına indirseydin bu duruma hiç düşmezdin...illa eşinin herşeyi yüzüne haykırması mı lazımdı?insan bunu kendi düşünmeli zaten bu halde eşime güzel görünmüyorumdur,biraz dikkat etmeliyim diye...eşin de bi alem yani onca yıl içinde hiç mi belli edilmez?durmuş durmuş da son dakka patlamış yani olcak şey mi? Bence iyice zayıflayana kadar hiç gözüne görünme...karşısına öyle bi çık ki seni tanıyamasın,o lafları ettiğine bin pişman olsun...allah kolaylık versin sana..tabi bi de fazlasıyla irade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…