• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

arkadaşlar küçük çocuğum var 2 yaşında müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam ...eminim okuduğunuz şeyler ama denememiş olabilirsiniz ben denedim ...

Merhaba arkadaşlar, eşim evde olduğu için oturup uazamıyorum oturduğum zaman sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi tip tip bakıyor. Şuan neden hala 109 da takılı kaldım diye sinir krizinde bu sabah 108,8 ü gördüm dedim bakıcam dedi peşimden banyoya geldi baktık 108.9 çıktı yaa yalancı öıkarıyor bu tartı beni. Beyefendinin hesaplarına göre şimdiye 105 olmalıymışım sporu yeterince yapmıyormuşum. Ee ne yapayım dün beni babasıgile gönderdi orada nasıl spor yaparım. Durumumuz aynı yüzüme bakmıyor elime dokunmuyor. 1 ay oldu böyleyiz. Birde çok uuduğumdan şikayetçi 9 da uyanıyormuşum benim 6 da uyanmam gerekiyormuş. Bazen dili düşüyor konuşuyor bazen hiç konuşmuyor. Bu sabah kahvaltısını kendi hazırladı. Minnetim yok sana mı demek istiyor anlamadım. Şimdilik birisi yok hayatında bundan eminim. Telefonunu geçen gün ele geçirdim tek konuştuğu kişiler kardeşleri babası ve iş yeri. Sms lerdede bir şey yok ama hene de köşe bucak kaçırıyor telefonunu bir haftadır evde ve bana gınanalar geldi önümüzdeki hafta da evde bakalım ne yapıcaz gelişmelerden ara ara haberdar ederim hepinizi çoooookkk öpüyorummm grşşş

Merhaba arkadaşlar, eşim evde olduğu için oturup uazamıyorum oturduğum zaman sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi tip tip bakıyor. Şuan neden hala 109 da takılı kaldım diye sinir krizinde bu sabah 108,8 ü gördüm dedim bakıcam dedi peşimden banyoya geldi baktık 108.9 çıktı yaa yalancı öıkarıyor bu tartı beni. Beyefendinin hesaplarına göre şimdiye 105 olmalıymışım sporu yeterince yapmıyormuşum. Ee ne yapayım dün beni babasıgile gönderdi orada nasıl spor yaparım. Durumumuz aynı yüzüme bakmıyor elime dokunmuyor. 1 ay oldu böyleyiz. Birde çok uuduğumdan şikayetçi 9 da uyanıyormuşum benim 6 da uyanmam gerekiyormuş. Bazen dili düşüyor konuşuyor bazen hiç konuşmuyor. Bu sabah kahvaltısını kendi hazırladı. Minnetim yok sana mı demek istiyor anlamadım. Şimdilik birisi yok hayatında bundan eminim. Telefonunu geçen gün ele geçirdim tek konuştuğu kişiler kardeşleri babası ve iş yeri. Sms lerdede bir şey yok ama hene de köşe bucak kaçırıyor telefonunu bir haftadır evde ve bana gınanalar geldi önümüzdeki hafta da evde bakalım ne yapıcaz gelişmelerden ara ara haberdar ederim hepinizi çoooookkk öpüyorummm grşşş

Canım kilo vermeler zaman zaman durabilir sürekli aynı hızda kilo vermek çok mümkün olmuyor :( Gün içinde ne yediklerini, sporunu falan yazabilirsen daha iyi yorumlayabiliriz tabi. Bunun dışında eşinle ilgili ben gerçekten çok kıskanç oldugunu düşünüyorum, ayrıca kendisi telefonla ugraşırken sorun olmuyor sen bilgisayarla ugraşınca neden sorun oluyor anlamış değilim. Tavırlarına aldırma, zaten hayatında birisi olsa senin üzerine bu kadar gitmez, kilona sporuna bu kadar takılmazdı bana kalırsa.

arkadaşlar küçük çocuğum var 2 yaşında müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam ...eminim okuduğunuz şeyler ama denememiş olabilirsiniz ben denedim ...

