• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,

birileri bana çok kilo vermişsin dedikçe ben daha çok kamçılanıyorum aksine :)

çok ama çook sevindim canım ya inan hep takipteyim seni inş hepimizz bir olup vercez kılolarımızı benımde boy 1. 62 kilomda 80 hangı zayıflama topığindidesiniz inan benimde motıvasyona çok ihtiyacım var ayın 20 sınde koşu bandı alıyorum bir faydası olurmukı ne kadar yapsamkı ama kafaya koydum başaracağım hep beraber başaracağız işin kötüsü benimkinin hiç zayıfla dediğide yok belkide kırmamak için demiyor ama benim en az 15 kilo vermyeye ihtiyacım var :5:
Saol canım benim beraberce zayıflayalım inşallahh bu arada koşu bandı yerine crosstrainer al bin kat daha etkili ben spor salonunda crosstrainer yapıyorum sadece. Koşu bandında 100 ca yakıyorsan crosstrainer da 200 iki katı yani tavsiye ederim canım

mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,

Çok saol canım kilo vermişsin dedikçe ben daha da çok hırslanıyorum biliyormusun :) hele o eski pantalonlara girince :) ahhh ahh 90 ları bir görsem artıkk ooff çok uzun yolum çoooooook

çooooook güzel haberler bunlar çok sevindim maşallah ama dediğin gibi,yola devam hedef sadece kilo vermek değil kalıcı kilo vermek;

detoks ayranı ,bunu bir ara öğün yerine içebilirsiniz ;

yarım su bardağı az yağlı yoğurt
yarım su bardağı su
az miktarda kıyılmış dereotu,taze nane ve taze maydanoz

bunları blenderdan geçirin,

etkisi;antiseptik,sinirleri yatıştırır,hazmı kolaylaştırır,bağırsak gazlarını giderir

Çook saol canım. Bir ayda 15 kg verdim bu ayda 15 verebilsem keşkee. İnşallah hep beraberr başarıcam:)

iyi akşamlar yazdıklarını okudum baştan sona eşinle aranın düzelmesine çok sevindim yaşadıklarını az çok anlıyabiliyorum sana tavsiyem sakın vazgeçme ben bundan 2 sene öncesine kadar 104 kg idim ve şuan 55 kg yum 2 yılda 49 kg verdim başlarda çok zorlanıyosun tabiki ama biraz kg vermeye başladıkça kendinide daha iyi hissediyosun bu süreçte sana bol şans ve umarım eşin hep sana destek olur

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
oy oy ömrümden ömür gidiyordu her gün , bugün ne oldu acaba diye düşünmekten:1:
çokk sevindimmmm:16:
şimdi moralinde düzelmişken daha bi azimle sarıl diyetine tatlım:34:

hangi topiğe geçiyorsunuz bende geleyim:1:
bu arada ,bizimle,8.takımla yarışman ve beraber kilolarımızı verebilme teklifim hala geçerli,düşünürsen seni 8.takım cuma yarışması topiğine bekliyorum tatlım:54:

Deadgirl senin adına çok sevindim meraktaydım bu işin sonu nereye gidecek diye ama eşin blöf yaptığını arada açık ediyordu helal olsun walla 1 ay nasıl dayandı ya sen sinir krizi geçirseydin :( neyse tatlıya bağlandıya ama azcık süründürseydin iyi olurdu ama senide anlıyorum çok özlemişindir şevkatini neyse arkadaşım bu konuyu kapatır başka yere taşırsan haberim olur inş. benimde vermem gereken en az seninki kadar kilom var sana takılırım bana güç olursun ...Bir şey rica ediyorum 15 kilo vermedn önceki halinle şimdiki halini koyarsan süper olur sporda yapıyorsun acayip belli oluyordur..

