• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

arkadaşlar ''ben de varım diyenlerin diyet günlüğü '' ne gelin burda herkes ne yediğini ,spor olarak neler yaptığını ,bildiği tarifleri paylaşıyor biz bu grupla (daha önce başka başlıktaydı ) baya kilo verdik herkes birbirine destek ,tavsiye ederim

dün misafir vardı ,malum bi de çocuk beni bilgisayar başına oturtmuyor uyuttum şimdi yazabildğim kadar yazayım,sonra devam ederim.

eminim bildiğiniz şeyler ama belki uygulamamışsınızdır ;

bikere kafanızda bitirin önce ,ben zayıf biri olmak istiyorum ama önce kendim için vala bu çok önemli eş için,yaz için,düğün için,bayram için değil kendiniz için zayıflamalısınz...

akşam 18:00 den sonra (bir şey hariç) kesinlikle hiçbişey yemek yok çünkü yenilen herşey size yağ olarak geri dönüyor ...gece yatmadan veya saat 10:00 gibi falan EVDE KENDİNİZİN MAYALADIĞI BİR ÇORBA KASESİ YOĞURT) .Ben tek başına yiyemediğim için içine bir küçük salatalık doğruyorum,biraz nane,biraz pul biber ,vala güzel oluyor ,yoğurdun yağ yakıcı özelliği bilimsel olarak kanıtlanmış kızlar

günde iki fincan yeşil çay tabiki şekersiz (bu da yağ yakıyor)

şekeri hayatınızdan çıkarın ,tuzu azaltın (şekersiz,tuzsuz olmuyor demeyin arkadaşlar kilo vermek ve bir daha almamak istiyorsanız bu şart ,ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum )

hazır gıdalar,kola ,kızartma ,şerbetli tatlılar yok ,sütlü tatlı haftada bir oda az

amaaaaa hergün hiç abartmıyorum hergün bitter çikolata yiyebilirsiniz ben yiyorum ,hani küçük karecikler oluyo ya ondan 4 küçük kare :)))

bir süre sonra mideniz küçüldüğü için zaten diyet yapmıyor olacaksınız bu sizin yeme alışkanlığınıza dönüşecek arada yaptığınız küçük kaçamaklar sizi hiç etkilemeyecek

size bir günümü yazayım ;

kahvaltı ;limit yok istediğimi istediğim kadar yiyorum ,kızartma ,sucuk ,börek (sık olamayacak ama ) vs.... yiyorum yani dedim ya bi süre sonra mide küöüldüğü için zaten çok yiyemiyorsunuz ve akşam 18:00 den sonra hiç bişi yemediğiniz için sabah çok aç oluyorsunuz o yüzden limitsiz kahvaltı süper bir armağan oluyor

öğlen küçük bir tabak yaptığınız herhangi bir yemek yanına bol yeşillkli limitsiz salata ,ben ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum bu arada

akşam çorba yanına limitsiz salata ...akşamıda hafif geçirdiğiniz için zaten sabaha çok acıkıyorsunuz ...aralarda özel çorbalar yapıyorum isterseniz paylaşırım ...

aralarda bir meyve olabilir ve benim yaptığım ara öğünler var mesela (detoks ayranı gibi isterseniz paylaşırım )

Selahattin Dönmez in kitabını aldım orada özel tarifler var onlardan da yapıyorum ama her zaman değil yani sürekli diyette olmadan kilo veriyorsunuz yani artık ben öyle hissediyorum az yemeye alıştım midem de ...,karnımın hep inik olması süper oluyo

ve arkadaşlar karnınızı kesinlikle doyurmayacaksınız hep yarı aç olacaksınız

şu anda o Selahattin Dönmez in kitabından bir içecek yaptım onu içiyorum her gün yeşil çay yerine ,her şey aynı anda olmaz sağlıksız .

ve spor tabiki ben düzenli olmasada çocuğumdan dolayı jullian yapıyorum çok iyi tavsiye ederim ,o olmazsa kondisyon bisikleti aldım onu yapıyorum (eğer alacaksanız kesinlikle oturulanlardan almayın ve püf nokta hafif ayarda 30 dakika yapın )

ve ben yapamadığım için çok üzülüyorum siz yapın çooooooooooooookkkkkk faydası var günde 2 saat yürüyün (memleketten uzaktayım çocuğu bırakacak kimse yok maalesef)