Bende merakla bekliyorum yazacaklarını ltfen hemen yazda 2-3 haftaya kocacım şehir dışından gelecek az da olsa kilo vermek istiyorum o gelene kadar değişiklikleri hemen farkeder çünkü hadi şeker otur pc başına yaz bakalım şu püs noktaları bekliyoruzzz.))):46::46::46::46::46:

cnm nasılsın ? yeni haberlerini bekliyorumm

Canım yaşadıklarını dehşet içinde okudum. Kocan kötü davranıyor sana ya hani zayıflaman için hiç düşünmüyor mu acaba sen zayıfladıktan sonra onu isteyecek misin diye erkekler neden ömür boyu onlarla olacağımızı sanıyor yani onlar soğuyor da biz soğumuyor muyuz... Moralini sakın bozma kısa zamanda ne kadar kilo vermişsin sen çok güçlü bir kadınsın afedersin ama o gerizekalı kocan düşünsün sen zayıfladıktan sonra. Tamam erkekler yüzeysel düşünür çoğu zaman. tamam zayıf bir kadın görmek istiyor yanında ama bu şekilde mi olur bu arkadaşım böyle olmaz sen aynısını yapsaydın ne yapardı. hırsını kaybetme sakın 55 de olursun 50 de olursun sen bu arada senin sayende bende spora başladım 1 haftadır yürüyorum. Eşimle tanıştığımda 47 kiloydum 1 senelik evliyim onunla birlikte 71 kilo oldum o da aldı 20 kilo o yüzden zayıfla diyemiyor bana ama senin hırsın beni de etkiledi. Düşün yani hem kendi hayatını düzene sokuyorsun hem de başkalarına örnek oluyorsun. O adama fazlasın sen canını sakın sıkma

bosver canim sen onun cenesini duymamazliktan gel.birde bayanlara dirdir eder derler.allah yardimcin olsun su tatil bitsede tam gaz devam etsen sporuna.bence gayet iyi gidiyosun herzaman hizli kilo verecek deilsin yavas ver saglam olsun alma geri verdiklerini.takipteyim seni..

bence ilk etapda çok güzel kilo verdin bundan sonrada yavaşlayıversin olsun haftada 1 kilo versen normal ayda 4 5 kilo vermek normal.bence sıkma canını yeşil çay falan içiomusun sabahları aç karına yarım limon sıcak su çay bardağında on numara kilo verdirmişdi bana.

tüm yorumları okumadam eminim söyleyeceklerimi söylemişlerdir ama bir destekçin daha var sitede:)
bence eşin gaza getirmek için yapmış.yönteminin doğruluğu tartışılır ama sonuçç aldırdığı kesin değil mi? 20 günde 14 kilo vermişsin inşaallah bi o kadar daha verince seninki kedi gibi yanaşır bak görürsün:)

esin ise gidiyor nezaman kalktigini söyleme bari hay allah uyuduguna da karisiyor anam bu adam :52: olsun canim sen yinede devam et morelini bozma yine gitmeye devam eder kilolar masallah sana 123 den 108 kiloya düsdün biriki haftada harikasin sen :46::nazar:

canımm yazdıklarının birçoğunu okudum Allah yardımcın olsun ,biz bayanlar ince ruhluyuz ,hele ki söz konusu kilo olunca daha da kırılganız,eşin biraz fazla abartıyor ,ilişki yıpranıyor sanki,tamamen onun istediği hale dönünce ,o da eski haline mi dönecek?senin kırgınlıklarını nasıl düzeltecek ?yine de bence çok çok güçlüsün :46::46::46::46: bende doğumdan sonra saldım kendimi 90 kiloyum sanırım benimde hırslanmam için böyle birşeye ihtiyacım var:33::33::33::33:

Ah canım sorma benimkide söyledi söyledi söyledi hep uzaklaşmaktan korkuyorum da demişti ama dediğin gibi başlıyordum devamı gelmiyordu üstüne de kilo alıyordum şimdi son şansım sanırım bu artık. Ona kızmıyorum sende seninkine kızma haklılar her şeyi bizimle yaşamak istiyorlar çünkü kalbimizi seviyorlar ama yanlarına yakıştıramıyorlar çünkü eşime göre ben 50 yaşında bir kadın gibiyim kendisi uzun boylu çok yakışıklı be acayip fit biri. Bense yanında annesi gibiyim :( dün bana dediki insanlar yürürken bize bakıyorlar. Ne kadar üzüldüm ne kadar aşşağılanmış hissettim kendimi anlatamam... Başarıcam bu sefer başarıcam canım hadi el ele verelim. Dünyanın iyiside olsa erkek erkektir... Kendimiz için zayıflayalım..[/QUO

