• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

İşte beklenen son nihayet şey ukalalık yapmak istemem ama daha öncede yazmıştım HADİ ADINI DEĞİŞTİRRRRRRR bu isim artık sana göre değil hangi topiğe geçelim stable girl nasıl ama bu isim bence sana daha uygunn eeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyosun şekerim artık güzel yazılarını birlikte sevineceğimiz yazılarını bekliyorum azmin ve kararlılığın en iyi örneğisinnn SENNNNNN:))))))))):1::1::1::1::1::1: BU ARADA NAZAR DEĞMESİN AMİNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tekrar mı üye olmam lazım bunun için nasıl değiştiricem ki ismimi :) aminnnn canımm nazar değmesin valla iyi gidiyorum şimdilikk :)

Bilemedimki hangi topiğe geçsekki :)

ben demiştim dedim tamda okuduğum anda nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun .. :16:helal olsun kocana iyi yaptı bak sende sakın bırakma haklı çıkarma onu:20:.. sen yanımdayken daha iyi yapıyorum de..
ayran detoksunu kesinlikle yap
kilo veriminin yavaşladığı hatta durduğu anlarda.. şok etkisi yapıyor ödemi tamamen atıyor..

Çook saol canımm bırakırmıyım canım hayatımdaki en önemli konu şuan kilo vermekk :)

canım yaaa çok sevindim biliyordum böyle olacağını dayanamadı işte :) inşallah daha çok aşık olur sanaaa :)

Ama bir ay iyi dayandı :). 30 kilo gitsin o zaman gör bak neler edecem ona ben :)

çok sewindim gerçekden bu erkekler böyle işte çok akıllılar ama seni çok sewio ayrılmak istemedi belliki başka çareside kalmadı aklını başına getirmek için hak veriorum eşine yoksa bence tatlı tatlı sölemekle bi ayda bu kdr kilo veremezdin seni üzdü ama değdi bence bu yola baş koydun artık zayıflıcaksın dead girl 10 gün içinde bende doğum yapıcam ve bende zayıflıcam seninle=)bende 100 oldum sannrm

Kesinlikle katılıyorum canım tatlı tatlı söyleseydi kesin bir ayda bu kadar kilo veremezdim az az gittiğini görüncede sıkılır bırakırdım iyi oldu böyle yapması aslında 1 ay evliliğe zarar vermez aslında ama genede aklıma geldikçe daha güçlü daha sağlam basmam gerektiğini düşünüyorum adımlarımı. Erkekler aynı diyorum.. Hr şey artık çok güzel placak temiz bir sayfa açtım hayatımda artık :) kitapmı yazmaya başlasamki :)
Selamlar,

hikayenizi ara ara takip ettim. eşine söz verip de bu ara kilo vermesi duraklamış biri olarak yazmaya cesaret edemedim bugüne kadar açıkçası. ama eşinizin sizi sevdiğinden de şüphem yoktu, aksi söz konusu olsa size bu baskıyı yapmak için bile uğraşmazdı. lakin mutlu haberi almışsınız o kadar üzüntüden sonra.

öyle şanslıyız ki bizi seven, ahlaklı eşlerimiz var. Allah nazarlardan saklasın :nazar:
bazı adamlar gerçekten gözünün yaşına bakmadan gidiyor eşleri 10 kg aldığında bile. gitmese bile aldatıyor, türlü kötülükler ediyor...
lütfen kendinize söz verin, zayıflamaya devam etmelisiniz. üstelik sizin bi de çocuğunuz var... ben mutlu ya da hüzünlü anlarımda yine yemeğe sığınıyorum. ama yapmayalım bunu. buraya yazmaya devam edin. biz de size destek oluruz. inşallah 9-10 ayda kurtuluruz bu kilolardan. sağlığınızı da ihmal etmeyin bu arada. o her şeyden, herkesden çok lazım size. Allah yardımcınız olsun, sevgi eksik olmasın inşallah hayatınızdan...