şimdilik bu kadar yine yazarım uzun oldu sıkıldınız okurken ...

küçük bir ekleme ;mideyi uzun süre aç bırakırsanız midenin aldığı sinyal şuymuş ;bana yemek gelmiyor depo yapmam lazım ve tabiki bilin bakalım bu ne deposu maalesef yağ deposu ,veriliyo gibi gözüken kilo yağ değil vücudun suyu ,o yüzden uzun süre aç kalmak yok

aaaaaaaaaaaa en önemli şeyi unuttum GÜNDE 2,5-3 LİTRE SU ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ mutlaka içmeniz lazım ...

Şu isterseniz yazarım dediklerin varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaz lütfennn beklemek zor lütfennn aceleeeeee yaz küçük yaramazınıda öperim :16:

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum çok teşekkürler gerçekten destekleriniz benim için çok önemli. Eşim dediğim gibi bazen ilgili bazen soğuk ruh hali değişip duruyor her gün kilomu soruyor strese sokuyor... Hesaplar yapıyor 100 e şu kadar var 95 e bu kadar var. Sabah amerika ya iki kişi uçak bileti otel falan filan dahil 4000 lira dedi iyiymiş dedim evet gitmemiz lazım artık gezmemiz gerekiyor dedi. ( bunlar bizim iyi günlerimizdeki oturup hayal kurduğumuz şeylerdi) sonra bir anda durdu bir şey aklına gelmiş gibi ama senin bu kilonda olmaz kilo ber dedi gıcık oldum gene kalktım spora... Yani anlamıyorum onsuz hayatın planlarını yapmam gerektiğini söylerken bir anda amerika tatili ne alaka dengesiz şey. Beni her geçen gün daha da kaybedecek akılsız bilmiyor bunu... İnanırmısınız 1 ay da çok güçlendim kilolar da gittikçe kendime geliyor. Yemek yememek çok güzelmiş ağırlık yok hiç vücudumda midemde. Midem bir rahatki geceleri de çok rahat uyuyorum. Kızlar lütfennn ama lütfen kilonuz daha da artmadan kilo verin benim gibi laflar işitmeyin. Dünyanın iyisi de olsa erkek erkektir. Ve malesef erkekler saçını süpürge eden tutumlu kendini ailesine adayan kadınları sevmiyor. O devir annelerimiz nenelerimiz devriydi şimdiki gençlik bakım ve güzellik istiyor sadece. Aman evime bir şey alayım ne gerek var maniküre pediküre derdim. Şimdi kocam diyorki bakımsızsın eve ben alırım her şeyi sen onları yaptıraydın .... Kendinize bakın aylık bakım masraflarınızı söke söke alın kocalarınızdan anam epey feminist oldum ya ben :)))

canımm kabul edersen yanındayım bende hırslandım inan biz erkekler problem etmiyor bizi bu halimizle seviyor diyoruz ama içten içe gerçekten ne düşündüklerini bilmiyoruz .sen de bana destek olursan sevinirim :46::46::46:

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))

Bir filmin mutlu sonu gibi olmuş çok sevindim canım. Numaraydı besbelliydi tavırlarından ama neden bu kadar uzun sürdüğü anlaşılır gibi değildi. Ama bırakmak yok kendine bir söz vermen lazım, bi daha aynı şeyleri yaşama :(

oh be cok sevindim canim dedim ama esin numara yapiyodur diye

dün misafir vardı ,malum bi de çocuk beni bilgisayar başına oturtmuyor uyuttum şimdi yazabildğim kadar yazayım,sonra devam ederim.

eminim bildiğiniz şeyler ama belki uygulamamışsınızdır ;

bikere kafanızda bitirin önce ,ben zayıf biri olmak istiyorum ama önce kendim için vala bu çok önemli eş için,yaz için,düğün için,bayram için değil kendiniz için zayıflamalısınz...

akşam 18:00 den sonra (bir şey hariç) kesinlikle hiçbişey yemek yok çünkü yenilen herşey size yağ olarak geri dönüyor ...gece yatmadan veya saat 10:00 gibi falan EVDE KENDİNİZİN MAYALADIĞI BİR ÇORBA KASESİ YOĞURT) .Ben tek başına yiyemediğim için içine bir küçük salatalık doğruyorum,biraz nane,biraz pul biber ,vala güzel oluyor ,yoğurdun yağ yakıcı özelliği bilimsel olarak kanıtlanmış kızlar

günde iki fincan yeşil çay tabiki şekersiz (bu da yağ yakıyor)

