mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,
Saol canım benim beraberce zayıflayalım inşallahh bu arada koşu bandı yerine crosstrainer al bin kat daha etkili ben spor salonunda crosstrainer yapıyorum sadece. Koşu bandında 100 ca yakıyorsan crosstrainer da 200 iki katı yani tavsiye ederim canımçok ama çook sevindim canım ya inan hep takipteyim seni inş hepimizz bir olup vercez kılolarımızı benımde boy 1. 62 kilomda 80 hangı zayıflama topığindidesiniz inan benimde motıvasyona çok ihtiyacım var ayın 20 sınde koşu bandı alıyorum bir faydası olurmukı ne kadar yapsamkı ama kafaya koydum başaracağım hep beraber başaracağız işin kötüsü benimkinin hiç zayıfla dediğide yok belkide kırmamak için demiyor ama benim en az 15 kilo vermyeye ihtiyacım var
mrhb tum sayfaları okudum duygulandım .en son bu msjını okudum ve gözlerım doldu. bende kılo vermeye calısıyorum esımden bı yana sıkıntım yok ,ama kılo fazlalaıgım nedenıyle cok duygusal ve kırılganım ,psıkolojım bozuk sanırım . veremem gereken 17 kg var evde kosu bandımda var. 5 verıp 10 kg gerı almaktan cok yoruldum.bende bı an once kurtulmalıyım bu kılolardan ,kendımı ıyı hıssetmek mutlu olmak en onemlısıde ıcıme kapanık olmak ıstemıyorum.
canım senı yurekten kutluyorum azmın daim olsun ,eşin kıymetını cok daha ıyı anlıcak ama lutfen bırılerı harıka kılo vermıssın dedıkçe ,dıyetınden vazgecme ,benım yaptıgım en buyuk yanlısım bu çünkü,
çooooook güzel haberler bunlar çok sevindim maşallah ama dediğin gibi,yola devam hedef sadece kilo vermek değil kalıcı kilo vermek;
detoks ayranı ,bunu bir ara öğün yerine içebilirsiniz ;
yarım su bardağı az yağlı yoğurt
yarım su bardağı su
az miktarda kıyılmış dereotu,taze nane ve taze maydanoz
bunları blenderdan geçirin,
etkisi;antiseptik,sinirleri yatıştırır,hazmı kolaylaştırır,bağırsak gazlarını giderir
oy oy ömrümden ömür gidiyordu her gün , bugün ne oldu acaba diye düşünmektenKızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
cok sevindim canim biz burda demisdik ama dimi esin sana kilo icin oyle yapiyor diye cok guzel cok sevindim hep mutlu huzurlu guzel ol coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim gercekdenKızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
canım bunca takipçin oldu . bundan sonra da kocanın sana yaptığı jestleri anlatırsın :) onca kötü davranıştan sonra yapacağı jestleri merakla bekliyoruzÇook saol canım. Bir ayda 15 kg verdim bu ayda 15 verebilsem keşkee. İnşallah hep beraberr başarıcam:)
Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
Canım bunada şükür ben 90 ları görmeden düzelemeyiz aylar sürer diyordum gene sadece 1 ay sürdü üstümden büyük bir yük kalktı var yaaaa :)
canim 2gunde 2 Kilo ayran detoksu var ama ayda bir kere yapin diyolar
4kasik nohut
4kasik bulgur
2kasik Yesil mercimek
2 salatalik
yarim Kilo yogurt
bakliyati hasliyosun sonra ayrana katiyosun ikide salatalik rendeliyorsun
Sabah hafif bi kahvalti yapiyosun sonrada her 2saatte bir bu karisimdan 1kase yiyosun
en sonuncusunu 10da yiyosun ustune istedigin baharati atabilirsin ama tuz yok
ben pul biber atiyorum onun yagyakma ozelligi var diye
Ne kada güzel kilo vermişsin ayyy darısı başıma inşallah resmen bir insan gitmiş bendende bir insan gitse allahımmm oooff daha 107 yim yolun başı vazgeçmek yok aynen devam edicem canımmmiyi akşamlar yazdıklarını okudum baştan sona eşinle aranın düzelmesine çok sevindim yaşadıklarını az çok anlıyabiliyorum sana tavsiyem sakın vazgeçme ben bundan 2 sene öncesine kadar 104 kg idim ve şuan 55 kg yum 2 yılda 49 kg verdim başlarda çok zorlanıyosun tabiki ama biraz kg vermeye başladıkça kendinide daha iyi hissediyosun bu süreçte sana bol şans ve umarım eşin hep sana destek olur
oy oy ömrümden ömür gidiyordu her gün , bugün ne oldu acaba diye düşünmekten
çokk sevindimmmm
şimdi moralinde düzelmişken daha bi azimle sarıl diyetine tatlım
hangi topiğe geçiyorsunuz bende geleyim
bu arada ,bizimle,8.takımla yarışman ve beraber kilolarımızı verebilme teklifim hala geçerli,düşünürsen seni 8.takım cuma yarışması topiğine bekliyorum tatlım
Deadgirl senin adına çok sevindim meraktaydım bu işin sonu nereye gidecek diye ama eşin blöf yaptığını arada açık ediyordu helal olsun walla 1 ay nasıl dayandı ya sen sinir krizi geçirseydinneyse tatlıya bağlandıya ama azcık süründürseydin iyi olurdu ama senide anlıyorum çok özlemişindir şevkatini neyse arkadaşım bu konuyu kapatır başka yere taşırsan haberim olur inş. benimde vermem gereken en az seninki kadar kilom var sana takılırım bana güç olursun ...Bir şey rica ediyorum 15 kilo vermedn önceki halinle şimdiki halini koyarsan süper olur sporda yapıyorsun acayip belli oluyordur..
Bu yazdığın güzel haber de "Kesin seni aldatıyordur" diyen gamlı baykuşlara kapak olsun... Bu şekilde sonuçlanacağını biliyordum, kilonun dışında da eşinle iletişimine dikkat edersen senden mutlusu olmaz.. MaşAllah diyelim ki nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?