- 24 Aralık 2014
- 5.015
- 6.752
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bu bana zarar veriyor maalesef gamsiz olabilsem keskeNe kadar ince düşüncelisiniz valla helal olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bana zarar veriyor maalesef gamsiz olabilsem keskeNe kadar ince düşüncelisiniz valla helal olsun
Insallah tesekkurler cevabiniz icinBebekte besin alerjsini anlamayacak derinlikte bir cehalette değillerdir bence.
Düşünmeyin bile.
Tam aksine, sizi ağırlamak için hazırlanan insanlara ek bir yük yüklemeden sessizce kendi çözümünüzü oluşturup gittiğiniz için, takdir etmeleri lâzım. Tabağınıza getirdiklerinizi koymalarını rica edersiniz, birlikte yer içersiniz.
Başkalarının ne dediğini bu kadar önemsemeyin bence, inanın size zarar.Hani ilk defa gidicem ya ailesi sonra demesin senin bu görümceyle isin var yemedi bile vs vs cok cekiniyorum
O da risk cünkü yumurta sürülmüş börekle sürülmemis bırek ayni firinda pisince bile siniyor bulas riski oluyor misafirlikte bilemem ki ayni mi pisti ayri mi umarim mimlenmeden atlatirim bu ziyaretiBence direkt kendi yemeğini götürmek ayıp olabilir onlar da ikramlar yapar çünkü bir sürü .
Telefonla arayıp hal hatır sorun tekrar ve yemek getirsem uyar mı bize ekstra menüyle sizi uğraştırmak istemiyorum diye söyleyin nezaketten ,zaten hayır demez bence ama en azından saygıdan söylemiş olursunuz.
Kızın da kötü niyetle alerjiyle uğraşan anneye anlayışsız tutum sergileyeceğini sanmıyorum.
Oncesinde alerjiden dolayi 3 yil diyet uyguladik büyük kızıma parklarda cikciklayanlar mi dersin uzayli görmüs gibi bakanlar mi dalga gecenler mi neler nelerBaşkalarının ne dediğini bu kadar önemsemeyin bence, inanın size zarar.
Büyük kizim da 3 yil diyet yapti 3 yil saklama kaplariyla dolastim cikciklayanlar mi ararsiniz dalga gecenler mi azicik ver bir sey olmaz diyenler ve tesebbüs edenler mi o yüzden artik yildım insanlardan inanin herkes anlayisli degil keske olsalar bildigim icin cekiniyorum.Umarim tanisacagimiz insanlar oyle degillerdirSizi kırmak istemem ama konu açmak için açtığınızı düşünüyorum. Diğer konuları da bilerek.
Dümdüz çocuğumda alerji var diyeceksiniz yani. Bunun nesini soruyorsunuz
O tarz insanlar melek olsan şeytan derler çocuğun alerjisi için dikkat etmenizi cıkcıklayacak insanları neden umursuyorsunuz ben olsam onlarla bir daha bir araya da gelmemBüyük kizim da 3 yil diyet yapti 3 yil saklama kaplariyla dolastim cikciklayanlar mi ararsiniz dalga gecenler mi azicik ver bir sey olmaz diyenler ve tesebbüs edenler mi o yüzden artik yildım insanlardan inanin herkes anlayisli degil keske olsalar bildigim icin cekiniyorum.Umarim tanisacagimiz insanlar oyle degillerdir
Çok saçma olmuş . Başkalarının düşünceleri sizin evladınızdan değerli mi,? Ben gittiğim yerde tv bile kapattırıyorum çünkü benim çocuğum ekran görmeden büyüyor. Evladım herşeyden değerlidir. Gerekirse geçer kendim pişirir yine de evladımın sağlıklı beslenmesini sağlarım hiç kimsenin ne dediğini umursamadan sadece evladınızı düşününKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Gittigim yer haliyle ilk defa gittigim bir yer olacak ikramlarda o var mi bu var mi öyle mi böyle mi diye sormak yerine kendim götüreyim diyorum.Belki kiz anlar ama ailesi ne düsünür bilemiyorum basima gelmeden önce ben de bilmiyordum alerjik bebegin ne demek oldugunu.Görümce etiketi üzerimdeyken bir sey begendiremedik yaninda getirmis desinler de istemiyorum kıza yiyebildigim seyleri saysam o da ayıp olur gibi sanki.Kimseyi kirmadan ilk görüsmede dikkatleri üzerime cekmeden nasil hareket etmeliyim ? Baskasina fikir vermeye gelince veriyorum is kendime gelince kafam duruyor
Yok sıkıntı olmaz. Kardeşin önceden bilgi verebilir. Ablamın görümcesi çölyak hastasıymış daha önce hiç duymamıştık (12 sene önce) geldi hiçbir şey yemedi. Hiç de sıkıntı yapmadık üzüldük. Hatta ikinci gelişlerinde ona özel yemek yapan bir yerden onun için aldıkKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Gittigim yer haliyle ilk defa gittigim bir yer olacak ikramlarda o var mi bu var mi öyle mi böyle mi diye sormak yerine kendim götüreyim diyorum.Belki kiz anlar ama ailesi ne düsünür bilemiyorum basima gelmeden önce ben de bilmiyordum alerjik bebegin ne demek oldugunu.Görümce etiketi üzerimdeyken bir sey begendiremedik yaninda getirmis desinler de istemiyorum kıza yiyebildigim seyleri saysam o da ayıp olur gibi sanki.Kimseyi kirmadan ilk görüsmede dikkatleri üzerime cekmeden nasil hareket etmeliyim ? Baskasina fikir vermeye gelince veriyorum is kendime gelince kafam duruyor
bu sağlık bunu anlamayacak kapasitede insanlarsa bence bi zahmet onlar endişelensinler görümcem beni yanlış tanır mı diyeO da risk cünkü yumurta sürülmüş börekle sürülmemis bırek ayni firinda pisince bile siniyor bulas riski oluyor misafirlikte bilemem ki ayni mi pisti ayri mi umarim mimlenmeden atlatirim bu ziyareti
Hayir niye takildiniz ki şimdi buna zaten strestesiniz.Kardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Boşuna bu kadar kasmıssınız, açıkçası ben böyle biseye takılmaz hatta kendim yardımcı olup ona göre bir menü hazırlardım ...Kardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Olur mu çok önemli bir müessese bu görümcelikNe kadar takıldınız bu görümcelik meselesine.
Size bahane bulacak olan gözünüzün üzerinde kaşınız olmasından ötürü de bulur zaten, yapacak bir sey yok.
Biraz rahat olun, durumunuzu anlatin, yanınıza götürün yiyeceklerinizi, ikramlara göre izah eder onları yersiniz. Olumsuz düşünecek olan da düşünsün böyle bir konuda, cokta önemli değil.
ben bebegim icin her yere yemek goturuyordum, kimse de bir sey demedi. hala da kucuk cocuklarimi yedirip misafirlige goturum, orada kafam rahat olsun diye. kimsenin takacagini zannetmiyorumKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.