Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ayda 15 kilo o kdr iyiki tmm sağlıksız kabul ediorum ama çok cazib neler yiyosun yemeklerde anlatırmısın?ne kdr su içiyosun günde kaç saat spor yapıosun
Birde başya kilo çok olunca bu kadar çok gitmesi çok normal daha yağdan gittiğini sanmıyorum bol su gitti sanırım canım1 ayda 15 kilo o kdr iyiki tmm sağlıksız kabul ediorum ama çok cazib neler yiyosun yemeklerde anlatırmısın?ne kdr su içiyosun günde kaç saat spor yapıosun
ah canım senin bu yazdıklarını okudukça cin şeytan tepeme üşüşüyorsenin çabanı görmüyormu bu adam yainsan da biraz merhamet olur düşmanın olsa sana karşı adım attığını görsen insanlık icabı sende adım atarsındeğilki sen onun kaç yıllık eşisin çocuğunun anasısınbak güzelim sayfanı ilk günden beri takip ediyorum ara arada yazıyorum farkediyosundur belki.arkadaşların yüzde sekseni hemfikir ama sen biraz uygulamaya geçemedin sanırım,canım bidenem güzel arkadaşım yüz verme fikrini sorma soğuk davran sallama şu adamıhani yüz verme soğuk davran derken gene yemeğini suyunu önüne koyarsınama muhattap olma be tatlım sen herseferinde yaklaştıkça o seni dahada itiyor dahada soğuk davranıyor hakaret ediyorkendine bunu yaptırtma bu senin elinde diyetini yap sporunu yap evinle yavrunla ilgilen onunda işte yemek vs kıyafet işlerini yap ama yüz göz olma zayıfladımmı yakıştımı diye sorma konuşma,belliki seninkinde deve kini var ve boşan sen boşan ben boşanayım falan böyle muhabbetlerede hiç girme boşanacak adam şimdiye gider boşanırdı ona kendini anlatmaya çalışma tatlım boşuna bazen gün gelir en büyük tepki tepkisizlik olur bu kadınların tabiatına aykırı biraz ama erkekler bizim gibi geniş ince fikirli olmuyorlar sadece neden sonuca odaklanmış oluyor beyinleri, bizse oooo kimbilir öncesi somrası ıncıı cıncıı anası danası nenesi dedesi aldattımı geldimi gittimi gelmişini geçmişini düşünürüz demek istediğim onun davranışlarından anlam çıkartmaya çalışma adam belkide sadece seni zayıflatmak istiyor altında başka hiç sebeb yok ve yııllardır bu gerçekleşemedeiğinden böyle odun bir yola başvurdu,sende onun yolundan git tepkisizleş tatlım ona karşı kaçan kovalanır artık kaçan taraf sen ol babamlara giderim bak ne demek ya çek git defol dedirtecek illa sana işte sen muhatap olmazsan iş bu noktalara gelmez.bak bayramdada bayramlaş falan ama konuşmaya çalışma biraz onun silahlaryla oynama vakti geldi senin için artık bırak o yılsın sana yaklaşsın bırak o sokulsun o konuşmaya çalışsın sen çabaladıkça o seni ittikçe sana hakaret ettikçe işin tadı hergün biraz daha kaçıyor canım bence yuvanı kurtarmak istiyorsan kendini biraz geri çekmenin zamanın çoktan geldide geçiyor aki halde olan sana olacak
arkadaşlar bir haftaya kadar zayıflamam lazım beş kilo iş görüşmem var önerebileceğiniz ne var