O üzüntü iyi geldi cnım midemi küçülttü en azından :) amin canım allah nazarlardan korusun. Eşimin bana söylediği şey zaten ben her eşyi seninle yaşamak istiyorum bir başkasını istemiyorum demesi beni daha da motive ediyor:) umarım en kısa zamanda şu fazlalıklardan kurtulalım yaaa :)

her şerde bi hayır var işte..
çok üzüldüm çok hırpalandın ama bu üzüntünle kendını yine yemeğe vermek yerıne,spora sarıldın diyete sarıldın
ve sonuc muhtesem,gidişat harika...
aman vazgeçme,bizlerede cok güzel örnek oluyosunnn
daha oncede yazsmıstım,benım eşimde senın eşinin ilk zamanlarındakı hallerınde hala,zayıfla ben baska bı zayıf kadın ıstemıyorum senın zayıflamanı,herseyı senınle yasamak ıstıyorum dıyor..
kulak asmazsamm sanırım benımkıde senın eşin gibi ciddi bir rest çekecekk çünkü bende ara ara umursayıp dıyet yapsamda geri aldım hep
bir ileri,2 geri yani...
neyseee buraya hep yazzz senı okudukça daha cok motıve oluyoruzz
sayende kaç kişi bu yola baş koydu baksana..:)

aynen öyle canım benden resmen bi insan daha çıktı yürüyüş yapmayı sakın ihmal etme sabah akşam bir saat şart

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
he he he:46::46::46: Yaşasın bu senin başarın. diyetine devam et ve dediğin gibi mutlu mutluuuuu:21:
Kendi sağlığın için, güzelleiğin için, gençliğin için...bunları örten yağlara hayır:kkk: aynaya bakmaktan soğutan kilolara hayır:kkk:
elveda şalvar gibi donlar:ssz::kkk: kendi kilosuna bakmadan ha bire eleştiren akıl veren dırdırcılara hayır:kkk: İncecik bele evet, 38 bedene evet, kıskanılmaya evet, başarmaya evet, sağlıklı beslenmeye evet, yürüyüşü alıkanlık yapmaya evet, yeşil çaya evet5, su içmeye evet, kısacası bütttttüüüün iyilkilere evet:72: coştum:32::29:

dün tesadüfen kandime diyet listesi ararken başlığınız dikkatimi çekti ve çok etkilendim.sizi bu kısa sürede katettiğiniz mesafeden dolayı tebrik ediyorum.
ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum malesef.ben 13 yıllık evliyim.ve birçok başarısız denemem oldu benim de.sonra başka sorunlar da eklendi.ve kabullendim.ama önceki gece kızım fotoğraflara bakarken babamın yanındaki gelin kim anne dedi ve yıkıldım...siz bana yol oldunuz.şimdi bende bi başlık açıp sizlerle birlikte bu yolculuğa çıkmak istiyorum.saatlerdir üye olmaya çalıştım.sonra baktım ki ben zaten çok önceden üye olmuş ama faydalanmamışım.lütfen bana da destek olun da kurtulalım şu yağlardan..

Evet yaa hangi topiğe geçelim bende bilemedim burada da moralim bozuluyor burada kalmayalım :))
canım bence sen kendine diyet günlüklerinden bir günlük aç ve ordan devam edelim.çünkü zaten belirli bir takipçin var,başkasının günlüğünden devam etmen gereksiz.burayada açtığın yeni günlüğünün linkini yazarsın seni kolay bulurlar:34:
bu link günlük açma linki oradan açarsın günlüğünü:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/

ismine gelince bence değiştirme seni böyle tanıdık,resmini değişirsin:34:

birde cuma zayıflama yarışmaları var,her cuma birilerine hesap verme duygusu insana kilo verdirtiyor:1: tavsiye ederim:40:
8.takım cuma yarışması kaptanıyım,seni aramızda görmekten mutlu olurum.hem günlüğün olur,hem bizimle yarışırsın.takımda ben 90 kiloyum,112,113,84 kilo arkadaşlarımızda var seninle kilolarımız hemen hemen aynı,o yüzden takımca birbirimize daha bi destek olabiliyoruz.bekliyorum tatlım:16:
buda takım linki gelip merhaba diyerek bize katılabilirsin:54:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7555.html

