İşte beklenen son nihayet şey ukalalık yapmak istemem ama daha öncede yazmıştım HADİ ADINI DEĞİŞTİRRRRRRR bu isim artık sana göre değil hangi topiğe geçelim stable girl nasıl ama bu isim bence sana daha uygunn eeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyosun şekerim artık güzel yazılarını birlikte sevineceğimiz yazılarını bekliyorum azmin ve kararlılığın en iyi örneğisinnn SENNNNNN:))))))))) BU ARADA NAZAR DEĞMESİN AMİNNNN
Tekrar mı üye olmam lazım bunun için nasıl değiştiricem ki ismimi :) aminnnn canımm nazar değmesin valla iyi gidiyorum şimdilikk :)
Bilemedimki hangi topiğe geçsekki :)
ben demiştim dedim tamda okuduğum anda nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun .. helal olsun kocana iyi yaptı bak sende sakın bırakma haklı çıkarma onu.. sen yanımdayken daha iyi yapıyorum de..
ayran detoksunu kesinlikle yap
kilo veriminin yavaşladığı hatta durduğu anlarda.. şok etkisi yapıyor ödemi tamamen atıyor..
Çook saol canımm bırakırmıyım canım hayatımdaki en önemli konu şuan kilo vermekk :)
canım yaaa çok sevindim biliyordum böyle olacağını dayanamadı işte :) inşallah daha çok aşık olur sanaaa :)
Ama bir ay iyi dayandı :). 30 kilo gitsin o zaman gör bak neler edecem ona ben :)
çok sewindim gerçekden bu erkekler böyle işte çok akıllılar ama seni çok sewio ayrılmak istemedi belliki başka çareside kalmadı aklını başına getirmek için hak veriorum eşine yoksa bence tatlı tatlı sölemekle bi ayda bu kdr kilo veremezdin seni üzdü ama değdi bence bu yola baş koydun artık zayıflıcaksın dead girl 10 gün içinde bende doğum yapıcam ve bende zayıflıcam seninle=)bende 100 oldum sannrm
Kesinlikle katılıyorum canım tatlı tatlı söyleseydi kesin bir ayda bu kadar kilo veremezdim az az gittiğini görüncede sıkılır bırakırdım iyi oldu böyle yapması aslında 1 ay evliliğe zarar vermez aslında ama genede aklıma geldikçe daha güçlü daha sağlam basmam gerektiğini düşünüyorum adımlarımı. Erkekler aynı diyorum.. Hr şey artık çok güzel placak temiz bir sayfa açtım hayatımda artık :) kitapmı yazmaya başlasamki :)
Selamlar,
hikayenizi ara ara takip ettim. eşine söz verip de bu ara kilo vermesi duraklamış biri olarak yazmaya cesaret edemedim bugüne kadar açıkçası. ama eşinizin sizi sevdiğinden de şüphem yoktu, aksi söz konusu olsa size bu baskıyı yapmak için bile uğraşmazdı. lakin mutlu haberi almışsınız o kadar üzüntüden sonra.
öyle şanslıyız ki bizi seven, ahlaklı eşlerimiz var. Allah nazarlardan saklasın
bazı adamlar gerçekten gözünün yaşına bakmadan gidiyor eşleri 10 kg aldığında bile. gitmese bile aldatıyor, türlü kötülükler ediyor...
lütfen kendinize söz verin, zayıflamaya devam etmelisiniz. üstelik sizin bi de çocuğunuz var... ben mutlu ya da hüzünlü anlarımda yine yemeğe sığınıyorum. ama yapmayalım bunu. buraya yazmaya devam edin. biz de size destek oluruz. inşallah 9-10 ayda kurtuluruz bu kilolardan. sağlığınızı da ihmal etmeyin bu arada. o her şeyden, herkesden çok lazım size. Allah yardımcınız olsun, sevgi eksik olmasın inşallah hayatınızdan...
O üzüntü iyi geldi cnım midemi küçülttü en azından :) amin canım allah nazarlardan korusun. Eşimin bana söylediği şey zaten ben her eşyi seninle yaşamak istiyorum bir başkasını istemiyorum demesi beni daha da motive ediyor:) umarım en kısa zamanda şu fazlalıklardan kurtulalım yaaa :)