biran düşündüm benim eşimde hiç karışmaz kiloma ben evlenirkende balık etliydim hiç zayıf olmadım ,şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca acabaaa aklından geçiriyormudur?benim eşimde evlendiği kiloda yıllar onu değiştirmedi hala damat takımı olur:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum çok teşekkürler gerçekten destekleriniz benim için çok önemli. Eşim dediğim gibi bazen ilgili bazen soğuk ruh hali değişip duruyor her gün kilomu soruyor strese sokuyor... Hesaplar yapıyor 100 e şu kadar var 95 e bu kadar var. Sabah amerika ya iki kişi uçak bileti otel falan filan dahil 4000 lira dedi iyiymiş dedim evet gitmemiz lazım artık gezmemiz gerekiyor dedi. ( bunlar bizim iyi günlerimizdeki oturup hayal kurduğumuz şeylerdi) sonra bir anda durdu bir şey aklına gelmiş gibi ama senin bu kilonda olmaz kilo ber dedi gıcık oldum gene kalktım spora... Yani anlamıyorum onsuz hayatın planlarını yapmam gerektiğini söylerken bir anda amerika tatili ne alaka dengesiz şey. Beni her geçen gün daha da kaybedecek akılsız bilmiyor bunu... İnanırmısınız 1 ay da çok güçlendim kilolar da gittikçe kendime geliyor. Yemek yememek çok güzelmiş ağırlık yok hiç vücudumda midemde. Midem bir rahatki geceleri de çok rahat uyuyorum. Kızlar lütfennn ama lütfen kilonuz daha da artmadan kilo verin benim gibi laflar işitmeyin. Dünyanın iyisi de olsa erkek erkektir. Ve malesef erkekler saçını süpürge eden tutumlu kendini ailesine adayan kadınları sevmiyor. O devir annelerimiz nenelerimiz devriydi şimdiki gençlik bakım ve güzellik istiyor sadece. Aman evime bir şey alayım ne gerek var maniküre pediküre derdim. Şimdi kocam diyorki bakımsızsın eve ben alırım her şeyi sen onları yaptıraydın .... Kendinize bakın aylık bakım masraflarınızı söke söke alın kocalarınızdan anam epey feminist oldum ya ben :)))

belki birileri söylediklerime kızacak ama benim anladığım bişey varki ..
erkekler hükmettiklerini sandıkları kadınları daha çok seviyor8lar
yani istiyorlarki kontrol edebilsinler.. ama farkında değillerki bizi en çok kontrol ettikleri zamanlarda bile biz onları kontrol ediyoruz..
eşinle ilgili bi kaç şey takıldı kafama .. durup durup kardeşlerini bile benden çok dinliyorsun diyor.. demekki sana sözünü dinletemediği için hırslı.. yani senin onu takmadğını doğal olarakta onu sevmediğini düşünüyodr.. çünkü erkekler yüzeyseldir.. senin vazgeçmenden korkuyor.. sanırım bu kadar hırslı hiç görmemişti seni.. ama bir taraftanda seni merak ediyor senle ilgili hayaller kuruyor.. eşin numara yapıyor kesinlikle ben adım gibi eminim artık..
yoksa şimdiye kırk kere boşanırdı..
bide haksızmı eşin.. bence pek değil.. düşünsene daha kaç yıl o kadar kiloyla yaşayacaktın canım.. bi süre sonra vucudun alarm vermeye başlayacaktı.. hastalıklar.. hareketsizlik.. nefes alamama.. eee sonra.. kendine yük olmaya başlayacaktın eşini bırak..
ha bide aklıma ne geldi.. belki eşin ikinci bir çocuk istiyordu.. ama o kiloyla nasıl hamile kalacaktın.. yani ihtimal çok..
ben zayıflayınca eski ben olurmuyum ona karşı diyorsun..
bilmem ama o senle beraber kendini de cezalandırıyor.. sana yaklaşmak seni aramak istiyor ama hırsını kaybedersin diye yapmyor anladığım bu .. bence tamam bu kadarı olmamalı ama eşinee teşekkür edeceksin zayıfladığında..
ve bu yaptıkları belkide bi kaç yıl sonra karşına çıkacak bir çok hastalık karşısında senin ona niye destek olmadın niye zayıfla demedin demenden daha karlı olacak.. karşı komşum..sanırım 100 ün üzerinde boyuda 155 anca anca var.. eşi oturdukları her yerde resmen aşağılıyor onu hatta bi kere beraber otururken böreği önünden aldı.. okadar kötü oldum ki o ise hala yeme derdinde.... ben .. yapma yalvarırım dedi.. eşimede bıktım demiş ne yapsam vazgeçmiyor yemekten sevemiyorum onu böyle demiş.. eee kim hatalı.. bilemedim.. yani .. bence senin için yapıyor belkide seni kaybetme pahasına ama senin için..