Öncelikle son durumu yazmak istiyorum ... Ama öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım yanımda olduğunuzu bilmek beni öyle sevindiriyorki. Anlatamam. Dün yani arife günü ben harıl harl spor yaparken eşim kızla benim babasıgile gitmemizi istedi. Kendisi bayramda gidemeyecekti. Eşim iraz rahatsızlandığı için dün ve bugün baya kötüydü. Ben gidemiycem istersen sen kız gidin dedi. Arayıp duruyorlar dedi. Bende ee sen hastasın seni nasıl bırakayım dedim. Daha iyi olur hem kafa dinlerim hemde dinlenirim dedi. Neyse biz kızımla hazırlandık gittik. İki-üç defa aradı biz oradayken vardıkmi diye aradı ( benim telefonum bozuk olduğu için beni arayamıyor) biz görümcemle spora gitmilştik oradan görümcemi aradı spor yapıyormuymuşum moralim nasılmış iyimiymiş falan. Neyse bugun de sabahtan aradı bayramımı kutladı.. Ben pek yüz vermedim. Seninde kutlu olsun dedim sadece. Erken gel kahvaltıdan sonra gel hemen dedi. Dedim gelemem misafirler geliyor bırakamam böyle evi. Neyse sonra tekrar aradı gelmiyormusun kaçta çıkarsın. Dedim daha çıkamam işim çok... Sonra görümcemi aramış görümcemde yemek yapıyor müsait değil demiş vermemiş telefonu. Morali nasıl diye sormuş görümcemde çok iyi demiş :) sonra bir kez daha aramış bu seferde bulaşık yıkadığımı söylemiş vermemiş :))) saat 5 e kadar özellikle gelmedim 5 ten sonra geldim sarıldı bayramımı kutladı. Nasıl oldun iyimisin dedim. Yemek getirmiştim ona yemeklerden yedi ilaçlarını aldı biraz sohbet falan ettik sonra bugun hiç spor yapmadın spor yap dedi ve eski soğuk hale geri döndük.... Genemi gitsem kayınvalidemlere napsamki :)
Sildim canım posta kutumu. Soğuk davranmaya dayanamıyorum ama deniycem canım. Şimdi kıskanmaz beni belki biliyor sadakatimi ama azıcık zaman geçsin söyle bi iyice zayıflayayım bak gör nasıl kıskandırıcam:)) resim eklemeye hazır değilim canım utanıyorum bu halimden belki sonra canım
Aynen kesinlikle çok nankör erkekler nefret edicem en sonunda hepsinden :) inşallah hayallerimiz gerçek olur hep beraber incecik oluruz :)
bence simdikden yumusamaya baslamis bile baksana merak ediyor seni nerde kaldin falan diye sen devam et bu arada bayramin mubarek olsun tatlimÖncelikle son durumu yazmak istiyorum ... Ama öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım yanımda olduğunuzu bilmek beni öyle sevindiriyorki. Anlatamam. Dün yani arife günü ben harıl harl spor yaparken eşim kızla benim babasıgile gitmemizi istedi. Kendisi bayramda gidemeyecekti. Eşim iraz rahatsızlandığı için dün ve bugün baya kötüydü. Ben gidemiycem istersen sen kız gidin dedi. Arayıp duruyorlar dedi. Bende ee sen hastasın seni nasıl bırakayım dedim. Daha iyi olur hem kafa dinlerim hemde dinlenirim dedi. Neyse biz kızımla hazırlandık gittik. İki-üç defa aradı biz oradayken vardıkmi diye aradı ( benim telefonum bozuk olduğu için beni arayamıyor) biz görümcemle spora gitmilştik oradan görümcemi aradı spor yapıyormuymuşum moralim nasılmış iyimiymiş falan. Neyse bugun de sabahtan aradı bayramımı kutladı.. Ben pek yüz vermedim. Seninde kutlu olsun dedim sadece. Erken gel kahvaltıdan sonra gel hemen dedi. Dedim gelemem misafirler geliyor bırakamam böyle evi. Neyse sonra tekrar aradı gelmiyormusun kaçta çıkarsın. Dedim daha çıkamam işim çok... Sonra görümcemi aramış görümcemde yemek yapıyor müsait değil demiş vermemiş telefonu. Morali nasıl diye sormuş görümcemde çok iyi demiş :) sonra bir kez daha aramış bu seferde bulaşık yıkadığımı söylemiş vermemiş :))) saat 5 e kadar özellikle gelmedim 5 ten sonra geldim sarıldı bayramımı kutladı. Nasıl oldun iyimisin dedim. Yemek getirmiştim ona yemeklerden yedi ilaçlarını aldı biraz sohbet falan ettik sonra bugun hiç spor yapmadın spor yap dedi ve eski soğuk hale geri döndük.... Genemi gitsem kayınvalidemlere napsamki :)
