- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.572
- Konu Sahibi leylosvemecnun
böyle bir şeyi kim neden sorun etsin hiç kafanıza takmayın çocuğunuzun sağlığı için bu açıkladığınızda ne desinler kafaya takılacak bi mevzu bile değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dersen de, konuşmak isteyen konuşur.Kardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Gittigim yer haliyle ilk defa gittigim bir yer olacak ikramlarda o var mi bu var mi öyle mi böyle mi diye sormak yerine kendim götüreyim diyorum.Belki kiz anlar ama ailesi ne düsünür bilemiyorum basima gelmeden önce ben de bilmiyordum alerjik bebegin ne demek oldugunu.Görümce etiketi üzerimdeyken bir sey begendiremedik yaninda getirmis desinler de istemiyorum kıza yiyebildigim seyleri saysam o da ayıp olur gibi sanki.Kimseyi kirmadan ilk görüsmede dikkatleri üzerime cekmeden nasil hareket etmeliyim ? Baskasina fikir vermeye gelince veriyorum is kendime gelince kafam duruyor
Yoruma açık bır konu degılKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Gittigim yer haliyle ilk defa gittigim bir yer olacak ikramlarda o var mi bu var mi öyle mi böyle mi diye sormak yerine kendim götüreyim diyorum.Belki kiz anlar ama ailesi ne düsünür bilemiyorum basima gelmeden önce ben de bilmiyordum alerjik bebegin ne demek oldugunu.Görümce etiketi üzerimdeyken bir sey begendiremedik yaninda getirmis desinler de istemiyorum kıza yiyebildigim seyleri saysam o da ayıp olur gibi sanki.Kimseyi kirmadan ilk görüsmede dikkatleri üzerime cekmeden nasil hareket etmeliyim ? Baskasina fikir vermeye gelince veriyorum is kendime gelince kafam duruyor
Şunları yiyorum demeniz ayıp olur. Kendiniz götürün. Sağlık için sonuçta kısaca söyleyin gelin ile annesine. Bir sirun olmaz.Kardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Sen durumu anlatırsın kafana takma şimdidenKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Ne kadar ince düşüncelisiniz valla helal olsunKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Kendinizi strese hiç sokmayın. Artık günümüzde alerji o kadar yaygın ki yadirgayacaklarini zannetmiyorum. Zaten besin alerjisini bilmiyor olmaları imkansız. Siz yanınızda getirin yiyeceğinizi, yanlış bir şeymiş gibi de kendisinizi tedirgin hissetmeyin ki ekstra dikkat çekmeyin. Ortam olursa açıklarsanız durumu olmazsa dile getirmeniz şart değil.Kardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Direkt söyleyin aileye, ellerinize emeklerinize sağlık bizim için zahmete girmişsiniz diye lafa girin, bebeğinizin besin alerjisi olduğunu ve emzirdiğiniz için her şeyi yiyemediğinizi söyleyin, samimi ve içten bir açıklama sonrası hakkınızda kötü düşünürlerse de bu onların ayıbı olur.Insallah kabataslak anlattim gelin adayimiza da ailesinden cekiniyorum
Oraya gitmeden Gelininize de bu şekilde güzelce söyleyin durumu o da ailesine anlatır hiç bir sorun olmaması lazım benceKardesimin kiz arkadasiyla aile tanismasi olacak 1 hafta sonra,benim bebegimde actigim postlardan bilen bilir coklu besin alerjisi var ve ben diyet yapiyorum.Gelin adayimizla sizden aldigim fikir dogrultusunda telefonda bir tanisma gerceklestirdik bebegimin durumundan az bucuk bahsettim ama detaya inmedim henüz o samimiyetimiz yok cünkü.Sehirdisina gidecegiz tahminen 2 3 saatlik yol ben her gittigim yere sefer tasiyla gidiyorum.
Canavar kismina cok güldüm ay yok ben minnos olurum karismam bir seylerineAyrica bizim gorumcemiz tanismada nişanda falan tatlıştı da noldu yani icinden canavar cikti sonrasinda zamanla tanir zaten sizi iyi gorumceyseniz skfjsk
Büyük kizimda da 3 yil diyet yaptik her türlü insanla karsilastim bence de sorun olmamaliOraya gitmeden Gelininize de bu şekilde güzelce söyleyin durumu o da ailesine anlatır hiç bir sorun olmaması lazım bence
Tesekkur ederim insallah sorunsuzca atlatiriz ilk gorusmeyiDirekt söyleyin aileye, ellerinize emeklerinize sağlık bizim için zahmete girmişsiniz diye lafa girin, bebeğinizin besin alerjisi olduğunu ve emzirdiğiniz için her şeyi yiyemediğinizi söyleyin, samimi ve içten bir açıklama sonrası hakkınızda kötü düşünürlerse de bu onların ayıbı olur.
Evet ilk kizim 4 yadinda ben alerjiyi onunla ögrendim sonra o kadar cok duymaya basladim ki umarim anlarlar tesekkur ederim cevabiniz icinKendinizi strese hiç sokmayın. Artık günümüzde alerji o kadar yaygın ki yadirgayacaklarini zannetmiyorum. Zaten besin alerjisini bilmiyor olmaları imkansız. Siz yanınızda getirin yiyeceğinizi, yanlış bir şeymiş gibi de kendisinizi tedirgin hissetmeyin ki ekstra dikkat çekmeyin. Ortam olursa açıklarsanız durumu olmazsa dile getirmeniz şart değil.
Aslında kardeşiniz o gün size ne ikram edilecek ogrenebilse siz de kendinize onlardan yaparsınız canınız cekmezdi.