Bu yazdığın güzel haber de "Kesin seni aldatıyordur" diyen gamlı baykuşlara kapak olsun... Bu şekilde sonuçlanacağını biliyordum, kilonun dışında da eşinle iletişimine dikkat edersen senden mutlusu olmaz.. MaşAllah diyelim ki nazar değmesin:nazar:

Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
cok sevindim canim biz burda demisdik ama dimi esin sana kilo icin oyle yapiyor diye cok guzel cok sevindim hep mutlu huzurlu guzel ol coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim gercekden :48:

çok sevindim canım ama biraz çektir ona. genel olarak sonuca odaklanıp seni gaza getirdi ama çok kırıcı da laflar etti.bence zayıfladıkça sende numaradan çektir ona korksun biraz.

inşallah bende zayıflarım 15 kilo versem bütün fazlalığım gider

Çook saol canım. Bir ayda 15 kg verdim bu ayda 15 verebilsem keşkee. İnşallah hep beraberr başarıcam:)
canım bunca takipçin oldu . bundan sonra da kocanın sana yaptığı jestleri anlatırsın :) onca kötü davranıştan sonra yapacağı jestleri merakla bekliyoruz:52:

İşte beklenen son nihayet şey ukalalık yapmak istemem ama daha öncede yazmıştım HADİ ADINI DEĞİŞTİRRRRRRR bu isim artık sana göre değil hangi topiğe geçelim stable girl nasıl ama bu isim bence sana daha uygunn eeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyosun şekerim artık güzel yazılarını birlikte sevineceğimiz yazılarını bekliyorum azmin ve kararlılığın en iyi örneğisinnn SENNNNNN:))))))))):1::1::1::1::1::1: BU ARADA NAZAR DEĞMESİN AMİNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım bunada şükür ben 90 ları görmeden düzelemeyiz aylar sürer diyordum gene sadece 1 ay sürdü üstümden büyük bir yük kalktı var yaaaa :)

canim 2gunde 2 Kilo ayran detoksu var ama ayda bir kere yapin diyolar

4kasik nohut
4kasik bulgur
2kasik Yesil mercimek
2 salatalik
yarim Kilo yogurt
bakliyati hasliyosun sonra ayrana katiyosun ikide salatalik rendeliyorsun

Sabah hafif bi kahvalti yapiyosun sonrada her 2saatte bir bu karisimdan 1kase yiyosun
en sonuncusunu 10da yiyosun ustune istedigin baharati atabilirsin ama tuz yok
ben pul biber atiyorum onun yagyakma ozelligi var diye

ben demiştim dedim tamda okuduğum anda nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun .. :16:helal olsun kocana iyi yaptı bak sende sakın bırakma haklı çıkarma onu:20:.. sen yanımdayken daha iyi yapıyorum de..
ayran detoksunu kesinlikle yap
kilo veriminin yavaşladığı hatta durduğu anlarda.. şok etkisi yapıyor ödemi tamamen atıyor..

canım yaaa çok sevindim biliyordum böyle olacağını dayanamadı işte :) inşallah daha çok aşık olur sanaaa :)

canim vallahi cok sevindim.bundan sonra keyifle zayiflarsin artik.okuyunca sanki bunlari ben yasamisim ve kendi esimle aram duzelmis gibi mutlu oldum.masallah diyelim.esin belkide zayiflama hediyesi olarak seni amerikaya tatile goturcek.yoksa durduk yere neden bilet arastirmasi yapsinki.sadece senin esinin kafasinda belirledigi kiloya gelmeni bekliyo bence.o belirledigi kiloda 50 ler falan deil merak etme.evlendigin zamanki kiloya gelsen o bile yetecek ona simdilik.

çok sewindim gerçekden bu erkekler böyle işte çok akıllılar ama seni çok sewio ayrılmak istemedi belliki başka çareside kalmadı aklını başına getirmek için hak veriorum eşine yoksa bence tatlı tatlı sölemekle bi ayda bu kdr kilo veremezdin seni üzdü ama değdi bence bu yola baş koydun artık zayıflıcaksın dead girl 10 gün içinde bende doğum yapıcam ve bende zayıflıcam seninle=)bende 100 oldum sannrm

Selamlar,

hikayenizi ara ara takip ettim. eşine söz verip de bu ara kilo vermesi duraklamış biri olarak yazmaya cesaret edemedim bugüne kadar açıkçası. ama eşinizin sizi sevdiğinden de şüphem yoktu, aksi söz konusu olsa size bu baskıyı yapmak için bile uğraşmazdı. lakin mutlu haberi almışsınız o kadar üzüntüden sonra.