Tekrar mı üye olmam lazım bunun için nasıl değiştiricem ki ismimi :) aminnnn canımm nazar değmesin valla iyi gidiyorum şimdilikk :)

Bilemedimki hangi topiğe geçsekki :)

Ya canım valla hergün seni takip ediyorum başka yerlerde bulamazsam üzülürüm inan seni bulacağım yerde ol :))) artık senden süper haberler bekliyorum bende zayıflamaya çalışıyorum ama çok yavaş oluyor ya yarın doktora çıkacağım testler için bakalım ne olcakk neyse bak bir daha söylüyorum ya burda kal yada olacağın yeri bildir eeeeeee benim gibi bir sürü sıkı takipçin hatta ben seni tanımıyorum ama arkadaşım gibi senin yazılarını okuyup konuştuğum ve yazı yazdığım için arkadaşım olarak görüyorum habersiz bırakma (bu arada oğlum 18 'ine dün girdi anne tanıyomusun sen bu bayanı ne çok konuşuyorsun pc başında sanki karşında diyor:1::1:) seni kararlığından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum cnmmm

Çok konuştum anlattım yemek yemediğimi kg kaybettiğimi görüyor ama çok geç diyor zamana ihtiyacım var diyor. Az önce kaç gündür yemek yemiyorsun diye sordu 3 dedim hiç bir şey demedi umrunda bile değilim sanırım evliliğimiz bitti :( ama gitmiyor da... Kızlar hayatımda hiç bu kadar küçülmemiştim canım yanıyor zaten yemek yemek de istemiyorum o olmayacaksa yaşamanın da anlamı yok zaten

aç kalarak kilo verme .. yardım al.. bünyen zayıf düşer.. eşin seni deniyor olabilir. kilo vermen için.. öyle değilse bile sen öncelikle kendin için buna karar ver. düzenli beslenme ve spor yardımıyla kilo vereceğine inanıyorum.. Allah yar ve yardımcın olsun. Eşin için de mücadele et. Ama sağlığından olma

canım bence sen kendine diyet günlüklerinden bir günlük aç ve ordan devam edelim.çünkü zaten belirli bir takipçin var,başkasının günlüğünden devam etmen gereksiz.burayada açtığın yeni günlüğünün linkini yazarsın seni kolay bulurlar:34:
bu link günlük açma linki oradan açarsın günlüğünü:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/

ismine gelince bence değiştirme seni böyle tanıdık,resmini değişirsin:34:

birde cuma zayıflama yarışmaları var,her cuma birilerine hesap verme duygusu insana kilo verdirtiyor:1: tavsiye ederim:40:
8.takım cuma yarışması kaptanıyım,seni aramızda görmekten mutlu olurum.hem günlüğün olur,hem bizimle yarışırsın.takımda ben 90 kiloyum,112,113,84 kilo arkadaşlarımızda var seninle kilolarımız hemen hemen aynı,o yüzden takımca birbirimize daha bi destek olabiliyoruz.bekliyorum tatlım:16:
buda takım linki gelip merhaba diyerek bize katılabilirsin:54:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7555.html

evet nickini değiştirme, deadgirl ama nasıl dead girl: beynindeki şişman kız ölüyor asıl sen yani zayıf-sağlıklı güzel SEN bu sayede ortaya çıkıyor.