şekeri hayatınızdan çıkarın ,tuzu azaltın (şekersiz,tuzsuz olmuyor demeyin arkadaşlar kilo vermek ve bir daha almamak istiyorsanız bu şart ,ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum )

hazır gıdalar,kola ,kızartma ,şerbetli tatlılar yok ,sütlü tatlı haftada bir oda az

amaaaaa hergün hiç abartmıyorum hergün bitter çikolata yiyebilirsiniz ben yiyorum ,hani küçük karecikler oluyo ya ondan 4 küçük kare :)))

bir süre sonra mideniz küçüldüğü için zaten diyet yapmıyor olacaksınız bu sizin yeme alışkanlığınıza dönüşecek arada yaptığınız küçük kaçamaklar sizi hiç etkilemeyecek

size bir günümü yazayım ;

kahvaltı ;limit yok istediğimi istediğim kadar yiyorum ,kızartma ,sucuk ,börek (sık olamayacak ama ) vs.... yiyorum yani dedim ya bi süre sonra mide küöüldüğü için zaten çok yiyemiyorsunuz ve akşam 18:00 den sonra hiç bişi yemediğiniz için sabah çok aç oluyorsunuz o yüzden limitsiz kahvaltı süper bir armağan oluyor

öğlen küçük bir tabak yaptığınız herhangi bir yemek yanına bol yeşillkli limitsiz salata ,ben ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum bu arada

akşam çorba yanına limitsiz salata ...akşamıda hafif geçirdiğiniz için zaten sabaha çok acıkıyorsunuz ...aralarda özel çorbalar yapıyorum isterseniz paylaşırım ...

aralarda bir meyve olabilir ve benim yaptığım ara öğünler var mesela (detoks ayranı gibi isterseniz paylaşırım )

Selahattin Dönmez in kitabını aldım orada özel tarifler var onlardan da yapıyorum ama her zaman değil yani sürekli diyette olmadan kilo veriyorsunuz yani artık ben öyle hissediyorum az yemeye alıştım midem de ...,karnımın hep inik olması süper oluyo

ve arkadaşlar karnınızı kesinlikle doyurmayacaksınız hep yarı aç olacaksınız

şu anda o Selahattin Dönmez in kitabından bir içecek yaptım onu içiyorum her gün yeşil çay yerine ,her şey aynı anda olmaz sağlıksız .

ve spor tabiki ben düzenli olmasada çocuğumdan dolayı jullian yapıyorum çok iyi tavsiye ederim ,o olmazsa kondisyon bisikleti aldım onu yapıyorum (eğer alacaksanız kesinlikle oturulanlardan almayın ve püf nokta hafif ayarda 30 dakika yapın )

ve ben yapamadığım için çok üzülüyorum siz yapın çooooooooooooookkkkkk faydası var günde 2 saat yürüyün (memleketten uzaktayım çocuğu bırakacak kimse yok maalesef)

şimdilik bu kadar yine yazarım uzun oldu sıkıldınız okurken ...

küçük bir ekleme ;mideyi uzun süre aç bırakırsanız midenin aldığı sinyal şuymuş ;bana yemek gelmiyor depo yapmam lazım ve tabiki bilin bakalım bu ne deposu maalesef yağ deposu ,veriliyo gibi gözüken kilo yağ değil vücudun suyu ,o yüzden uzun süre aç kalmak yok

aaaaaaaaaaaa en önemli şeyi unuttum GÜNDE 2,5-3 LİTRE SU ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ mutlaka içmeniz lazım ...