öyle şanslıyız ki bizi seven, ahlaklı eşlerimiz var. Allah nazarlardan saklasın :nazar:
bazı adamlar gerçekten gözünün yaşına bakmadan gidiyor eşleri 10 kg aldığında bile. gitmese bile aldatıyor, türlü kötülükler ediyor...
lütfen kendinize söz verin, zayıflamaya devam etmelisiniz. üstelik sizin bi de çocuğunuz var... ben mutlu ya da hüzünlü anlarımda yine yemeğe sığınıyorum. ama yapmayalım bunu. buraya yazmaya devam edin. biz de size destek oluruz. inşallah 9-10 ayda kurtuluruz bu kilolardan. sağlığınızı da ihmal etmeyin bu arada. o her şeyden, herkesden çok lazım size. Allah yardımcınız olsun, sevgi eksik olmasın inşallah hayatınızdan...

iyi akşamlar yazdıklarını okudum baştan sona eşinle aranın düzelmesine çok sevindim yaşadıklarını az çok anlıyabiliyorum sana tavsiyem sakın vazgeçme ben bundan 2 sene öncesine kadar 104 kg idim ve şuan 55 kg yum 2 yılda 49 kg verdim başlarda çok zorlanıyosun tabiki ama biraz kg vermeye başladıkça kendinide daha iyi hissediyosun bu süreçte sana bol şans ve umarım eşin hep sana destek olur
Ne kada güzel kilo vermişsin ayyy darısı başıma inşallah resmen bir insan gitmiş bendende bir insan gitse allahımmm oooff daha 107 yim yolun başı vazgeçmek yok aynen devam edicem canımmm
oy oy ömrümden ömür gidiyordu her gün , bugün ne oldu acaba diye düşünmekten:1:
çokk sevindimmmm:16:
şimdi moralinde düzelmişken daha bi azimle sarıl diyetine tatlım:34:

hangi topiğe geçiyorsunuz bende geleyim:1:
bu arada ,bizimle,8.takımla yarışman ve beraber kilolarımızı verebilme teklifim hala geçerli,düşünürsen seni 8.takım cuma yarışması topiğine bekliyorum tatlım:54:

Evet yaa hangi topiğe geçelim bende bilemedim burada da moralim bozuluyor burada kalmayalım :))

Deadgirl senin adına çok sevindim meraktaydım bu işin sonu nereye gidecek diye ama eşin blöf yaptığını arada açık ediyordu helal olsun walla 1 ay nasıl dayandı ya sen sinir krizi geçirseydin :( neyse tatlıya bağlandıya ama azcık süründürseydin iyi olurdu ama senide anlıyorum çok özlemişindir şevkatini neyse arkadaşım bu konuyu kapatır başka yere taşırsan haberim olur inş. benimde vermem gereken en az seninki kadar kilom var sana takılırım bana güç olursun ...Bir şey rica ediyorum 15 kilo vermedn önceki halinle şimdiki halini koyarsan süper olur sporda yapıyorsun acayip belli oluyordur..

Canım nasıl sürümdüreyim şuan değil ama 30 kg bitsin çekeceği var elimden :) fotoğraf koumaya hazır değilim sanırım hala :) ama hazır olduğumda koyucam canım söz :)
Bu yazdığın güzel haber de "Kesin seni aldatıyordur" diyen gamlı baykuşlara kapak olsun... Bu şekilde sonuçlanacağını biliyordum, kilonun dışında da eşinle iletişimine dikkat edersen senden mutlusu olmaz.. MaşAllah diyelim ki nazar değmesin:nazar:

Saol canım. Bende aldattığını düşünmedim aslında hiç sadece ya aldatırsa diye korkuyordum. Bana hep seni senin için değil allah için aldatmam zinanın günahından korkarım derdi. Onu düşünüyordum hep ama erkek tabi güvende olmaz. Umarım öyle bir hataya düşmez :) aslında artık güvenim azaldı o laflar aklıma geldikçe deliriyorum hala ama düşünmemeye çalışıyorum şuan tek odaklandığım nokta kilo vermek :)

Back