Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acınası biriyim :(((
- Konu Sahibi Elfnis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2009
- 275
- 53
- 318
- 39
- 20 Aralık 2014
- 18
- 11
- 3
- 39
canım oldukça eski bir başlık olmasına rağmen sanırım içtenliğin sayesinde uzun süredir konuşulmuş.. umarım son durumda daha iyisindir. bu gibi olumsuz durumlarla karşılaştığımızda en önemlisi konunun psikolojik yönüyle savaşmak oluyor. kilo elbet veriliyor, dış görünüş elbet değişiyor ama bu süreçte dikkat etmemiz gereken güvenilir olmayan ve bizi hızla sonuca ulaştıracağını vadeden yollara girmemek. kilo ilgili problemi olan arkadaşlarıma tavsiyem lütfen profesyonel destek alın ve mümkün olduğunca sevdiğiniz, yanında mutlu hissettiğiniz insanlarla vakit geçirin!
- 29 Mayıs 2010
- 31.233
- 84.545
- 798
Dün akşam okudum hikayenizi ve açıkcası çook sinirlendim her nekadar eşiniz size motivasyon için böyle davranmış olsada bence doğru değil benim eşim bana öyle laflar edecek açıkcası bidaha yüzüne bakmam evde de durmamın anlamı yok insan hayatında başına herşey gelebilir.... hayır size kötü davranmış niyeee kızınıza da kötü davranmış orayı hiç anlamadım... tama kilo hiç bir bayana hatta hiçbir insana yakışmıyor ama evlenirken hastalıkta ve sağlıkta diye söz veriyoruz nedemek tiksindim sende falan bence bu laflar öyle yenilir yutulur laflar değil ben hazmedemezdim açıkca....benden tiksinenden ben çoktaaan tiksinmişimdir mantığı var bende.. .....hep kafamda onun sözleir olur yanında duramazdım motive etmek istiyorsa birlikte spor salonuna yazılsaydı birlikte yemek düzenini değiştirseydi ne o laflar davranışlar çook garip geldi bana....
- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- 1 Aralık 2014
- 150
- 28
- 38
- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248