Öncelikle son durumu yazmak istiyorum ... Ama öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım yanımda olduğunuzu bilmek beni öyle sevindiriyorki. Anlatamam. Dün yani arife günü ben harıl harl spor yaparken eşim kızla benim babasıgile gitmemizi istedi. Kendisi bayramda gidemeyecekti. Eşim iraz rahatsızlandığı için dün ve bugün baya kötüydü. Ben gidemiycem istersen sen kız gidin dedi. Arayıp duruyorlar dedi. Bende ee sen hastasın seni nasıl bırakayım dedim. Daha iyi olur hem kafa dinlerim hemde dinlenirim dedi. Neyse biz kızımla hazırlandık gittik. İki-üç defa aradı biz oradayken vardıkmi diye aradı ( benim telefonum bozuk olduğu için beni arayamıyor) biz görümcemle spora gitmilştik oradan görümcemi aradı spor yapıyormuymuşum moralim nasılmış iyimiymiş falan. Neyse bugun de sabahtan aradı bayramımı kutladı.. Ben pek yüz vermedim. Seninde kutlu olsun dedim sadece. Erken gel kahvaltıdan sonra gel hemen dedi. Dedim gelemem misafirler geliyor bırakamam böyle evi. Neyse sonra tekrar aradı gelmiyormusun kaçta çıkarsın. Dedim daha çıkamam işim çok... Sonra görümcemi aramış görümcemde yemek yapıyor müsait değil demiş vermemiş telefonu. Morali nasıl diye sormuş görümcemde çok iyi demiş :) sonra bir kez daha aramış bu seferde bulaşık yıkadığımı söylemiş vermemiş :))) saat 5 e kadar özellikle gelmedim 5 ten sonra geldim sarıldı bayramımı kutladı. Nasıl oldun iyimisin dedim. Yemek getirmiştim ona yemeklerden yedi ilaçlarını aldı biraz sohbet falan ettik sonra bugun hiç spor yapmadın spor yap dedi ve eski soğuk hale geri döndük.... Genemi gitsem kayınvalidemlere napsamki :)
canım merhaba küçük çocuğum var o yüzden hepsini okuyamadım ,evet biraz sert yapmış kırmış eşin hatta fazla olmuş bu kadar da olmaz ama sanırım ara ara uyarmış sen galiba takmamışsın ,eşinin bu tavrını doğru bulmasamda biz bayanlar bakmalıyız kendimize evlenene kadar güzel görünmeye çalış sonra sal ,bi de çocuk doğurdum canım bahanesi var olmaz kardeşim her kadın güzeldir bu bir gerçek sadece zayıf kalacaksın kendine bakacaksın bu böyle ,aynı durum eşlerimiz için de geçerli tabi
benim de vermem gereken 7 kilo var ,10 kilo verdim hemde öyle kasmadan ama can alıcı tüyolarım var tabi ve verdiğin kiloları da almıyorsun eğer istersen yazarım yok gerek yok dersen olabilir tabi ,zaten sen de araştırmışsındır,spor yapman en en en en güzeli zaten maşallah sana dularım seninle yeter ki iste 60 kilo olursun bak benim sloganıma;
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ...
merhaba canım nasıl gidiyor araya bayram girdi alamadık haberlerini..ve arkadaşım şu tüyorları bende istiyorum..
evliliğini kurtarmak için çabalamanı destekliyorumm.
eşin bunu atlatacaktır, sen eşine ilği göstermeye devam et.
ve spor yapmadan diyet olmaz.