konuyu baştan sona olmasa da idrak edecek kadar okudum.. eşinizin bir kaç sözü dikkatimi çekti "ben çok ağladım şimdi sen ağla" mesela bu çok anlamlı bir mesaj.. Şuan derdi size bu şekilde kilo verdirmek diğer şekillerde denemiş ve başarılı olamamış anladığım kadarı ile.. Empati yapın..

Aşırı kilolu olsaydı eşiniz, siz normal kiloda olsaydınız.. cinselliğinizden sosyalliğinize kadar her türlü etkilenirdiniz ve siz de kilo vermesini isterdiniz... Ben burda acımasız bir erkekten çok kırılgan bir erkek görüyorum.. İyilikle denedim yapmadın al sana kötülük dercesine.. Ve ne olursa olsun bakımlı olmak ZORUNDAYIZ erkekler de olmak ZORUNDALAR.. Birbirini arzulayan, isteyen, seven, aşık olan çiftler olarak devam edebilmemiz için bu şart..Ha bir hastalığınız vardır veremiyorsunuzdur o ayrı, ama kilolu olmak bakımsız olmak anlamına gelmiyor..

Ben de yeni evlendim üstelik şuan hamileyim, balık etli bir hatundum ama hamilelikle birlikte NE KADAR DİKKAT ETSEM DE kilo alıyorum ve "amaann çocuğum sağlıklı olsun da" diyemiyorum. Onun sağlığına Rabbim karar verdi kaderine yazdı zaten, ben hem ona iyi bir anne hem de eşime iyi bir eş olabilmeliyim. Ye gitsin diye diye şişersem sonrası ne olacak ? Cinsellik hayatımız nasıl devam edecek ? Nasıl bir sağlıklı anne baba örneği olabileceğim çocuğuma.. ?

Eşiniz bir çok kez şansını denemiş ama hep hayal kırıklığına uğramış bir adam olarak bu yolu denemiş, tek şeyi atlamış.. Karşısındaki KADIN..

Bir gün istediği kiloya düştüğünüzde ;O tüm maskelerini atıp "senin içindi" diye size koşarken, kadının o zaman zarfı içerisinde çektiği herşeyi, katlanan özgüveni ile burnundan getireceğini düşünememiş.. Bu da onun hatası.. Bunu yapmak ya da yapmamak sizin elinizde.. Ama ben ne sizi aldattığını ne de boşayacağını düşünmüyorum..

Sevgiler

Son düzenleme:
Haklı canım ben ona haksız demiyorum ben kendime çok kızıyorum bunca sene neden zayıflamadım dşye :( yok tatlım bu sefer pes etmek yok bu sefer bambaşka olacak hep beraber zayıflayacağız. O zaman da biz eşlerimizi beğenmiycez :) kadının azmi erkeği yenecek :)

oncelikle azmin icin tebrik ederim insaallah 60sida gorursun cok zor bir surec Kilo verme sureci erkeklerin geneli kilolu kadin istemiyor kendi esimi soyleyeyim evlendigimzde zayiftim kizimin hamileligde20kilo aldim once onu verdim verir vermez takrar hamile kaldm esimin hep lafi dogumdan sonra verirsin oldu ama oglumda kizimda oldugu gibi kolay veremedim bide ustune dogumda gidenleride aldim esimde cok yiyosun demeye basladi senin miden buyudu artik devamli yiyosun gibi laflar iddeaya girdik 59 kiloyu gorursem istedigim kiyafeti alicak vel hasil erkeklerin geneli yaninda daha zayif bakimli kadinlari istiyolar
bence esin seni deniyor seni cok sewvdigini dusunuyorum [kirmasi hos degil tabi ama]sen gaza gelde kilolarindan kurtul diye kendince Boyle bi strateji uyguluyor bence

dün misafir vardı ,malum bi de çocuk beni bilgisayar başına oturtmuyor uyuttum şimdi yazabildğim kadar yazayım,sonra devam ederim.