ender Saraç'ın artık ruhunu da besle isimli kitabını okuyorum. Allahın güzel isimlerinden bahsederken el kahhar, El cabbar, El müzill, Ed Darr gibi dara düşürücü, yıkıcı, kahredici esmalardan ve kul için gerekliliğinden bahsediyor. Verdiği örnek çok güzel, bir gecekondu mahallesini modernleştirmek için o gece konduların yıkılması gerekir. yıkılacak ki yerine modern siteler kurulsun. şimdi sende de öyle oldu. kocanın :22: dili ile 1 ayda belki bir gecede seni yıktı bitirdi ki yeni Sen'in inşasına bir an önce başla...

slm canim ara ara okudum güzel haberlerinede cok ama cok sevindim :16:bu aralar yogun oldugum icin pek giremiyorum ama takip ediyorum seni ve sonunda 100 ün altinda olacaksin fazlasiyla biliyorum :29:kendine iyi bak :16::16::16:

Konunu ilk actiginda okumustum, o zaman uye degildim cvp yazamadim. Esin bilerek boyle yapiyor, zayiflaman icin motive olman icin yapiyor diyecektim, gercekten de oyleymis :) cok mutlu oldum senin adinda, mutluluklar ve basarilar dilerim canim. Iradene sahip cik, hersey guzel olacak.

Bence esin seni korkutmaya calisiyorki kilo ver diye. Bu sekilde seni hirslandirmaya calisiyor sanirim. Hicbirsey yemeyerek kilo versende kalp veya tansiyon hastasi olursun. Ben madensuyu iciyorum limonlu cok faydasini gordum. Ama midem hic bos kalmiyor. Kahvaltini guzelce yap. Ekmek peynir zeytin filan. Oglen ve aksm corba izgara et meyve sebze. Haslanmis yumurta tok tutar sabahlari ye bi tane. Her ogunden sonra madensuyu ic sade olandan. Icine limon kat. Abur cubur yeme hamur isi yeme. Kepek ekmek ye. Acikinca meyve sebze ye valla bir ayda neler olur neler.

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))

bugün aldığım en güzel haber .. canım benim işte buna çoook sevindimmmmm =))
1 ay kısacık bi süre ve seni kamçıladı üzülmelerini unut ve mutlu sağlıklı güzel günlere odaklan =)) aşkla kalllllllll !!

bizim motıvasyon kaynagımız nerelerde yahu
haber alan varmı??
hergün mutlaka ugrardı??

Tatlım öncelikle durumuna çok üzüldüm. Hepimizin hayatımızdaki kişilere karşı sorumluluklarımız var hem iç güzelliğimiz hemde dış güzelliğimiz önemli. Sen evlendikten sonra kendini salmakla büyük hata yapmışsın öncelikle kendini de sorgulamalısın. Büyük ihtimalle eşin bak dikkat et, sağlığın bozulcak gibi şeyler söylerken senin kalbini kırmadan zayıflamanı istediğini belli ediyordu ama sen anlamadın sanırım. Ama hiçbirşey için geç değil! Önünde aylar bile olsa sen hedefine ulaşabilirsin ama doğru yolla ulaşmalısın. Acele etme . Acele verilen kilolar ya kas ya da sudan gidiyor. Yani günde elma ile beslenmen korkunç bir durum ve farkında olmadan vücuduna korkunç zararlar veriyor olmalısın. Neden bir diyetisyene gitmiyorsun? Senin metabolizmana uygun bir beslenme düzeni verir sende ona göre hareket edersin. Kendini parçalasanda öyle ayda fit olamazsın dediğim gibi o verdiğin kiloda kas ve su kaybı ve bunlar çok büyük zararlar verir sana. Bu diyet aşamasında bir de psikoloğa danış ki bu süreç senin için manevi yönden kolaylaşsın. Eğer eşinin sabrı yoksa sen diren ve vazgeçme ama doğru yolla çabala. Mantıklı ve emin adımlarla ilerle. Dilerim amacına en sağlıklı yoldan ulaşıp evliliğini kurtarırsın.

Back