Kesinlikle ayranı dört gözle bekliyorum tüm püf noktalara ihtiyacım var :)
İbende bugün kabaklı çorba yaptım lahana bulamadığım için 1 kabak 1 soğan 1 de domates pişirdim rondodan geçirdim inanılmaz lezzetli olduu tavsiye ederim sanırım lahana yerine kabak da yağ yakma özelliğine sahipmiş

Bir filmin mutlu sonu gibi olmuş çok sevindim canım. Numaraydı besbelliydi tavırlarından ama neden bu kadar uzun sürdüğü anlaşılır gibi değildi. Ama bırakmak yok kendine bir söz vermen lazım, bi daha aynı şeyleri yaşama :(

Canım bunada şükür ben 90 ları görmeden düzelemeyiz aylar sürer diyordum gene sadece 1 ay sürdü üstümden büyük bir yük kalktı var yaaaa :)

canim 2gunde 2 Kilo ayran detoksu var ama ayda bir kere yapin diyolar

4kasik nohut
4kasik bulgur
2kasik Yesil mercimek
2 salatalik
yarim Kilo yogurt
bakliyati hasliyosun sonra ayrana katiyosun ikide salatalik rendeliyorsun

Sabah hafif bi kahvalti yapiyosun sonrada her 2saatte bir bu karisimdan 1kase yiyosun
en sonuncusunu 10da yiyosun ustune istedigin baharati atabilirsin ama tuz yok
ben pul biber atiyorum onun yagyakma ozelligi var diye

canim 2gunde 2 Kilo ayran detoksu var ama ayda bir kere yapin diyolar

4kasik nohut
4kasik bulgur
2kasik Yesil mercimek
2 salatalik
yarim Kilo yogurt
bakliyati hasliyosun sonra ayrana katiyosun ikide salatalik rendeliyorsun

Sabah hafif bi kahvalti yapiyosun sonrada her 2saatte bir bu karisimdan 1kase yiyosun
en sonuncusunu 10da yiyosun ustune istedigin baharati atabilirsin ama tuz yok
ben pul biber atiyorum onun yagyakma ozelligi var diye

pardon canim 2kasik Yesil mercimek yazmisim oda
4 kasik olucak

çok ama çook sevindim canım ya inan hep takipteyim seni inş hepimizz bir olup vercez kılolarımızı benımde boy 1. 62 kilomda 80 hangı zayıflama topığindidesiniz inan benimde motıvasyona çok ihtiyacım var ayın 20 sınde koşu bandı alıyorum bir faydası olurmukı ne kadar yapsamkı ama kafaya koydum başaracağım hep beraber başaracağız işin kötüsü benimkinin hiç zayıfla dediğide yok belkide kırmamak için demiyor ama benim en az 15 kilo vermyeye ihtiyacım var :5:

mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,

çooooook güzel haberler bunlar çok sevindim maşallah ama dediğin gibi,yola devam hedef sadece kilo vermek değil kalıcı kilo vermek;

detoks ayranı ,bunu bir ara öğün yerine içebilirsiniz ;

yarım su bardağı az yağlı yoğurt
yarım su bardağı su
az miktarda kıyılmış dereotu,taze nane ve taze maydanoz

bunları blenderdan geçirin,

etkisi;antiseptik,sinirleri yatıştırır,hazmı kolaylaştırır,bağırsak gazlarını giderir

2 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ

malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin
soğumaya yakın yarım demet taze naneile blenderdan geçirin
bu çorbayı haftada iki gün ard arda olsun akşam öğününüzde için

arkadaşlar verdiğim tariflerde eksik veya fazla malzeme olmamalı ve miktarlar bu şekilde olmalı ,kitapta bunu özellikle her tarifte yazmış ,çünkü denenerek bulunmuş,yazılmış tarifler bunlar ve ben de yaptıklarımı yazıyorum zaten
bu çorbayı ben de yarın yapıcam malzemeleri tamamladım bugün :)

Ah be ablacım yaaa...o kiloya gelene kadar hiç mi düşünmedin ben nereye doğru gidiyorum diye...şimdi 2 elmayla rejim yapcana o zaman yediklerini sadece yarısına indirseydin bu duruma hiç düşmezdin...illa eşinin herşeyi yüzüne haykırması mı lazımdı?insan bunu kendi düşünmeli zaten bu halde eşime güzel görünmüyorumdur,biraz dikkat etmeliyim diye...eşin de bi alem yani onca yıl içinde hiç mi belli edilmez?durmuş durmuş da son dakka patlamış yani olcak şey mi? Bence iyice zayıflayana kadar hiç gözüne görünme...karşısına öyle bi çık ki seni tanıyamasın,o lafları ettiğine bin pişman olsun...allah kolaylık versin sana..tabi bi de fazlasıyla irade...

Back