eminim bildiğiniz şeyler ama belki uygulamamışsınızdır ;

bikere kafanızda bitirin önce ,ben zayıf biri olmak istiyorum ama önce kendim için vala bu çok önemli eş için,yaz için,düğün için,bayram için değil kendiniz için zayıflamalısınz...

akşam 18:00 den sonra (bir şey hariç) kesinlikle hiçbişey yemek yok çünkü yenilen herşey size yağ olarak geri dönüyor ...gece yatmadan veya saat 10:00 gibi falan EVDE KENDİNİZİN MAYALADIĞI BİR ÇORBA KASESİ YOĞURT) .Ben tek başına yiyemediğim için içine bir küçük salatalık doğruyorum,biraz nane,biraz pul biber ,vala güzel oluyor ,yoğurdun yağ yakıcı özelliği bilimsel olarak kanıtlanmış kızlar

günde iki fincan yeşil çay tabiki şekersiz (bu da yağ yakıyor)

şekeri hayatınızdan çıkarın ,tuzu azaltın (şekersiz,tuzsuz olmuyor demeyin arkadaşlar kilo vermek ve bir daha almamak istiyorsanız bu şart ,ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum )

hazır gıdalar,kola ,kızartma ,şerbetli tatlılar yok ,sütlü tatlı haftada bir oda az

amaaaaa hergün hiç abartmıyorum hergün bitter çikolata yiyebilirsiniz ben yiyorum ,hani küçük karecikler oluyo ya ondan 4 küçük kare :)))

bir süre sonra mideniz küçüldüğü için zaten diyet yapmıyor olacaksınız bu sizin yeme alışkanlığınıza dönüşecek arada yaptığınız küçük kaçamaklar sizi hiç etkilemeyecek

size bir günümü yazayım ;

kahvaltı ;limit yok istediğimi istediğim kadar yiyorum ,kızartma ,sucuk ,börek (sık olamayacak ama ) vs.... yiyorum yani dedim ya bi süre sonra mide küöüldüğü için zaten çok yiyemiyorsunuz ve akşam 18:00 den sonra hiç bişi yemediğiniz için sabah çok aç oluyorsunuz o yüzden limitsiz kahvaltı süper bir armağan oluyor

öğlen küçük bir tabak yaptığınız herhangi bir yemek yanına bol yeşillkli limitsiz salata ,ben ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum bu arada

akşam çorba yanına limitsiz salata ...akşamıda hafif geçirdiğiniz için zaten sabaha çok acıkıyorsunuz ...aralarda özel çorbalar yapıyorum isterseniz paylaşırım ...

aralarda bir meyve olabilir ve benim yaptığım ara öğünler var mesela (detoks ayranı gibi isterseniz paylaşırım )

Selahattin Dönmez in kitabını aldım orada özel tarifler var onlardan da yapıyorum ama her zaman değil yani sürekli diyette olmadan kilo veriyorsunuz yani artık ben öyle hissediyorum az yemeye alıştım midem de ...,karnımın hep inik olması süper oluyo

ve arkadaşlar karnınızı kesinlikle doyurmayacaksınız hep yarı aç olacaksınız

şu anda o Selahattin Dönmez in kitabından bir içecek yaptım onu içiyorum her gün yeşil çay yerine ,her şey aynı anda olmaz sağlıksız .

ve spor tabiki ben düzenli olmasada çocuğumdan dolayı jullian yapıyorum çok iyi tavsiye ederim ,o olmazsa kondisyon bisikleti aldım onu yapıyorum (eğer alacaksanız kesinlikle oturulanlardan almayın ve püf nokta hafif ayarda 30 dakika yapın )

ve ben yapamadığım için çok üzülüyorum siz yapın çooooooooooooookkkkkk faydası var günde 2 saat yürüyün (memleketten uzaktayım çocuğu bırakacak kimse yok maalesef)

şimdilik bu kadar yine yazarım uzun oldu sıkıldınız okurken ...

küçük bir ekleme ;mideyi uzun süre aç bırakırsanız midenin aldığı sinyal şuymuş ;bana yemek gelmiyor depo yapmam lazım ve tabiki bilin bakalım bu ne deposu maalesef yağ deposu ,veriliyo gibi gözüken kilo yağ değil vücudun suyu ,o yüzden uzun süre aç kalmak yok

aaaaaaaaaaaa en önemli şeyi unuttum GÜNDE 2,5-3 LİTRE SU ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ mutlaka içmeniz lazım ...

Son düzenleme:
Back