arkadaşlar küçük çocuğum var 2 yaşında müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam ...eminim okuduğunuz şeyler ama denememiş olabilirsiniz ben denedim ...
Merhaba arkadaşlar, eşim evde olduğu için oturup uazamıyorum oturduğum zaman sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi tip tip bakıyor. Şuan neden hala 109 da takılı kaldım diye sinir krizinde bu sabah 108,8 ü gördüm dedim bakıcam dedi peşimden banyoya geldi baktık 108.9 çıktı yaa yalancı öıkarıyor bu tartı beni. Beyefendinin hesaplarına göre şimdiye 105 olmalıymışım sporu yeterince yapmıyormuşum. Ee ne yapayım dün beni babasıgile gönderdi orada nasıl spor yaparım. Durumumuz aynı yüzüme bakmıyor elime dokunmuyor. 1 ay oldu böyleyiz. Birde çok uuduğumdan şikayetçi 9 da uyanıyormuşum benim 6 da uyanmam gerekiyormuş. Bazen dili düşüyor konuşuyor bazen hiç konuşmuyor. Bu sabah kahvaltısını kendi hazırladı. Minnetim yok sana mı demek istiyor anlamadım. Şimdilik birisi yok hayatında bundan eminim. Telefonunu geçen gün ele geçirdim tek konuştuğu kişiler kardeşleri babası ve iş yeri. Sms lerdede bir şey yok ama hene de köşe bucak kaçırıyor telefonunu bir haftadır evde ve bana gınanalar geldi önümüzdeki hafta da evde bakalım ne yapıcaz gelişmelerden ara ara haberdar ederim hepinizi çoooookkk öpüyorummm grşşş
arkadaşlar küçük çocuğum var 2 yaşında müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam ...eminim okuduğunuz şeyler ama denememiş olabilirsiniz ben denedim ...
Merhaba arkadaşlar, eşim evde olduğu için oturup uazamıyorum oturduğum zaman sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi tip tip bakıyor. Şuan neden hala 109 da takılı kaldım diye sinir krizinde bu sabah 108,8 ü gördüm dedim bakıcam dedi peşimden banyoya geldi baktık 108.9 çıktı yaa yalancı öıkarıyor bu tartı beni. Beyefendinin hesaplarına göre şimdiye 105 olmalıymışım sporu yeterince yapmıyormuşum. Ee ne yapayım dün beni babasıgile gönderdi orada nasıl spor yaparım. Durumumuz aynı yüzüme bakmıyor elime dokunmuyor. 1 ay oldu böyleyiz. Birde çok uuduğumdan şikayetçi 9 da uyanıyormuşum benim 6 da uyanmam gerekiyormuş. Bazen dili düşüyor konuşuyor bazen hiç konuşmuyor. Bu sabah kahvaltısını kendi hazırladı. Minnetim yok sana mı demek istiyor anlamadım. Şimdilik birisi yok hayatında bundan eminim. Telefonunu geçen gün ele geçirdim tek konuştuğu kişiler kardeşleri babası ve iş yeri. Sms lerdede bir şey yok ama hene de köşe bucak kaçırıyor telefonunu bir haftadır evde ve bana gınanalar geldi önümüzdeki hafta da evde bakalım ne yapıcaz gelişmelerden ara ara haberdar ederim hepinizi çoooookkk öpüyorummm grşşş
esin ise gidiyor nezaman kalktigini söyleme bari hay allah uyuduguna da karisiyor anam bu adamMerhaba arkadaşlar, eşim evde olduğu için oturup uazamıyorum oturduğum zaman sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi tip tip bakıyor. Şuan neden hala 109 da takılı kaldım diye sinir krizinde bu sabah 108,8 ü gördüm dedim bakıcam dedi peşimden banyoya geldi baktık 108.9 çıktı yaa yalancı öıkarıyor bu tartı beni. Beyefendinin hesaplarına göre şimdiye 105 olmalıymışım sporu yeterince yapmıyormuşum. Ee ne yapayım dün beni babasıgile gönderdi orada nasıl spor yaparım. Durumumuz aynı yüzüme bakmıyor elime dokunmuyor. 1 ay oldu böyleyiz. Birde çok uuduğumdan şikayetçi 9 da uyanıyormuşum benim 6 da uyanmam gerekiyormuş. Bazen dili düşüyor konuşuyor bazen hiç konuşmuyor. Bu sabah kahvaltısını kendi hazırladı. Minnetim yok sana mı demek istiyor anlamadım. Şimdilik birisi yok hayatında bundan eminim. Telefonunu geçen gün ele geçirdim tek konuştuğu kişiler kardeşleri babası ve iş yeri. Sms lerdede bir şey yok ama hene de köşe bucak kaçırıyor telefonunu bir haftadır evde ve bana gınanalar geldi önümüzdeki hafta da evde bakalım ne yapıcaz gelişmelerden ara ara haberdar ederim hepinizi çoooookkk öpüyorummm grşşş
Ah canım sorma benimkide söyledi söyledi söyledi hep uzaklaşmaktan korkuyorum da demişti ama dediğin gibi başlıyordum devamı gelmiyordu üstüne de kilo alıyordum şimdi son şansım sanırım bu artık. Ona kızmıyorum sende seninkine kızma haklılar her şeyi bizimle yaşamak istiyorlar çünkü kalbimizi seviyorlar ama yanlarına yakıştıramıyorlar çünkü eşime göre ben 50 yaşında bir kadın gibiyim kendisi uzun boylu çok yakışıklı be acayip fit biri. Bense yanında annesi gibiyimdün bana dediki insanlar yürürken bize bakıyorlar. Ne kadar üzüldüm ne kadar aşşağılanmış hissettim kendimi anlatamam... Başarıcam bu sefer başarıcam canım hadi el ele verelim. Dünyanın iyiside olsa erkek erkektir... Kendimiz için zayıflayalım..[/QUO
biran düşündüm benim eşimde hiç karışmaz kiloma ben evlenirkende balık etliydim hiç zayıf olmadım ,şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca acabaaa aklından geçiriyormudur?benim eşimde evlendiği kiloda yıllar onu değiştirmedi hala damat takımı olur
Haklı canım ben ona haksız demiyorum ben kendime çok kızıyorum bunca sene neden zayıflamadım dşyeyok tatlım bu sefer pes etmek yok bu sefer bambaşka olacak hep beraber zayıflayacağız. O zaman da biz eşlerimizi beğenmiycez :) kadının azmi erkeği yenecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?